Пострадало младо куче - Сопот
Публикувано: 01 August 2008 - 03:28 PM
Здравейте отново! Ето, че вече сме кастрирани. Също така днес успяхме добре да разгледаме раната на здравия заден крак и доктора каза, че най-вероятно някой "умен" човек е стрелял по много опасно куче. Защото аз мислех, че раната се е получила от осил. На старото ни куче се случваше няколко пъти, но тази все не ми даваше да видя, а сега като беше упоена успяхме да видим. Като махнат конците мислим да я заведем на София за да се види задната лапичка, дали трябва да се оперира, защото по и-нета наистина не може да се каже. Това са новините за нас. Още не се е съвзела, обаче се опитва да ръмжи и върти опашката :blink: Уф, колкото и да се стараех да не се влюбвам, нищо не се получи...... вече много го обичам :wub: Сега ще сложа и няколко снимки.
Публикувано: 01 August 2008 - 05:37 PM
милото :'(
и то куче прибрано онзи ден дето се казва
а после били тъпи, били гадни животни .....
как можело да се занимаваме с тях
даца (спецялно аз защо несъм гледал)
а то какво им трябва на милите
малко храна, малко вода и любов, любов, любов :'(
извинете за спама :'(
и то куче прибрано онзи ден дето се казва
а после били тъпи, били гадни животни .....
как можело да се занимаваме с тях
даца (спецялно аз защо несъм гледал)
а то какво им трябва на милите
малко храна, малко вода и любов, любов, любов :'(
извинете за спама :'(
Публикувано: 06 August 2008 - 12:40 PM
Изглежда прекрасно красивата милчица! Добрите хора не са се свършили! ;)
Публикувано: 06 August 2008 - 12:58 PM
Добре е, почти не обръща внимание на шева, като че ли нищо не е станало. Все се опитва да ни ближе :blink:, не я пускаме все още да си играят навън, защото са прекалено активни. На закуската вече ни наблюдават 2 чифта очи. Мъжът ми взе да глезе и тази.... Нашето го разглези, а сега и това. ;D