Санбернар
Публикувано: 12 January 2009 - 05:12 PM
Публикувано: 13 January 2009 - 01:16 AM
Арчибалд и Габи:

Арчибалд:

Арчибалд:

Публикувано: 13 January 2009 - 01:25 AM
Габи:

Габи:

Габи:

Габи:

Габи:

Публикувано: 13 January 2009 - 04:12 PM
Цитат
2 пъти я водихме момата, но нещо се опъва и неще да дава.Незнам момента ли не нацелваме , какво е..., но ни дадоха 1 съвет и сега ще изчакаме още няколко дена и ще пробваме пак да я заведем.Иначе Артур е страхотен, Арчибалд също.Мисля, че видях и Кармен през единия прозорец на къщата им.
Днес един човек ходи да взима едно от малките и татко даже сега е пред тях да го снима.Аз също ще отида довечера да го видя.Сигурно по-късно ще кача снимките и във форума. :)
Лек ден засега! ;)
Публикувано: 13 January 2009 - 08:49 PM
Цитат
От Нова Загора.Сестричето, което днес човека е взел се казва по родословие- Белинда.Той също е от Нова Загора.Ами и Аз знам, че между 9-13 ден се води, но на 9 ден още имаше капки кръв, а ни казаха, че е хубаво да спрат и така.То сега е на 1 година и 8 месеца и това и беше 3-то разгонване.Май няма да стане сега номера, но по принцип нали не е фатално ако стане на 4-тия път да се заполоди?
Ще кача после снимките. ;)
Публикувано: 13 January 2009 - 09:50 PM
Публикувано: 13 January 2009 - 10:44 PM
Цитат
Здравей.Страхотно е, че си се решил/а да взимаш такова куче.Относно гледането немога да разбера защо точно до 5-6 месеца да е вкъщи.Може би нямаш на двора по-топло място и не искаш в студа да мръзне докато е малко или какво?То според мен кучето ако си има място за спане на двора ще му е най-добре там, но и като идея не е зле от време на време да го пускате просто да си свиква и в къща, да не би някой път като по-голямо да влезне увас и да прави пакости.Макар, че в това отношение Габи не сме я пускали никога за дълго вкъщи.Влиза като ни избута от вратата, но никога не прави бели.Та за добрето ако имате място на двора ви препоръчвам да го гледате там.Кажете от къде сте решили да го взимате.Само да не е от някоя от онези къщи тип - "нети" и подобните им там, че са големи шмекери.
Ще чакам да пишете. :)
Публикувано: 13 January 2009 - 10:58 PM
Публикувано: 13 January 2009 - 11:15 PM
п.с Габи боледувала ли е?
Очаквам да пишеш :blink:
Публикувано: 13 January 2009 - 11:41 PM
D1ndeTo , Ами какво да ти кажа то зависи как ви е мястото на двора и увас.Все пак е хубаво да си свиква навън.Но както казах ако нямате много добро място на вън и сега в този студ гледайте си го увас, просто ще са ви нужни повече грижи по изкарването и т.н.Иначе от къде сте решили да го закупите? :)
Лек ден! :)
Публикувано: 14 January 2009 - 02:46 PM
Цитат
Магазин за животни просто забрави.Там са си мошенници. ;)
В България има хубави Санбернари, но развъдник няма.Там където водих моята женска и не стана работата със заплождането имат страхотен мъжкар както и женска, но вече им се изкупиха всичките кученца.За другаде в България където скоро ще има малки нямам идея.Ако разбера нещо ще ви кажа.Все пак ако си намерите от някъде Санбернар сложете негови снимки в темата да погледнем тук, защото все се намират разни шмекери.Мен така се мъчиха да ме лъжат няколко пъти преди година и нещо, но добре, че покрай мен имаше тогава хора, които разбираха и ми помогнаха.
Лек ден! ;)