Фотогалерия на Кангал
Публикувано: 29 February 2012 - 10:43 PM
gogo73, в 29 February 2012 - 09:18 PM, написа:
Ако са кангали някой може ли да бъде сигурен че назад в 3, 4 ,5 коляно няма мастиф или някой прескочил вълкодав . Стига с тези глупости.
Това са Кангали. Две от снимките са правени от мене. Същите снимки има и Елизабет фон Бухвалд, защото бяхме заедно и снимахме заедно.
Никой не може да каже 4 или 5 поколения какво има в тях, но изхождайки от факта, че тези са отглеждани в затворен ареал и фенотипно най-се доближават до представата за кангал, това са Кангали.
Колкото до различните условия на отглеждане - да, те оказват влияние, но главата на кучето, като един от най-трудно изменимите екстериорни показатели видимо е много различна между горните кучета и кучетата, които аз съм качил, кучетата на Окту, които някой бе качил преди време и т.н. Така че винаги има видими белези, които ни дават право да изказваме съмнения относно "чистотата" на дадена порода.
Между другото, като любопитен факт, снимката, която съм поместил на човека с грамадното куче. Собственика, който претендира и да е развъдчик, твърди абсолютно убедено, че това е кангал. И по-страшното, което е - има наивници, които му се връзват и които купуват подобни мутанти за по 1 000 (хиляда) евро за кученце.

Публикувано: 01 March 2012 - 09:21 PM
gogo73, в 29 February 2012 - 06:50 PM, написа:
Ако искаш рецепта ,как да достигнеш и ти тези килограми ,ще ти дам.
Захранване на малките с телешки шол от 12лв. + роялканин стартер 13лв.кг.
До навършването на 1 година е яло само роял канин + 400гр.червено месо на ден.
Ако имаш парички пробвай може и да стане.
П.С Избери правилната порода и куче .С тези който гледаш няма да стане.
........може ли да ме ориентираш към правилната порода ?! искам да стане 120см. в холката и 130 кг. ,имам възможност да храня с консерви за космонавти и разбира се филета от калкан 45лв. за 200гр. ! .....наистина ще съм ти Благодарен,отдавна си мечтая да имам голямо куче,но все не уцелвам породата и рецептата !?

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 01 March 2012 - 10:26 PM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 01 March 2012 - 09:21 PM, написа:
gogo73, в 29 February 2012 - 06:50 PM, написа:
Ако искаш рецепта ,как да достигнеш и ти тези килограми ,ще ти дам.
Захранване на малките с телешки шол от 12лв. + роялканин стартер 13лв.кг.
До навършването на 1 година е яло само роял канин + 400гр.червено месо на ден.
Ако имаш парички пробвай може и да стане.
П.С Избери правилната порода и куче .С тези който гледаш няма да стане.
........може ли да ме ориентираш към правилната порода ?! искам да стане 120см. в холката и 130 кг. ,имам възможност да храня с консерви за космонавти и разбира се филета от калкан 45лв. за 200гр. ! .....наистина ще съм ти Благодарен,отдавна си мечтая да имам голямо куче,но все не уцелвам породата и рецептата !?

в българия си има едри знаеш каде даги намериш

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА
Публикувано: 01 March 2012 - 10:47 PM

И вместо да давате от филето го хапвайте вие,защото все едно го хвърляте в кофата.
Оставя малки купчини защото се храни качествено.
Основното приложение е да ме радва като го гледам.
Ти ако си чобанин да ти подаря едно.
Моля,ползвайте редактора,а не пускайте мнения едно след друго!
МОД!
Публикувано: 02 March 2012 - 07:20 PM
МОД!
Публикувано: 02 March 2012 - 10:04 PM
ShiBumi_GirL, в 02 March 2012 - 07:20 PM, написа:
МОД!
А Вие не усещате ли, че така наречените "спорове" завоалирано се въртят около кучета за бой ?!
Публикувано: 02 March 2012 - 10:31 PM
Radja, в 02 March 2012 - 10:20 PM, написа:

Не хвърлям обвинения!
Който има акъл в главата да чете между редовете, ще разбере.
Ако тръгна да влизам в детайли, трябва да стигна доста надалеч.
Четох Ви коментара за заслугите на този или онзи в кинологията, разбрах, че сте много далеч от тази наука, поради което в по-нататъшен разговор не ми се влиза.