Да-а-а, един познат постоянно ходи да им леят куршум, че уж каракачанки, пък вземи да приличат на БОК. тъй че да не вземат и твоите да станат с дълга козина и червено-шарени.
Фотогалерия на Кангал
Публикувано: 18 August 2009 - 11:28 PM
Цитат(valchan73 @ Aug 19 2009, 12:16 AM) <{POST_SNAPBACK}>
кучето дали и то урочасва 
Да-а-а, един познат постоянно ходи да им леят куршум, че уж каракачанки, пък вземи да приличат на БОК. тъй че да не вземат и твоите да станат с дълга козина и червено-шарени.
Публикувано: 11 February 2010 - 11:40 AM

k.k.
Публикувано: 11 February 2010 - 01:18 PM
Цитат(kaloqn kan4ev @ Feb 11 2010, 12:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ще ти дам един съвет за да не се излагаш повече.ВЗЕМИ СЕ ЗАСТРЕЛЯИ такива като теб дето се изказват така неподготвени много ме забавляват
мислих да те оставя в заблуда ама нали съм си добряк
Кангал
Малаклъ
Като решиш да се изказваш друг път се подготви малко поне
Публикувано: 14 February 2010 - 11:42 AM
Извинявам се, че ви прекъсвам спора но ми е интересно тази порода дали съществува наистина или е поредната пропаганда на американците ?
Питам защото кучетата които съм виждал на снимки из нета ми приличат на КО и САО.
Простете невежеството и любопитството ми .
Живи и здрави
Питам защото кучетата които съм виждал на снимки из нета ми приличат на КО и САО.
Живи и здрави
Публикувано: 20 February 2010 - 12:50 PM
Цитат(HARPS @ Feb 14 2010, 11:42 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Извинявам се, че ви прекъсвам спора но ми е интересно тази порода дали съществува наистина или е поредната пропаганда на американците ?
Живи и здрави
Живи и здрави
Кучетата имат еднакъкав корен просто кангала се е запазил чист поради геогравското положени на провинцията
кангалите си имат типични разцветки и структора на телата много по различна от Азиатците и Кавказците и мисля , че американците нямат нищо общо с пропагандирането на породата наи голямата пропаганда и добиване на пополярност идва от доста турски развъдници ,но те не продават кангали а малъклъ всички снимки с изправени ку4ета с по една глава по големи от собствениците си не са кангали а малъклъ в турция са много пополярни за борби и пазачи
Кангал

Малъклъ
http://s003.radikal....aa604699685.jpg
Забележи главите кангала има силно изразена маска малки бърни и клиновидна глава
а малъклъто има мощна глава като на мастиф и големи бърни
Публикувано: 20 February 2010 - 12:52 PM
Цитат(Kangal_plovdiv @ Feb 20 2010, 12:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(HARPS @ Feb 14 2010, 11:42 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Живи и здрави
Живи и здрави
Кучетата имат еднакъкав корен просто кангала се е запазил чист поради геогравското положени на провинцията
кангалите си имат типични разцветки и структора на телата много по различна от Азиатците и Кавказците и мисля , че американците нямат нищо общо с пропагандирането на породата наи голямата пропаганда и добиване на пополярност идва от доста турски развъдници ,но те не продават кангали а малъклъ всички снимки с изправени ку4ета с по една глава по големи от собствениците си не са кангали а малъклъ в турция са много пополярни за борби и пазачи
Кангал

Малъклъ

Забележи главите кангала има силно изразена маска малки бърни и клиновидна глава
а малъклъто има мощна глава като на мастиф и големи бърни
Публикувано: 21 February 2010 - 04:29 PM
Цитат(HARPS @ Feb 21 2010, 10:51 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Явно не си ме разбрал, говорих за Gampr - Американската овчарка
Много постове са истрити и за това не се разбира............
Гампр е арменска овчарка
Публикувано: 21 February 2010 - 04:29 PM
Цитат(HARPS @ Feb 21 2010, 10:51 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Явно не си ме разбрал, говорих за Gampr - Американската овчарка
Гампр е арменска овчарка

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +