Фотогалерия на Кангал
Публикувано: 22 February 2009 - 08:03 PM

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 22 February 2009 - 08:25 PM
Nicholay Atanassov, в Feb 21 2009, 08:56 PM, написа:
Създадена е много преди Ремзи да знае за съществуването й.
абсолиутно съгласен ,паразитира върху нея като кърлеж ......и вече със самочувствие ,с наи кучета в бг ,вече казва кое какво е и колко струва и тн т ,вече и за "цимента претендира" .па мен ако питате освен баластра друго не едал .а по негови думи беше селско момче
пп: призна че ни чел със интерес....на времето,го призна ,сега..."чукча не читател -чукча писател"

Уилям Шекспир. ........ Призови хаоса и пусни кучетата на войната......
Публикувано: 22 February 2009 - 08:42 PM
Anna 3, в Feb 22 2009, 08:24 PM, написа:
Да ти е жив и здрав "кангала". И аз в момента се грижа за една подобна на него "кангалка".
Много дълга и доста покъртителна история. Моя позната бе качила нейни снимки и на кученцата й във форума за бездомни кучета с надежда някой да вземе поне едно пале и да го спаси.
Публикувано: 22 February 2009 - 08:47 PM

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 22 February 2009 - 09:10 PM
baipich, в Feb 22 2009, 06:25 PM, написа:
пп: призна че ни чел със интерес....на времето,го призна ,сега..."чукча не читател -чукча писател"
и на мен един овчарин ми докара каракачанка "вълкодав" бил, но почнал и да посяга на овцете
щах да ти го подаря на теб байпич,но ти си ги трепел такива както пишеше, когато те четях що за човек си, но си прочетен вече и те слагам на рафта да събираш прах.
в крайна сметка ти за кво се бориш това никой не разбра,като пеперутка си от цвят на цвят
вече те разбраха че си АТИдже интригаката,безинтересна си бегай си в кошарата
Публикувано: 22 February 2009 - 09:13 PM
remzi, в Feb 22 2009, 07:10 PM, написа:
щах да ти го подаря на теб байпич,но ти си ги трепел такива както пишеше, когато те четях що за човек си, но си прочетен вече и те слагам на рафта да събираш прах.
в крайна сметка ти за кво се бориш това никой не разбра,като пеперутка си от цвят на цвят
Атидже е сериозна дама шефка е на макак
Публикувано: 22 February 2009 - 09:16 PM
гледам много пибулджии в нова загора да не ги убият и тези
Публикувано: 22 February 2009 - 09:20 PM
remzi, в Feb 22 2009, 08:10 PM, написа:
ремзи следващиа път когато ниакои ме нарече атидже ще те кръстя румен лаинаров .от теб нищо, не куче, тор не бих взел ......итриганта си ти ,тази ми ти историика за каркачанка дето иала овце дето си щял да ми я подариш дето сум щиал да я отрепа е само и само да ме наклепаш в този форум като кучеубиец и да ми спечелиш неприазън или още по добре бан ..твоита мастиа де и се кефиш колко кучета удави малаклъто ти ? в собствениа ти двор? щото собственика и "много разбира" от кучета ...че чак и се възхищаваш че била като мечка .и не ми казваи къде да ходи изкочи там от село и вече стана ехе ...кои пасеше кози? .пораснал човека от кочар станал кучетар 50 породи развъдил .смешник гладен

Уилям Шекспир. ........ Призови хаоса и пусни кучетата на войната......