Dog.bg Форуми : Санбернар

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (89 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Санбернар

#421 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 June 2007 - 12:14 PM

w)

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#422 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 09 June 2007 - 01:50 PM

maika i ku4enceto... heh otivat si ;) bee kak mu se radvam ;)))

#423 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 June 2007 - 02:20 PM

Да ти е честито малкото момиченце,да я обичате много и много да се грижите за нея wink super best
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#424 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2007 - 04:23 PM

super best
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#425 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 09 June 2007 - 04:46 PM

mersi otnovo... dnes sym stanal Mr. Parcal... ;))) ama dobre 4e pak ne si vyrshi nujdite varhu postelkata(havliqta) ami na plo4kite... am grize kot nabara... po-rano dnes sledobed... nqkolko min nemojah da se izmykna kat mi zagriza 4ehyla i 4orapa ;))) 2 igra4ki ima ... igraq kvo da pravi ... ;))) Shte se radvam ako oshte nqkoi postne snimki na negovoto ku4ence, ku4e, me4ka ;))) hehe tova ot mene...

EDIT: kato sloja moeto HDD s moqt windows... shte si pisha na kirilica ;) , ili pone da sloja FlexType 2k na tova ama myrzeliva mu rabota, ;)))

Има работещ кирилизатор към форума!!! Ето: ТУК Това е последното съобщение, което толерирам на латиница, следващи ще бъдат изтривани!

Мод

#426 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 04:53 PM

здравейте,търсих ви много,търсих ви усилено....точно сега имам нужда от приятели....преди два дни си отиде моето слънчице-сан бернар на име Еркюл Поаро фон Булстрад / беше внук на рекламното куче на булстрад / а галено му казвахме ЕРИК...беше на 9 години 6 месеца и 10 дни.беше болен от 6 месеца и знаех че това е края но с подобна мисъл не се свиква....сега тъгувам,а всички ме мислят за луда...пишете ми ,мога да ви разказам много за породата...чаках 10 години за да ми разрешат да си взема кученце като него,лиших се от бал аради него,но не съжалявам и за миг дори,гледах го толкова време,но не достатъчно,сега съм готова да дам всичко което имам за да го гушна за още минута две....имаме толкова много смешни и забавни случки...през живота си той спаси 2 души от одавяне без да е учен на това....пишете ми моля ви...иначе ще умра.... (love)

#427 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 June 2007 - 06:37 PM

за съжаление те живеят по малко от нас,няма как да се примирим,винаги остава една треска в сърцето,която от време на време ще боцка.иска ми се да напиша нещо утешително,но думите в такива моменти са безмисленни.Мисля,че едно бебе-санбернарче би ти върнало усмивката.
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#428 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 06:58 PM

Да и аз така мисля. Защо не ни разкажеш как спаси тези 2-ма човека от одавяне.
User's Signature

Качена снимка

#429 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 08:01 PM

Знам ,че това е единственото възможно решение,но майка ми е категорично против /живеем заедно и не мога да тръгна против нея/,нямам сили да се боря с нея и за това страдам тихичко....сърцето ми е изтръгнато,а в душата ми е буря....жилището ни е пусто и стъпките кънтят....бих ви показала снимки,много снимки за да разберете що за приятел съм загубила,но не съм сигурна е знам как да ги кача на сайта....сега отварям дневника на ерик и виждам че това е лятото на 2002 година....първо спаси един пиян човек,който получи сърдечен пристъп като влезе в студените води на дунава-доплува до него а човека /казва се юри николов/ се хвана за нашииника му и така се измъкна,а на брега вече бяхме повикали линейка....вторият път пак по ''самоинициатива'' ерик спаси едно детенце-циганче ,което беше стъпило на стъкла във водата,нарязало си крачетата и в уплахата си беше тръгнало на вътре във водата - дунав не е безопасен за големите,комо ли за малките...влезе във водата и с муцуна започна да го избутва към брега....това е моят ерик...моето ангелче...моето сърчице...моето съкровище...беше любимец на всички в града,не само в квартала или блока....казваха му '' онзи страшния дето гледа тъжно'' или ''биг бадър'' или ''синята каска'' защото не позволяваше други кучета или хота да се карат в негово присъствие,дори котките защитаваше от уличните кучета или лоши хора които ги тормозеха....моят ерик...моето слънчице.... angelpik

#430 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 08:10 PM

това е ерик като бебе едва на 43 дни и тежеше 7 кг...първото му къпане...все още се събира в легена...

Прикачени файлове

• Прикачен файл  IMG.jpg (325.49K)
    Брой сваляния: 134

#431 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 08:13 PM

Разкажи още, много яко куче.
User's Signature

Качена снимка

#432 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 08:16 PM

ерик на 3 месеца - тежи 30 кг ,но не е направил нито една беля...нямаме нищо изядено унищожено от него....не сме го учили или възпитавали на това...той си беше невероятно умен...не че е моето куче...има хора които могат да го птвърдят и те не ми вярваха докато не се убедиха лично....

Прикачени файлове

• Прикачен файл  IMG.jpg (326.32K)
    Брой сваляния: 131

#433 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 08:18 PM

Сладур !
User's Signature

Качена снимка

#434 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 08:21 PM

ерик в ''полет'' по време на разходка заедно с кучешка компания...в негово отсъствие другите две кучета изобщо не се понасяха...на той нали си е биг брадър...

Прикачени файлове

#435 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 08:27 PM

ерик и аз заедно с екипа на булстрад в русе...много си харесваше едната секретарка :)...тук е на 3 години,подариха му първата застраховка за домашен любимец ....тогава това беше повече от екзотично...но ерик винаги имаше от най-доброто...

Прикачени файлове

• Прикачен файл  IMG.jpg (373.08K)
    Брой сваляния: 121

#436 Потребителят е офлайн   Northerner Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 08:31 PM

Не знам какво да ти напиша,Мая. Поплаках си за Ерик. Толкова вълнуващо разказваш за него, представих си го в цялата му прелест. До сега не съм преживявала това, което ти преживяваш, но преди години се наложи да се разделя с добермана си, щях да умра от мъка, като деца ни стават, така е. А майка ти със сигурност също преживява драматично загубата на любимеца ви и заради това реагира по този начин. Чувала съм много хора да не искат веднага след това да си вземат друго животинче, но всичко е въпрос на вътрешно усещане. Дай и малко време, ще си вземеш бебе, сигурна съм.
User's Signature

Siberian husky - a dog who find the way to my heart

#437 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 08:37 PM

тук вече е по-голям на 5,5 години -при една от кампаниите ''аз имам щедро сърце'' бяха го облепили целия във стикери с логото ''аз имам щедро сърце''...на снимката е с последния стикер преди да го почистя....беше като ходеща реклама и имаше голям ефект....субраха доста повече средства от обичайното... :)

Прикачени файлове

#438 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 08:44 PM

ерик в цял ръст....и ако ова не ви обеди колко голям е ...т.е. беше :( от върха на муцуната до върха на опашката е дълъг 2,20 м и от място прескачаше препятствие на височина 1.5 м...моят малък пухчо...до последно му виках галено ''дребен''

Прикачени файлове

#439 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 08:57 PM

мога да качвам още снимки,вече се научих,но мисля че ще е много егоистично и неприлично от моя страна все пак албумчето на ерик е с около 3000 снимки + тези които са правени от наши приятели и познати + тези от рекламните кампании в които е участвал безвъзмездно....направо мога да направя енциклопедия....съзнавам че не просто съм фен на породата,направо се вманиачавам,но те / бернарите/ го заслужават,а ерик го потвърждава....моето ангелче.... angelpik

#440 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 09:04 PM

пишете ми,каквото ви дойде на ум,мога да отговоря на почти всички въпроси за породата,за харктера,за грижите и много ,много,много забавни случки.....както когато реших да му отчупя парченце вафла '' мура'' и му го подадох а той ме погледна,погледна nok грабна голямото парче вафла и драсна по алеята d) а аз останах да стоя като втрещена след него ....изглеждах повече от тъпо с хапката вафла в едната шепа и само опаковката в другата ръка....знаете ли колко публика имаше... bravoS super best

• (89 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни