Фотогалерия на Кангал
Публикувано: 23 October 2008 - 11:00 AM
Съгласен съм напълно,че за вълка няма сериозни породи. :blink: Имах предвид,че примера със хрътките не удачен,тъй като са доста слаби в сравнение с вълк,тяхната сила е в груповото преследване на плячката до пълното и изтощение.Едно е да пуснеш 4-5 салукита след вълка,друго е да пуснеш 4-5 кангала,подире му.А за единоборство,трудно мога да кажа дали има порода която би се опряла на див вълк.Освен разбира се ако кучето не е обучавано за такова нещо.

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 23 October 2008 - 11:09 AM
казват че вълка се справял едно към едно а и килограмите им кат са равни,поне там са равностойни,а вече квото чене покаже ;D
Публикувано: 23 October 2008 - 11:44 AM
Преди години 8-9,живях във Варна и си спомням,имаше едно куче,което беше кръстоска между Източноевропейска овчарка(бащата който беше огромен,стоеше вързан всеки денза едно дърво пред входа на зоопарка) и една вълчица от зоопарка.Кучето не беше много едро,по скоро набито,като дребен но як вълк.Имаше оня поглед,пронизващ и страховит.Никаква емоция.Едно момче го гледаше и съм го забелязвал няколко пъти по улицата,като го е разхождал.Всички кучета по улицата страняха от него,направо се дърпаха от стопаните си,сякаш виждаха мечка в тялото на куче.Не знам какво стана с това животно,но никога няма да забравя оня поглед.

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 23 October 2008 - 12:11 PM
на времето когато вълците обикаляли вътре в селата дядо ми разказваше
тогава делиормана наистина навсякаде било гори преди ткзсрите да изкоренят и изсекат горските масиви, когато вълк влезело в селото знаели по лая на няколко кучета а другите ни звук ни картина криели се в кошарите ;D,а и чобанските кучета големи кат овци разправяше дядо ми.
ами сигурно от специфичната миризма на вълка се депресират или настървават кучетата,то за това не всяка порода е вълкодав ;D
тогава делиормана наистина навсякаде било гори преди ткзсрите да изкоренят и изсекат горските масиви, когато вълк влезело в селото знаели по лая на няколко кучета а другите ни звук ни картина криели се в кошарите ;D,а и чобанските кучета големи кат овци разправяше дядо ми.
ами сигурно от специфичната миризма на вълка се депресират или настървават кучетата,то за това не всяка порода е вълкодав ;D
Публикувано: 23 October 2008 - 12:34 PM
СУЛТАН навърши една година, снимана вчера ;)
Публикувано: 23 October 2008 - 01:08 PM
Цитат
Султан е много хубав,красавец!!!А това задницата на Дого ли е?
СУЛТАН е женска :blink:
трябва султана да е ама султан по съкратено ;D
нали на турски няма женски род ;D
Публикувано: 23 October 2008 - 01:15 PM
СИБЕЛ ДЖАН също навърши една година преди десет дена ;)
Публикувано: 23 October 2008 - 01:49 PM
Цитат
Извинявам се за грешката,това не променя мнението ми за нея,че е страхотна. :->) Да ти е жива и здрава сладуранката!!!
мерси мерси,ти доберман ли имаш или догота?