Фотогалерия на Кангал
Публикувано: 24 January 2009 - 10:18 AM
Цитат
В Това градче ли ги гледаш кангалите.....
с.Средоселци общ.Исперих обл.Разград там ги гледам ;)

Публикувано: 24 January 2009 - 07:26 PM
петко нали знаеш лафа на илдюфранса "пак почна да пикаеш срещу вятъра"
това не съм го измислил аз, намери преводач и нека ти преведе тоя клип
това са хора които милеят за чистокръвни кангали и искат да разгарничат всички мелези кангалоподобни малаклъ акбаши,алабаши карски и други турски чобански кучета,ако си пич дет са праиш на такъв ще намериш някой дословно да ти го преведе и ще го напишеш тук пълния превод
АЙ ДА ТЕ ВИДИМ КАВ ПИЧ СИ ИЛИ КАКТО ШОМБАТА ТИ СЛОЖИ ЕДНА НАСТАВКА
докажи кое от двете си иначе на всякаде ще те наричам с наставката B)
http://www.youtube.c...h?v=BwwYTusl-tI
това не съм го измислил аз, намери преводач и нека ти преведе тоя клип
това са хора които милеят за чистокръвни кангали и искат да разгарничат всички мелези кангалоподобни малаклъ акбаши,алабаши карски и други турски чобански кучета,ако си пич дет са праиш на такъв ще намериш някой дословно да ти го преведе и ще го напишеш тук пълния превод
АЙ ДА ТЕ ВИДИМ КАВ ПИЧ СИ ИЛИ КАКТО ШОМБАТА ТИ СЛОЖИ ЕДНА НАСТАВКА
докажи кое от двете си иначе на всякаде ще те наричам с наставката B)
http://www.youtube.c...h?v=BwwYTusl-tI
Публикувано: 24 January 2009 - 08:22 PM
джонсана,младия овчер, байпич,петко и още там колкото ника има михаил петров от люлин той да ти отговори мераклия ОВЧЕР дет са прай на многознайко и разбира от кангали и други чобански кучета :rolleyes:
Публикувано: 24 January 2009 - 08:23 PM
Цитат
джонсана,младия овчер, байпич,петко и още там колкото ника има михаил петров от люлин той да ти отговори мераклия ОВЧЕР дет са прай на многознайко и разбира от кангали и други чобански кучета :rolleyes:
Може и на лични,Ремзи,сори,ако съм те засегнала...
Публикувано: 24 January 2009 - 10:03 PM
не бе меган,тоя все се дразни смен от как пиша в тоя форум
мераклия много за чобански кучета
кангала винаги успява да се ухлузне от каишката за това повечето им слагат хамути както ние ги наричаме ;)
кангала винаги успява да се ухлузне от каишката за това повечето им слагат хамути както ние ги наричаме ;)
Публикувано: 25 January 2009 - 09:09 AM
Цитат
не бе меган,тоя все се дразни смен от как пиша в тоя форум
:blink: и аз така си помислих....
Какво се притесняваш,че се заяждат с теб,ти не си от тези,дето се дават лесно ;D