Пострадало младо куче - Сопот
Публикувано: 12 August 2008 - 02:05 PM
Здравейте и от нас :blink: Вчера са ни махнати конците след операцията /да кажа, че бяхме страшно послушни..... ;D/ Мислехме да караме кучето утре на София, но доктора при когото мислехме да ходим е в отпуска и се налага да изчакаме. През това време ще се ваксинираме, и това трябва да се направи. За последните 10 дена качихме 2,1 кг. Много се ядосвам, що не я претеглих още като я намерих, ама тогава мислех за други неща. Това е от нас, близките дни ще има нови снимки. :P
Публикувано: 22 August 2008 - 11:46 AM
Здравейте на всички! За съжаление няма нови снимки, но реших да пиша за нас. Вече си имаме име, засега кучето се казва Герда, имаме си и паспорт. Най-радостното е, че започнахме да стъпваме на задната лапичка, за кратко, но все по-често и по-често. Още не сме се консултирали с ортопед, но и това ще стане. Много обичаме да спим на мекичко ;D преди да легнем задължително трябва да смъкнем нещо от леглото, диван или кресло, да си го нагласим и тогава да легнем ;D Голяма скица е! :P Поздрави и целувки на всички :wub:
Публикувано: 01 September 2008 - 11:56 AM
Ето ни отново! Значи, трябва ни помощ от старозагорци или някой, който се ориентира в Ст.Загора. В сряда/03.09.08/ ще водим кучето в Университетската клиника. Проблема е, че нямаме представа къде се намира тя :izcherven:
Разбрах, че била малко извън града, търсих и карта в нета, ама не успях да открия нищо свястно. Моля, ако някой може да ни обясни как най-лесно се стига дотам ще сме много благодарни. ; :blink:
Разбрах, че била малко извън града, търсих и карта в нета, ама не успях да открия нищо свястно. Моля, ако някой може да ни обясни как най-лесно се стига дотам ще сме много благодарни. ; :blink:
Публикувано: 01 September 2008 - 12:22 PM
Здравей, аз съм от Стара Загора! Слагам ти една карта, ориентировъчна е, но ако имаш въпроси, пиши на лични, да ми кажеш откъде ще минавате, за да ви ориентирам по-подробно!
http://www.bgmaps.co...а%20верея
задаваш маршрут стара загора-малка верея-ориентир
http://www.bgmaps.co...а%20верея
задаваш маршрут стара загора-малка верея-ориентир

Във всеки човек живеят и се борят доброто и злото. В наши ръце е изборът-кое да победи...Най-верният съюзник в тази битка е Любовта!
Публикувано: 03 September 2008 - 06:21 PM
Благодаря на всички, които ми дадоха упътване как да стигнем, много ни помогна :wub:
Да се отчета сега какво ни казаха в Стара Загора -
Кривата челюст не може за се оправи, била е счупена и зараснала накриво, а за лапата - и тя е потрошена много, на някои места е зараснала, а ставната глава /не знам така ли беше името/ е на парчета, които трябва да се извадят, за да не причиняват болка на Герда /снимките, които ни направиха тука в човешката болница не ставали за нищо между другото, на тях не се виждаше нито едно счупване/. Предложиха ни направо да оперират кучето, ние се съгласихме, но в последния момент се сетих, че преди 10 дена я ваксинирах, и операцията се отложи.
Лошото е, че така няма и да може да си ползва пълноценно лапичката, но поне няма да я боли.
В началото като я намерих бях пуснала няколко обяви, но почти никоя от тях не излезе /сигурно аз обърках нещо/ и реших първо да излекуваме каквото можем, и после вече обявите.... Знам, че се привързвам, но не ми е за първи път, ако се намери добър стопанин ще поплача и ще престана, ако знам, че тя е добре.
Също така имаме си нова придобивка, едно плетено легълце от Казанлък си купихме и вижте кой се е настанил в него ;D
Да се отчета сега какво ни казаха в Стара Загора -
Кривата челюст не може за се оправи, била е счупена и зараснала накриво, а за лапата - и тя е потрошена много, на някои места е зараснала, а ставната глава /не знам така ли беше името/ е на парчета, които трябва да се извадят, за да не причиняват болка на Герда /снимките, които ни направиха тука в човешката болница не ставали за нищо между другото, на тях не се виждаше нито едно счупване/. Предложиха ни направо да оперират кучето, ние се съгласихме, но в последния момент се сетих, че преди 10 дена я ваксинирах, и операцията се отложи.
Лошото е, че така няма и да може да си ползва пълноценно лапичката, но поне няма да я боли.
В началото като я намерих бях пуснала няколко обяви, но почти никоя от тях не излезе /сигурно аз обърках нещо/ и реших първо да излекуваме каквото можем, и после вече обявите.... Знам, че се привързвам, но не ми е за първи път, ако се намери добър стопанин ще поплача и ще престана, ако знам, че тя е добре.
Също така имаме си нова придобивка, едно плетено легълце от Казанлък си купихме и вижте кой се е настанил в него ;D
Публикувано: 03 September 2008 - 06:35 PM
Красавица, много й отива легълцето.
Публикувано: 03 September 2008 - 09:09 PM
Браво, момиче!Малко са хората, които биха се наели с такова кученце. Радвам се, че има хора, като теб! :wub:
А Герда е прекрасна! Имам афинитет към нея, сигурно защото моята мискинка носи същото име, а и кучето, което обажавах беше с това име... Пак се разчувствах :'(Късмет на сладка Гердичка, любовта лекува, казвам ти го от опит :'(
А Герда е прекрасна! Имам афинитет към нея, сигурно защото моята мискинка носи същото име, а и кучето, което обажавах беше с това име... Пак се разчувствах :'(Късмет на сладка Гердичка, любовта лекува, казвам ти го от опит :'(
Публикувано: 04 September 2008 - 08:26 AM
Хубавката Усмихната Гердичка
дано си намери добро стопани
:wub:
дано си намери добро стопани
Цитат
Щом кривата устичка не и пречи да похапва, проблеми няма. Даже е много чаровна -перманентно усмихната. ;D
Късметлийка е таз Герда да попадне на rodegunda.
Имате ли нужда от финансова подкрепа?
Късметлийка е таз Герда да попадне на rodegunda.
Имате ли нужда от финансова подкрепа?
:wub:
Публикувано: 04 September 2008 - 09:43 AM
Благодаряна всички ви :wub: :wub: :wub: Много ме разчуствахте....
По повод финансовата подкрепа, честно казано няма да откажа. Операцията ще струва около 120лв. Уф, от една страна не са чак толкова много, от другата не са и малко. Значи, аз заделям сега 80лв., ако може някой да помогне с другите ще е добре, но само ако можете. Случаите са много, има и по-спешни и по-сериозни.
И още веднъж благодаря! Подкрепата ви е много важна за нас :wub:
По повод финансовата подкрепа, честно казано няма да откажа. Операцията ще струва около 120лв. Уф, от една страна не са чак толкова много, от другата не са и малко. Значи, аз заделям сега 80лв., ако може някой да помогне с другите ще е добре, но само ако можете. Случаите са много, има и по-спешни и по-сериозни.
И още веднъж благодаря! Подкрепата ви е много важна за нас :wub: