Dog.bg Форуми : Санбернар

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (89 Страници) +
  • « Първа
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Санбернар

#441 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 June 2007 - 09:13 PM

прекрасен приятел ти е бил лека му пръст сега е на по добро място и винаги ще е до теб.
имал ли е поколение?
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#442 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 09:27 PM

да ,два пъти,но за съжаление или не не ми дадоха дори да видя кученцата -едните хора са от бяла-русенско а другите се върнаха в русия....става дума за пари...нали се сещате....а аз чесно казано нямах претенции за това....

#443 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 09:39 PM

представяте ли си до къде може да стигне човешката глупост,злоба и невежество....кучето ми отговаря на 80-90 % от изискванията на стандарта / все пак идеални има само по книгите/ 90 градуса при лоба, без петна по бърните- чисто черни, очите са провиснали ,а не кръгли като пукалчета / както е при московската стражевая/,класически цвят на козината,наченки на бялата яка,която не е задължителна за екстериора , нямаше дисплазия,нямаше меки сухожилия на крайниците,нямаше рахит....дори кърлеж не го е хапал...само през послшдната година година и половина му се появи хиперплазия на венците,но понеже не ходи на изложби решихме да не го тормозим със съмнителни лечения... oleeee

#444 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 June 2007 - 09:42 PM

жалко,че са постъпили така нечестно с вас,сега можеше да имате бебе от неговото поколение.
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#445 Потребителят е офлайн   teri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 10:37 PM

Васко честито кученце .Най-накрая мечтата ти се збъдна.Да ти е живо издраво

#446 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 June 2007 - 11:23 PM

МАЯ, приеми искрените ми съболезнования.. Видях снимката на Ерик с посланието ти при д-р Коджабашев и честно казано ми се разкъса сърцето.. (love) Едва се сдържах да не се разплача, въпреки че никога не съм го познавала. Болката едва ли някога ще премине напълно, но с времето ще утихне, а спомените ще останат вечно. С теб съм!
User's Signature

Качена снимка

#447 Потребителят е офлайн   lunabg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2007 - 12:14 PM

Здравей Мая, искренно ти съчувствам! Знам каква е болката от загобата на любимо същество. Аз съм губила така 2 в разстояние на 6 месеца. Първо почина котката ми на 15 години, а половин година след нея и кучето ми. Ако месец преди да си отиде Бърти (булонката ми на 14 год) не си бях взела Ника просто нямаше да го преживея. Не бих могла да живея без животно в къщи. Колкото и да не можеш да се справиш с майка ти, моя съвет е направи всичко възможно да си вземеш ново куче дори и да не е бернар.
А иначе искам да те питам ти от къде си взе твоя Ерик, а кучето на Булстрад от БГ ли е? Няма ли начин да намериш поне някое от децата на Ерик, за да можеш евентуално да се опиташ да си вземеш негов внук?
Извинявай за многото въпроси, но твоя красавец страшно ми хареса и ще е жалко, а според мен и невъзможно, да не е оставил някъде качествено поколение.
User's Signature

Качена снимка

#448 Потребителят е офлайн   lunabg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2007 - 12:17 PM

Васко браво на теб bravoS Мъника е много сладък. w) Да ти е жив и здрав, много да те радва и слуша. Пиши повече неща за него, ще ми е супер интересно
User's Signature

Качена снимка

#449 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2007 - 05:38 PM

ЗДРАВЕЙТЕ , ИСКРЕНО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА...ТОВА ЗНАЧИ МНОГО ЗА МЕН....МНОГО СЪМ ВИ БЛАГОДАРНА,НАИСТИНА....ДНЕС ИМАХ ПОРЕДНОТО БОЛЕЗНЕНО НАПОМНЯНЕ ЧЕ ЕРИК ГО НЯМА....НАЛОЖИ СЕ ДА СИ КУПИМ И МОНТИРАМЕ ЗВЪНЕЦ НА ВХОДНАТА ВРАТА....ПРЕДИ ПРОСТО НЕ НИ БЕШЕ НУЖЕН....ЕДНИ СЪСЕДИ ПРЕДИ ВРЕМЕ /ОЩЕ НЕ ПРЕДПОЛАГАХА ЧЕ ЕРИК Е ЗАД ВРАТАТА / '' ИМАТЕ МНОГО ИНТЕРЕСЕН ЗВЪНЕЦ'' ,АЗ СЕ ИЗНЕНАДАХ И ПОПИТАХ ЗАЩО,КАК ТАКА ИНТЕРЕСЕН bl) , А ТЕ МИ ОТГОВОРИХА И МЕН МИ СТАНА МНОГО СМЕШНО b) '' АМИ ЗВЪНЕЦА ВИ ЛАЕ КАТО ИСТИНСКО КУЧЕ...''....ДНЕС НАПИСАХ СТИХЧЕ ЗА РАЗДЯЛАТА МИ С МОЕТО СЪРЧИЦЕ...МОЯТА МАЛКА СЛАДКА МУЦУНКА...ИСКА МИ СЕ ДА ГО СПОДЕЛЯ С ВАС...ДАНО НЕ ВИ ДОСАЖДАМ,МОЖЕ БИ ПРЕДПОЧИТАТЕ СМЕШНИТЕ СЛУЧКИ И ХУБАВИТЕ НОВИНИ ,НЕЗНАМ,АКО ПРЕКАЛЯВАМ - КАЖЕТЕ МИ... s)
НЕ БЕШЕ ПРОСТО КРАЯТ НА СВЕТА.
НЕ БЕШЕ ПРОСТО СМЪРТ,А УЖАС БЕШЕ.
ЗАПОЧНА СЕ СЪС СТРАШНО ОБВИНЕНИЕ
И СВЪРШИ СЕ СЪС СТРАШНО НАКАЗАНИЕ.

ДА БЕШЕ ЧУМА....ГЛАД ДА БЕШЕ...
ВСЕ ЩЕШЕ ДА ОСТАНЕ ОПРАВДАНИЕ.
ОЧИТЕ ВИЖДАХА ОБАЧЕ НА ДЪЛБОКО -
ТАМ БЕШЕ ОТГОВОРЪТ И МЪЛЧЕШЕ.

И ПОМНЕХА.И ИСКАХА.И ПИТАХА...
И БЯХА В ПЛЪТ И КРЪВ СТРАДАНИЕ.
ОТ МНОГО ОТДАЛЕЧЕ СЕ ЗАВЪРНАХА
ЗА ДА ИЗПЛАЧАТ ЦЯЛО МИРОЗДАНИЕ.

#450 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2007 - 06:26 PM

ЗДРАВЕЙ ЛИНА БГ,БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ПОДКРЕПАТА...АКО ТРЯБВА ДА СЪМ МАКСИМАЛНО ЧЕСТНА ИСКАМ САМО И ЕДИНСТВЕНО САН БЕРНАР...ТЕ ДРУГИТЕ НЯМА И ДА МИ '' ОТИВАТ'' /АКО СИ ВИДЯЛА СНИМКИТЕ НА КОИТО СЪМ И АЗ/ЕРИК ГО ВЗЕХ ОТ ЕДИН ПРОХОЖДАЩ РАЗВЪДНИК ,КОЙТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ПРОСЪЩЕСТВУВА ДЪЛГО ВЪВ ВРАЦА,ИМАХА НЯКАКВИ ТЪРКАНИЯ С КЛУБОВЕТЕ ОТ ВИДИН / ГОВОРЯ ЗА КУАТРО -БЕРНАРА ВНЕСЕН ОТ СЪРБИЯ/ И ВАРНА /ТАМ ГИ ВНАСЯХА ОТ РУСИЯ И БИВШИТЕ РЕПУБЛИКИ,НО НЕ БЯХА ТОЧНО БЕРНАРИ ,А ПО-СКОРО МОСКОВСКА СТРАЖЕВАЯ/И ЕСТЕСТВЕНО СЕ НАМЕСИХА И НЯКОИ БОРСИ ОТ СОФИЯ И ТАКА В КРАЙНА СМЕТКА ВСИЧКО СТАНА ''ХУБАВА РАБОТА АМА БЪЛГАРСКА''....РОДИЕЛИТЕ НА ЕРИК БЯХА ИЗЛИЖБЕНИ КУЧЕТА...МАЙКА МУ СЕ КАЗВА ШЕ ГАБРИЕЛА САБАТИНИ / КАТО ТЕНЕСИСКАТА,НО ЕДИНСТВЕНОТО ОБЩО МЕЖДУ ТЯХ СА ТЕНИС ТОПКИТЕ r) /ТЯ Е ВНЕСЕНА ОТ КИШИНЕВ,БАЩА МУ Е ЛУДВИГ ВАН ВЕТОВЕН ВАН/ТУК НЕ Е МНОГО ТОЧНО НАПИСАНО НО ЯВНО Е ЗА БЛАГОЗВУЧНОСТ/ БУЛСТРАД Е ВНУК НА ОДИН ВОТАН ФОН БУЛСТРАД И САРА - ГЛОРИЯ/..../ И ДВАМАТА СА ЖИВЕЛИ В СОФИЯ ,НО СА ВНЕСЕНИ ОТ АВСТРИЯ В ДАЛЕЧНАТА 1987-1990ГОДИНА...ДРУГИТЕ МУ ДЕДИ НЕ СА ПО-МАЛКО ИЗВЕСТНИ В САН БЕРНАРСКИТЕ СРЕДИ ОТ БЛИЗКОТО МИНАЛО -ГОВОРЯ ЗА ВИКМЕН РАДЖ,ГЛОРИЯ ВУАЛ,ДЖЕЙМС ОФ КОРЕЛАЙН,ЛИН БЕТТА,БЕН ЕТИ И БЕНИ ИЛОНА,ПАТ РИКЛЕ / НЕ ВИ ИЗПИСВАМ ВСЕ ПАК ЦЕЛИТЕ ИМЕНА ,А И НА КИРИЛИЦА СЕ ПРОМЕНЯ ЗВУЧЕНЕТО.../ТОВА Е В НАЙ - ОБЩИ ЛИНИИ ,НЕ ЗНАМ ДАЛИ ТЕЗИ ИМЕНА ВИ ГОВОРЯТ НЕЩО НО ВСИЧКИ ТЕ ,ЧЕ И ОЩЕ ТОЛКОВА СА НА ЕДНО КИЛОМЕТРИЧНО РОДОСЛОВНО СВИДЕТЕЛСТВО....С ПОДПИСИ ,ПЕЧАТИ И Т.Н....Т.Е. НЕ СА МЕНТЕ...И НА МЕН МИ СЕ ИСКА ДА ОТКРИЯ НЯКОЙ ,МОЖЕ ДА Е ОТ БРАТЯТА И СЕСТРИТЕ/БЯХА ОБЩО 9 КУЧЕНЦА ,НО ГАБРИЕЛА СТЪПКА ЕДНОТО,НАЙ-СЛАБОТО И ОСТАНАХА 8 ,А МОЕТО БЕШЕ КОРКОРБАШИЯТА,Т.Е. НАЙ -ГОЛЕМИЯ,СИЛНИЯ И С ПЕРФЕКТНА ОКРАСКА/ НА ЕРЧИ / ГАЛЕНО ОТ ЕРИК / ,НО ТОВА Е ПОЧТИ НЕВЪЗМОЖНО,ПОВЕЧЕТО СА ИЗВЪН БГ ИЛИ НЕ СА ЖИВИ...НАИСТИНА СЕ ГЛЕДАТ ТРУДНО,НО НЕ Е НЕВЪЗМОЖНО...ПОНЕ ЗА МЕН Е ТАКА.....ДА ВИ РАЗКАЗВАМ ЛИ ОЩЕ ....ИЛИ ВИ ДОСАДИХ? s)

#451 Потребителят е офлайн   soikata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2007 - 08:06 AM

Мая, моето куче е от Русенско. Майката е от Киноложки клуб Монтана, а бащата е внук на Габриела и Рим от Враца. Бащата е кръстен Мечо и е раждан 27,06,1995г. и е взет в гр. П.Тръмбеш. Мойто се казва Майк и вече остарява но и аз нямам поколение от него но за сега е жив и здрав. Ще ти го пусна на снимки да го видиш макар че някъде назад го има.

#452 Потребителят е офлайн   lunabg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2007 - 10:27 AM

Мая здравей ;) Въобще не досаждаш, но все пак ако се притесняваш да не превърнем темата в чат можеш да ми пишеш в скайп, ако имаш. Там ника ми е същия като тук - lunabg. Ще се радвам да си поговорим повече. А колкото за това, че не можеш да намериш братя или сестри на твоя красавец, може би не си търсила достатъчно. Няма начин от 8 кучета поне 2 - 3 да не са живи и да не са дали поколения. А също така все пак Ерик също е ставал баща, дори едното кучило да е в Русия, то другото трябва да е тук някъде в БГ. 1super
User's Signature

Качена снимка

#453 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2007 - 07:38 PM

ЗДРАВЕЙТЕ,ДНЕС СЕ СЪБУДИХ С МИСЪЛТА КАКВО ДА ОБЛЕКА ЗА СУТРЕШНАТА НИ РАЗХОДКА,ЧАК КОГАТО СТАНАХ И ОБИКОЛИХ АПАРТАМЕНТА ОСЪЗНАХ ,ЧЕ РАЗХОДКА НЯМА ДА ИМА ЗАЩОТО ЕРИК ГО НЯМА.... (love) А ПРЕДИ МАЛКО СЕ УЛОВИХ ЧЕ МУ СМЕНЯМ КОФАТА С ВОДАТА,СЯКАШ ЧЕ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ВСЕКИ МОМЕНТ ЗАПЪХТЯН ОТ РАЗХОДКА d) И ЩЕ ПИЕ ПРЯСНА СТУДЕНА ВОДА.... s) ,НО МОЕТО СЪРЧИЦЕ ГО НЯМА,НЯМА ГО ВЕЧЕ....МИСЛЕХ СИ ЧЕ ЩЕ СЕ ПОУСПОКОЯ НО ДНИТЕ МИНАВАТ ,А АЗ.....ТОВА КОЕТО МИ Е НА ДУШАТА НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ И НА ВРАГОВЕТЕ СИ....

ЕДНА ПО ЕДНА
УГАСВАТ ЗВЕЗДИТЕ
ОТКРИЛИ НАЙ-ПОСЛЕ
СВОЕТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ....

ЛЕКА НОЩ ,
МОЯ МЪРТВА ЛЮБОВ
МОЯ МЪРТВА НАДЕЖДА
МОЕ МЪРТВО СПАСЕНИЕ.
ЛЕКА НОЩ И ДОВИЖДАНЕ....

#454 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 13 June 2007 - 07:25 AM

МАЯ наистина личи си, че много си обичала кутрето си ;) Разбирам те.Моето тука някъде 2 дена имаше лекичко разстройство та само за това се поболях от притеснения.Нормално си е.М/у другото аз съм този който ти даде координатите на човекът от Хасково.Много точен човек и с много хубави кучета.Ако трябва да съм честен ще ви кажа че мъжкарят и женската въобще не изглеждат толкова големи на снимката.Като ги видях на живо направо си викам какви са тези "Магарета".Въпреки, че знам, че породата е добродушна пак попитах: "ама нали може да го погаля".Голямо нещо.Страхотни кучета.Сега моята Габи май спинка.Аз пък след малко отпатувам към училище и ако не сега като се върна съм сигорен ще има някой подарък оставен за мен.Кученцето е много игриво ам като ми хапе чехлите отива и към краката апък най вече като съм без чорапи познайте малко пищя ма то шоу да има.Мисля скоро да и правя още снимки.Примерно днес, утре.Аз да ставам, че след 34 мин някъде почвам час и да съм редовен.Малко остана! :) Чакам и вие да пишете! :)

#455 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2007 - 02:23 PM

МАЯ, много съжаляваме :/
Това за всеки е една ужасно тежка загуба и те разбираме... Бил е прекрасен... Много съжалявам :/
User's Signature

В приятелството няма породи!

#456 Потребителят е офлайн   ArvenLorien Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2007 - 03:34 PM

Васко,честито кученце!Да ти е живо и здраво!И добре да го гледаш,че може след 2-3 години да се сродим! nono

#457 Потребителят е офлайн   lunabg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2007 - 04:02 PM

Здрасти Мая, знаеш ли, когато почина мойто коте Пухи - беше с мен цели 14 години, целият ми съзнателен живот, просто не знаех, какво да правя, но имах и куче, което трябваше да ми е утеха. Въпреки това се чувствах все едно съм загубила не котка, а брат. Ходех на работа в полутранс и едва в петък се усетих, че всичко, което съм вършила през цялата седмица в работата, след като почина съкровището ми не е трябвало да го правя. Все едно не съм била на работа през това време защото се оказа че не съм свършила абсолютно нищо. Как не ме уволниха тогава незнам. Колкото и странно да ти звучи болката отминава, повярвай ми. В сърцето ти винаги ще има едно място само за Ерик, но няма да боли, а ще са само милите спомени. Доколкото разбрах Васко ти е дал телефони на хората, от които той е взел неговата сладурана. Защо не отидеш да ги видиш. Може би някое мъниче ще грабне сърцето ти! w)
Имаш ли снимка само на главата на Ерик - като тези за паспорт, ще ми се да видя такава негова снимка ако имаш

Поздрави! Драга и nok Ника
User's Signature

Качена снимка

#458 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2007 - 10:51 AM

ЗДРАВЕЙТЕ И ДНЕС...ЛУНА БГ - СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ... r) ТУК ЕРИК Е ''ТЕЛЕНЦЕ'' НА 6 МЕСЕЦА...ТРЯБВАШЕ ДА ГО СНИМАМЕ ЗА ПАСПОРТ И ФОТОГРАФКАТА МНОГО СИ ГО ХАРЕСА И СЪВСЕМ НАИВНО МЕ НАКАРА ДА ГО ПУСНА ЗА ДА ГО СНИМА САМО НЕГО -ДА НЕ СЕ ВИЖДА НИЩО ДРУГО НА СНИМКАТА....АЗ ЛЮБЕЗНО И ОБЯСНИХ ЧЕ ТОВА НЕ Е ДОБРА ИДЕЯ НО ТЯ СЕ ПОЗОВА НА ОПИТА СИ И ТОВА ЧЕ ЕРИК Е МНОГО МИЛИЧЪК....ГРЕШКА,ГОЛЯМА ГРЕШКА....ЕРИК СЕ УПЛАШИ ЧЕ Е САМ,ЧЕ НЕЩО СВЯТКА И ГО ЗАСЛЕПЯВА И КАТО СЕ РАЗВИЛНЯ ИЗ СТУДИОТО...ЗАПОЧНАХА ДА ПАДАТ СТАТИВИ ЕКРАНИ СВЕТКАВИЦИ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО КАКВОТО ИМА ВЪВ ФОТО СТУДИО.....ПРИ ТОВА НАЙ - ЕЛИТНОТО В ГРАДА....ТОЙ СЕ ОПЛЕТЕ В КАБЕЛИТЕ КАТО ПИЛЕ В КАЛЧИЩА И ИЗГЛЕЖДАШЕ ПОВЕЧЕ ОТ БЕЗПОМОЩЕН...АЗ БЯХ В УЖАС КАКВО И КОЛКО ЩЕ ИМА ДА ПЛАЩАМ....ЗА ЩАСТИЕ СЕ РАЗМИНАХМЕ САМО С НЯКОЛКО ИЗГОРЕЛИ КРУШКИ....УПЛАХА И ДОСТА ВДИГНАТ ШУМ....ЗА ТОВА ИМА ТАКАВА ФИЗИОНОМИЯ НА СНИМКАТА... '' Е КАКВО ТОЛКОЗ ПЪК СЪМ НАПРАВИЛ...НЕ БЕШЕ НАРОЧНО....АЗ САМООО...ТАКОВА....''

Прикачени файлове

• Прикачен файл  IMG2.jpg (17.42K)
    Брой сваляния: 121

#459 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2007 - 10:55 AM

ЗА ЛУНА БГ И ВСИЧКИ ЧИЕТО СЪРЦЕ СЕ РАЗТУПТЯВА ЩОМ ВИДЯТ ЕРЧИ / ЕРИК/ И ГИ Е СПЕЧЕЛИЛ ЗА МЕН КАТО ПРИЯТЕЛИ МАКАР И ДА НЕ Е СРЕД НАС ВЕЧЕ 6 ДНИ И НОЩИ ... angelpik ТУК Е В ЦЯЛ РЪСТ...СЪЖАЛЯВАМ НА ПРИМА ВИСТА ТОВА НАМЕРИХ.. (love)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  IMG.jpg (71.11K)
    Брой сваляния: 110

#460 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2007 - 10:41 AM

ЗДРАВЕЙТЕ,ИСКАХ ДА НАПИША НЕЩИЧКО СНОЩИ НО ПРОСТО НЕ МИ СТИГНАХА СИЛИТЕ...ЕДНА СЕДМИЦА БЕЗ МОЕТО КУЧЕНЦЕ,МОЯТА МУЦУНКА,ПУХЧО...ДОРИ МУ КАЗВАХМЕ ''ШАМСКИ'' КАТО ВЪВ '' ВСИЧКИ ОБИЧАТ РЕЙМАНД''...И ДНЕС СЪЛЗИТЕ МИ ПРОДЪЛЖАВАТ ...НАЛИ ЗНАЕТЕ СЪРЦЕТО Е ИРАЦИОНАЛНО,ТО НЕ ПРИЕМА ВОЛЯТА НА РАЗУМА...НАПИСАХ НЕЩО ЗА ЕРИК И ИСКАМ ДА ГО СПОДЕЛЯ С ВАС...ЗНАМ ЧЕ Е МАЛКО СТРАННО,НО СЕ НАДЯВАМ ДА ВИ ХАРЕСА...

Загорелся и погас за моим окном рассвет.
Был со мной еще вчера,а сегодня больше нет...
И не верю в этот сон,нужно лишь открыть глаза,
Рвется птицей к небу стон,как хочу тебе сказать...

Так легко сойти с ума,это боль в душе храня.
но не помнит о тебе я не могу,поверь меня.
Где бы ни был ты сейчас,в сердце будеш жить моем.
Даже,если я одна,все равно,с тобой вдвоем...

Сердце бьется,голос рвется в пустату,
Одинокой птицей гибну на снегу...
Сердце бьется,голос рвется в пустату,
Знаеш,без тебя я не могу...

Загорелся и погас за моим окном рассвет,
Был со мной еще вчера,а сегодня больше нет...

• (89 Страници) +
  • « Първа
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни