Санбернар
Публикувано: 21 August 2007 - 01:37 AM

На кучето не му трябват скъпи коли, големи къщи или дизайнерски дрехи. То не се интересува дали си богат или беден, хитър или прост, умен или глупав. Дай му сърцето си и то ще ти даде неговото. За колко хора можете да кажете това? Колко хора могат да Ви накарат да се чувствате специални? Колко хора могат да Ви накарат да се чувствате изключителни?
Публикувано: 21 August 2007 - 02:53 AM
Цитат
Козина,лиги и голяма любов към храна, деца и най вече към хора просто за децата съм чувал, че много ги обичат ама и то си е куче спасител няма да иска да те яде я... ;) Дано си вземеш малко...ако ти харесва моята или родителите да кажем мога да ти дам телефона на човека от който аз си я взех... по назад във форума има снимки както: ТУК!!! и ТУК!!! Дано съм ти бил полезен! :))))
Публикувано: 21 August 2007 - 10:18 AM
Цитат
Да може да ми дадеш телефона.А приблизително какви цени са при него санбернарите?

На кучето не му трябват скъпи коли, големи къщи или дизайнерски дрехи. То не се интересува дали си богат или беден, хитър или прост, умен или глупав. Дай му сърцето си и то ще ти даде неговото. За колко хора можете да кажете това? Колко хора могат да Ви накарат да се чувствате специални? Колко хора могат да Ви накарат да се чувствате изключителни?
Публикувано: 21 August 2007 - 03:48 PM

Ето ни сега и нас от 19.08.2007 година bl) Малко след разходката... 1super

Много обича да лежи най-вече когато под нея мокро дори някой път си обръща паничките.Пък като стане дума за храни почти всеки път е доста нахалничка.Все пъди яг териера от неговата паничка дори онзи ден яг териерката я сложих на масата да яде ама Габи се помъчи и на масата да се качи.Досега общ-взето може да се кажи, че е много послушна.Като изключим 1 счупен леген, няколко панички, ровене в пръста, гризане на чехлите, събаряне на касетофон в леген с вода .... хехехех ;) Ама случват се и такива работи иначе е голяма сладурана и само чака някой да я гали и реши... ;) М/у другото сме модерни вече не пиеме вода само от легена ами и от маркуча като мия по двора... bgflag bgflag bgflag
ЕДИТ: За човека от Хасково съм ти пратил ЛС! d)
Публикувано: 23 August 2007 - 08:25 AM
Цитат
здравейте аз сам от бяла русенско и имам 3 прекрасни мн сладки бернарчета ето и малко снимки
Прикачени файлове
-
1.JPG (55.27K)
Брой сваляния: 96
Публикувано: 23 August 2007 - 08:31 AM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 23 August 2007 - 01:55 PM

Публикувано: 23 August 2007 - 08:21 PM
Публикувано: 23 August 2007 - 09:57 PM
Цитат
Шемет то и аз това и написах на ЛС, но ще ме извинява този дето го е казал обаче или е адски незнаещ или е адски *ъп ... този виц направо ме разби :D Шемет ти да си изнамирал скоро снимки на някое бернарче.... ? :) Да постнеш нещо новичко :)
Публикувано: 23 August 2007 - 11:21 PM
Цитат

Бтв момиче съм :)
Ах каква сладурана....абре ако имаш още давай...ще ме извиняваш за нахалството ама ми се гледат много ... r)
Публикувано: 24 August 2007 - 12:13 AM
Цитат
Ааа опс извинявай, защото мислех, че пишеш за Санбернара ами просто ника си помислих, че си момче, сори както и да е...ами ти просто си запалена на породата или си запалена която мисли да си вземе такова куче ;)
Публикувано: 24 August 2007 - 04:23 AM
Прикачени файлове
-
P1050800.JPG (93.01K)
Брой сваляния: 84