Немски дог
Публикувано: 28 November 2006 - 03:04 AM
Публикувано: 28 November 2006 - 02:21 PM
и аз за съжаление нямам много свободно време напоследък
встрани от темата, исках да попитам за вечния проблем при договете:
Вчера гледах реклама на Еспумизан - хапче бързо премахващо излишните газове, облекчава стомаха без да променя пе-ха то, предотвратява подуването...
и си мисля дали би имал същия ефект и при договете, дали може да е от полза в борбата с превъртането на стомаха
Публикувано: 28 November 2006 - 08:16 PM
да ви се похваля видят за първи път на живо Гаро и Палома(кучето де)!!
знаете ли нещо за нея!?родословна ли е?знам само,че е арлекин с този тип глава

и че се казва Палома!но е по-нисичка!ама е страхотана!!!!!! w) w)
Публикувано: 28 November 2006 - 10:25 PM
Цитат
и си мисля дали би имал същия ефект и при договете, дали може да е от полза в борбата с превъртането на стомаха
POWERPUFF, изпробвала съм Еспумизана върху двете ми кучета, които се подуваха. Това е ензимен препарат, който намалява газовете и много пъти помогна на моите догове при някои от подуванията. Добър е за профилактика, но за съжаление не решава генерално проблема...въпреки че му давах често Еспумизан, Адриан получи превъртане...и си отиде s) s) s)
Храносмилателната система на кучетата е различна от тази на хората. Ензимните препарати за тях трябва да бъдат в по-различни съотношения и в много по-голямо количество. Хуманиталните подобни препарати са слаби за тях.
@IcAkaa - намирането на качествен дог не е много лесно. На подписа ми долу са телефоните за връзка с клуба.
@ притил...притил.... l) l) l)
Публикувано: 28 November 2006 - 11:46 PM
Първата изненада е Вока - това е новата синя женска, с която се сдоби наскоро р-к Бенарсен. Вока е внесена от Франция, от известния развъдник d'Ochretolievaltt ( не ме питайте как се произнася, защото и аз не знам l) )
Няколко дни имахме радостта да се грижим с мъжа ми за нея и за това кратко време тя ни плени завинаги w) w) . Едно изключително жизнено и щастливо същество, луда за трима, когато е навън, но много спокойна и обичлива вкъщи w) w) w) w) .
По време на снимките за предаването беше като шило, което в торба не стои....беше ми много трудно да надялкам нейни снимки от видеото, защото през цялото време тя размяташе уши и бърни... w) l) l)
И все пак.... Вока w)

Публикувано: 28 November 2006 - 11:54 PM
Публикувано: 28 November 2006 - 11:54 PM
Цитат
знам само,че е арлекин с този тип глава,.... но е по-нисичка!ама е страхотана!!!!!! w) w)
l) Притил,
Де да беше Палома с този тип глава.... всички щяхме да сме щастливи.
Кучета като показаната от теб на снимката Тюлип са мечта на всеки развъдчик, но, уви, се раждат не толкова често колкото ни се иска на нас s). Е, продължаваме да мечтаем....
А дали е по-нисичка, или не съвсем не е от значение. Всъщност, самата Тюлип не е от най-високите кучки и фактът, че стана Световна Шампионка потвърждава това, че не височината е съществена за качеството на немския дог.
Публикувано: 29 November 2006 - 12:01 AM
Публикувано: 29 November 2006 - 12:06 AM
И така...Карла w)

Публикувано: 29 November 2006 - 12:41 AM
Публикувано: 29 November 2006 - 12:43 AM
Публикувано: 29 November 2006 - 01:20 AM
Ще има и трета !!! Хахахахахаха.....Стискайте ми палци да се оправя с видеото...
d) d) d) d)
Публикувано: 29 November 2006 - 08:55 AM
Ina4e ku4kata mnogo mi haresa , kakto i dvete sestri4ki
Oliev i Karla , a May Day mi e favorit!Da sa jivi i zdravi vsi4kite i da radvat dalgo ljubq6tite si stopani! w) w) w) 1super 1super 1super 1super