Пострадало младо куче - Сопот
Публикувано: 30 September 2008 - 07:29 AM
Здравей! ;) Операцията още не сме я правили, бяхме на малка почивка със целия зоопарк и излязоха някои непредвидени разходи... Чакаме заплатите та тогава. Все се каня да сложа снимки от почивката, беше супер. Всъщност, много ми се иска да я оставим при нас, но не знам как ли ще реагира половинката :izcherven: Засега даже и не повдигаме темата за обяви и търсене на нови стопани. Аз се научих да ги извеждам заедно. Лошото е, че затваряме Герда за цял ден в клетка, защото няма да осттане нищо цяло. Със тази челюст е като ..... :rolleyes: нямам думи, макар че клетката е голяма от тия пластмасовите най-големия размер, остана ни от дядо ризен и за нея е цял апартамент, ама все пак е клетка. Та това е за нас. Сядам сега да намаля снимките :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 13 October 2008 - 11:52 AM
Семейният ни съвет реши, че Герда остава с нас. Всъщност питах мъжа ми, кога да пускам обяви, а той каза, че никакви обяви няма да има.... След това проведохме един сериозен разговор и ето резултатът. Сега пак му звънях да питам дали да го напиша тука и щом пиша, значи това е.
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на всички, отделно на Бушка, ако не беше се отзовала в самото начало с всякакъв вид подкрепа не знам как щеше да се развие историята, ама ето: Усмивката, не я даваме!!!
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на всички, отделно на Бушка, ако не беше се отзовала в самото начало с всякакъв вид подкрепа не знам как щеше да се развие историята, ама ето: Усмивката, не я даваме!!!
Публикувано: 13 October 2008 - 12:33 PM
Уау ..... ще ми се да излъжа, че съм изненадана ама не съм ;D. От известно време насам подозирах, че така ще завърши историята - с възможно най-хубавия и истински хепи енд :yahoo:
Публикувано: 13 October 2008 - 12:42 PM
УРА! Как се радвам за тази, легнала ми на сърце хубавица!
Местя темата в любимия раздел :->)
Местя темата в любимия раздел :->)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 October 2008 - 12:45 PM
:yahoo: Ами то си беше ясно, но все пак, като е официално е още по-добре. Честито! :wub:

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 13 October 2008 - 01:55 PM
rodegunda, поздравления! :wub:
От тук нататък само хубави неща да се случват на Гердичка!
Живи и здрави да сте и вие-цялото семейство, за да поемете радостите, които ви предстоят заедно с тази кукла! :->)
От тук нататък само хубави неща да се случват на Гердичка!
Живи и здрави да сте и вие-цялото семейство, за да поемете радостите, които ви предстоят заедно с тази кукла! :->)

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 14 October 2008 - 07:49 AM
ХА!
И още веднъж -ХА!
Не съм влизала тук от време оно (че това човешкото бебе много време отнема ;D) и какво да видя!?!? :->)
С ясното съзнание, че само на попа шапката и мене ни няма тука, искам все пак и аз да се включа (остава само на попа шапката) с поздравления и радостно сърце!
Тревожех се много от някоя одисея с осиновители от рода на "Искам го" -"Ма то акало и имало косми -връщам го!", а то -Усмивката си намерила човека от най- най-първия път!
rodegunda :drugarche:
И още веднъж -ХА!
Не съм влизала тук от време оно (че това човешкото бебе много време отнема ;D) и какво да видя!?!? :->)
С ясното съзнание, че само на попа шапката и мене ни няма тука, искам все пак и аз да се включа (остава само на попа шапката) с поздравления и радостно сърце!
Тревожех се много от някоя одисея с осиновители от рода на "Искам го" -"Ма то акало и имало косми -връщам го!", а то -Усмивката си намерила човека от най- най-първия път!
rodegunda :drugarche: