Немски дог
Публикувано: 27 September 2006 - 03:35 PM
сегашното ми куче толкова е свикнало да си стои на двора, че вътре в къщата скучае и е нервна и неспокойна и само гледа да се шмугне през вратата - ама тя си е такава дворна порода и съм напълно съгласен,че дога е прекалено екзотично цвете
желанието ми да имам дог е толкова силно, че сега обмислям някакви размествания да правя вътре, имам един стар диван и мога да го сваля от тавана и на него да спи, днеска го измерих - 1.70 дължина и 70 см широчена - дали е достатъчно, малко е поизтърбушен ама лесно може да се оправи
проблема е че къщата е малка и всичките мебели са подредени възможно най-компактно и колкото и глупаво да звучи не мога да измисля къде да е "спалнята " на куче с такива размери - така че и на него и на мен да е удобно
а вашите Догове къде живеят и спят?
Публикувано: 27 September 2006 - 04:33 PM
Този диван с такива размери е напълно достатъчен - ще има място и за другата женска l) l) l) l) l)
Тя може да бяга навън сега, но ако се появи друго куче у дома е много вероятно и тя да започне да се понавърта вътре - повечето кучета са много ревниви
l) l) l) l) d) d) d) d)
Публикувано: 27 September 2006 - 04:58 PM
Цитат
сегашното ми куче толкова е свикнало да си стои на двора, че вътре в къщата скучае и е нервна и неспокойна и само гледа да се шмугне през вратата - ама тя си е такава дворна порода и съм напълно съгласен,че дога е прекалено екзотично цвете
желанието ми да имам дог е толкова силно, че сега обмислям някакви размествания да правя вътре, имам един стар диван и мога да го сваля от тавана и на него да спи, днеска го измерих - 1.70 дължина и 70 см широчена - дали е достатъчно, малко е поизтърбушен ама лесно може да се оправи
проблема е че къщата е малка и всичките мебели са подредени възможно най-компактно и колкото и глупаво да звучи не мога да измисля къде да е "спалнята " на куче с такива размери - така че и на него и на мен да е удобно
а вашите Догове къде живеят и спят?
Да,разбира се диванът ще свърши перфектно работа.Размерите са подходящи и за възрастно куче.Общо правило при договете е ,че трябва да бъдат добре разходени ,след което те обикновено лежат.
Аllevamento Dell"Aurea Dragonda
Прикачени файлове
-
Picture_kalista_a__benarsen_046.PNG (1019.07K)
Брой сваляния: 632
Публикувано: 27 September 2006 - 05:00 PM
мерси Славина
Имал съм за кратко 2 кучета и ги знам какви палавници са когато са заедно - учат се един друг на всякакви маймунджлъци и като не знаеш кой от двамата е "съгрешил"... n)
моята е меко казано ревнива - за едно мъъъничко парче торта беше готова да се саморазправя с питбула bash bash bash ама добре че той имаше малко повече акъл и кавалерски и отстъпи
b) b) b)
Публикувано: 27 September 2006 - 05:01 PM
Това е моята женска Deina Benarsen w) w) - тя е от най-старите клубни кучила - това е по-старият тип догове, с които започнахме - с това разполагахме в началото преди 12 години...

Evrota-N Benarsen w) , син на моя Адриан w) ( това е сладкия дог на devilin w) :

Phoenix-N Dell Aurea Dragonda w) :

Bion-A Indios Dell Armida w) :

Kalista-A Benarsen w)....тя е малка все още и любопитна l) ....както виждаш---всичко живо по диваните l)

Публикувано: 27 September 2006 - 05:03 PM
Публикувано: 27 September 2006 - 05:12 PM
Не, не е наше производство - гледай второто име - то е името на развъдника - всъщност Dell Aurea Dragonda. Това е развдъдникът от същата снимка, която сложи phoenix горе - кучето беше купено от там. В дъното на всяка клетка има стаи с климатик l) , защото в Италия през лятото е много горещо. Подобно нещо на по-малка площ може да се направи и тук, но не е оправдано икономически, ако имаш 2-3 кучета. Както каза phoenix, пускаш го да тича на двора, хубаво е да излиза и на по-дълги разходки сред природата...и после спи вкъщи като къпан l)
Публикувано: 27 September 2006 - 05:32 PM
а имате ли кафяви догове
на мен ми харесват черните, сините и кафявите
арлекини също съм виждал хубави, но за тази разцветка нямам шансове,приятелката ми казва, че и приличат на болни от шарка b) b) b)
ей сега прегледах темата и си отговорих на въпроса:
Джасинта ф Бенарсен
СТРАХОТНА Е!!! На световно ниво!!! bravoS bravoS bravoS
Моля ви пуснете още снимки на произведени от вас кучета
Публикувано: 27 September 2006 - 06:48 PM
Цитат
а имате ли кафяви догове
на мен ми харесват черните, сините и кафявите
арлекини също съм виждал хубави, но за тази разцветка нямам шансове,приятелката ми казва, че и приличат на болни от шарка b) b) b)
ей сега прегледах темата и си отговорих на въпроса:
Джасинта ф Бенарсен
СТРАХОТНА Е!!! На световно ниво!!! bravoS bravoS bravoS
Моля ви пуснете още снимки на произведени от вас кучета
N-nero/черно/ означава определена разцветка
Barone-f Indios Dell"Armida-собственик БЕНАРСЕН,София
Прикачени файлове
-
Copy_of_barone_indios_dell_armida1.jpg (366.87K)
Брой сваляния: 41
Публикувано: 27 September 2006 - 06:55 PM
Прикачени файлове
-
japper_benarsen.jpg (67.18K)
Брой сваляния: 38
Публикувано: 27 September 2006 - 06:56 PM
Barone-f Indios Dell"Armida w) е баща на Джасинта w) и Жапер w) ....не мога да ти насмогна.... l)
Публикувано: 27 September 2006 - 07:04 PM
Прикачени файлове
-
uliso_sm.jpg (18.45K)
Брой сваляния: 42
Публикувано: 27 September 2006 - 07:33 PM