Санбернар
Публикувано: 11 May 2010 - 12:20 AM
Публикувано: 02 June 2010 - 10:50 AM
Елате на Сангрия парти с Animal Rescue Sofia
Елате на Сангрия парти
06.06. - 16 часа - София - Лозенец
Един прекрасен следобед - едно направено добро!
Заповядайте отново на купон с нас и подкрепете животинките в приют Богров!
06 юни неделя 16 часа бул.Джеймс Баучер 23 кв.Лозенец - София

Ще се радваме да ви видим отново
За да опресним спомените - вижте как премина чаеното ни парти с вас миналия месец:
http://arsofia.com/bg/tea-bg /
Ще ни бъде приятно да се видим отново, доведете и приятели -все пак, колкото повече, толкова повече!
Ние очкаваме вас,
а вас отново ви очкават изненади

Темата за Партито
Елате на Сангрия парти
06.06. - 16 часа - София - Лозенец
Един прекрасен следобед - едно направено добро!
Заповядайте отново на купон с нас и подкрепете животинките в приют Богров!
06 юни неделя 16 часа бул.Джеймс Баучер 23 кв.Лозенец - София

Ще се радваме да ви видим отново

За да опресним спомените - вижте как премина чаеното ни парти с вас миналия месец:
http://arsofia.com/bg/tea-bg /
Ще ни бъде приятно да се видим отново, доведете и приятели -все пак, колкото повече, толкова повече!
Ние очкаваме вас,
а вас отново ви очкават изненади

Темата за Партито
Публикувано: 24 August 2010 - 12:09 AM
Хайде след много дълго отсъствие да се впиша и Аз отново.Днес станах горд собственик на още 1 Санбернарче- Цезар- малкото е от Артур и Кармен..по-късно ще кача негови снимки, а скоро и на Габи.. :)
Публикувано: 24 August 2010 - 12:31 AM
Ето от фейсбук Албума..засега е малък, но скоро ще го напълня.. :))) СНИМКИ@...
Публикувано: 12 September 2010 - 10:21 PM
Здравейте! Аз съм още нова и не съм чела повечето публикации, така че предварително моля да ме извините, ако съм пропуснала нещо. Имам един много красив мъжки санбернар на 5 годинки и му търся женска в момента (за първи път) и ще съм ви много благодарна, ако ми дадете някаква идея какво да правя. Vasko07, разгледах ти сайта, страхотен е и ти желая успех за в бъдеще, но развъдниците, които видях там са в чужбина, а моя сладур е в Пловдив и не ми се иска да го мъча с дълго пътуване :( Потърсих в гугъл, но засега намирам само развъдници за ловджийски кучета.
Някой знае ли как да се свържа със собственици? Не ми е наложително да правят кутрета, просто кученцето е много разгонено и постоянно вие, предполагам знаете как са като се разгонят...
Благодаря предварително!
Някой знае ли как да се свържа със собственици? Не ми е наложително да правят кутрета, просто кученцето е много разгонено и постоянно вие, предполагам знаете как са като се разгонят...
Благодаря предварително!
Публикувано: 25 September 2010 - 07:19 AM
Какво стана...харесаха ли се "Мъниците" ? :))) хах
Публикувано: 27 September 2010 - 09:21 AM
Знам, че в Пловдив има мъжки Санбернар(от Артур и Кармен), но за женски...сещам се, че познавах едно момиче със Женско, но сега ще и драсна едно ЛС да във ВиБокса да се появи в тази тема. :)
Публикувано: 30 September 2010 - 10:28 PM
Баня(Карловско).ОТ там са бебенцата.На 40-50км. от Пловдив е ако не се лъжа. ;)