Публикувано: 03 January 2009 - 02:57 AM
Хинко предполагам, че кучето от снимките е твоят Сибин.Много е красив.За това слонско сърце си споменавал преди и много се радвам, че си успял да го излекуваш, но за инфаркта мисля, че незнаех.Радвам се, че кучето ти е живо и здраво.Само не знам за кои Санбернари албиноси говориш и за муцуни на колета.Питам, защото последните страници на темата ако не се лъжа има снимки само на моето куче Габи и на Бернарчетата от Артур и Кармен, а смея да твърдя, че тези специално които изброих по-рано нито са албиноси, нито са с муцуни на колита.Все пак може и да съм пропуснал някоя снимка във форума, но казвам каквото помня. ;)
Тези дни трябва да водим Габи при Артур и се надявам с късмет и божията помощ всичко да е наред и да има малки, сладки бебоци.Просто немога да се нарадвам.Дано всичко е наред.Просто много празници.Пълнолетие навършвам, книжка ще взимам, майка най-накрая почва работа.Ловното ни кученце роди 4 малки бебенца, сега да се надяваме и Габи.Просто си е голямо щастие като знае човек колко усилия е положил и то засега само при положение, че ще я водим на мъжкар.Живот и здраве като ги "скивам" малките сигорно ще е "б*си" кефа.Ние мислим да и уредим на Габи за тази работа една стая, която не е точно към къщата.По скоро от двора се влиза в нея и не е свъразана с врата директно с къщата, но нали пак си е на самия двор.И понеже нямам директен изглед мисля да слагам камера за да виждам, дали всичко е наред.Хайде засега чао от Мен, че много се унесох. ;)