Изложби предстоящи и отминали, резултати, галерия
Публикувано: 30 March 2009 - 11:07 PM
Мерси много за честитките!Представихме се много добре, доволни сме от изложбата, и Амба беше много щастлив от изкарването ни там.Взе отлична оценка както и CAC,CACIB,BOB,BOG-3, а пък и аз да не го засрамвам - най-добър водач ^_^ Още cнимки ще сложа утре, че чакам да ми пратят за да не се повтарят от другата тема много.Ама нека да си имаме и тук малко от ринговете
За последните две снимки бладогаря на dog.bg, страхотни са просто и не се сдържам да не ги сложа пак...

Прикачени снимки
Публикувано: 03 April 2009 - 04:24 PM
Ами аз ще бъда от 10ч. в Събота в панайра с Амба, защото ще има демонстрация за хендлерство.А в Неделя, ще бъда без Амба защото ще работя по ринговете на изложбата.Евентуално мисля да го покажа на CAC-а ако видя че има конкуренция, иначе няма смисъл, Вихра Григорова вече е съдила Амба още като малък
Ако ще идваш ми се обади да се видим, че на предишната доколкото си спомням не се бе обадила... а пък и които и да е друг пак да свиркате

Ако ще идваш ми се обади да се видим, че на предишната доколкото си спомням не се бе обадила... а пък и които и да е друг пак да свиркате