не се засягай де r) не говоря за реклама по телевизията все пак. за евтинки неща говоря като обяви по форуми и безплатни сайтове. все пак през тях ежедневно минава огромен брой посещения, които дори да не са се залетели да си купуват котета поне получават информация, а колкото повече са информираните хора, толкова по малко въпроси от сорта на цитираните от теб. забелязал съм и обявите на въпросния форум. точно за такива неща говоря. важна е упоритостта. в наши дни славата от уста на уста не е достатъчна, пък и не води до задоволителен резултат.
ооооооохххххх идват ми да напиша още толкова много неща, но става много оффтопик. c) за сега се спирам
Зоомагазини, зооборси
Публикувано: 17 July 2005 - 07:19 PM
не! аз изобщо не се засягам, или поне не от теб! Засягам се от незаинтересоваността на другите в клуба, които хем искат да им се продават котетата, хем пръста не си помръдват за това, даже и една обява не са в състояние да пуснат, иначе устите им - огромни, като на кит! И на телевизия бях кандисала, понякога там не са необходими дори пари, та нали и на тях реклама им правиш, осигурявайки им материал за цяло предаване, но и това да се осъществи ги домързя, така че... за какво говорим в случая ?!
Ами пиши де, никой не те спира, ако не пасва тук - прехвърли се във форум - Разни въпроси, то там можеш да си редиш, каквото ти е на сърце... c)
Ами пиши де, никой не те спира, ако не пасва тук - прехвърли се във форум - Разни въпроси, то там можеш да си редиш, каквото ти е на сърце... c)

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.

Вход

Горе
Цитиране +