Dog.bg Форуми : Немски дог

Към съдържанието

БНК Немски дог

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (128 Страници) +
  • « Първа
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Немски дог

#2081 Потребителят е офлайн   somebody Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 December 2006 - 12:53 AM

Здравейте и мен много ме е яд, че винаги ама винаги нещата на изложбите са нагласени и няма смисьл да се ходи и да се ядосваш защтото в повечето случаи се знае кой какво ще вземе.За три изложби тази година видиах толкова нагласени и измислени оценявания, че се чудя как не ги е срам.Много бях разочерована, защото знам колко добри качества притежава и колко е хубава Ибис, колкото и нескромно да звучи знам какво прекрасно куче притежавам и ме е яд, че толкова очебийни бяха разликите, то нямаше прилики две кучета от една порода с разлика около 15 години, когато може и да е била за САС тази догиня но сега определено бих попитала какво е кучето. Колкото и добри оценки да дадьт на това куче то просто с нищо няма да допринесе за подобряване на породния тип.Обичам си много Бибис тя е прекрасно куче вьв всяко едно отношение.Поздравявам Емил за прекрасната селекция, която направи от която имам това прекрасно куче, което всеки ден ме радва и дарява с много радост. w) w) w)

#2082 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip
  • Interests:Секретар на Български национален клуб Немски дог & Модератор на Клубния форум за породата немски дог.

Публикувано: 03 December 2006 - 02:47 AM

@somebody, мисля че не е нескромно да кажеш колко хубава е Ибис, защото тя вече е доказала своите екстериорни качества. Аз също съм много щастлива, че я имаш...че Клуба ни я има и че Бренда и Адриан оставиха такива хубави деца w)
Разбирам те отлично за изложбите - през същото минахме и ние с Адриан.
Ще се радвам, ако ми пращаш отвреме-навреме снимки на Ибис - много е хубава !! w)

#2083 Потребителят е офлайн   somebody Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2006 - 09:11 AM

Ще пращам снимки имам много , защото толкова много я обичам. w) w) w) Тя ми е като детенце w)

#2084 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2006 - 09:13 AM

Цитат

Ще пращам снимки имам много , защото толкова много я обичам. w) w) w) Тя ми е като детенце w)

(love) Слагай и тук в форума да й се радваме и ние.Наистина е много красиво куче. w)
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#2085 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2006 - 06:48 PM

здравейте,
за изложбата и Догоподобните-няма да кометирам,защото хем много много не разбирам(но все пак това ако е дог..то все едно аз да кажа,че мойто е стафф b) ),но това наистина обижда-хем си взеха титлата хем сме им виновни и ни плюююят ли плюят!!! a) s)
somebody,пращай,знаеш,че Ибис на всички ни е любимка(и безпорна конкурентка на онея...айде да не кажа к`во ми е на устата a) )

ей,днес за пръв път гледах новата реклама на зърнени закуски*****(няма да споменавм името)и видях,че в ней участва един Немски Дог,арлекин,не видях мъжки или женски беше!!познавате ли го? w)

п.с.Laikata-извинявам се много,но не се ли пише оТговарям!?а не оДговарям!? 1super
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2086 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2006 - 06:52 PM

Цитат

здравейте,
за изложбата и Догоподобните-няма да кометирам,защото хем много много не разбирам(но все пак това ако е дог..то все едно аз да кажа,че мойто е стафф b) ),но това наистина обижда-хем си взеха титлата хем сме им виновни и ни плюююят ли плюят!!! a) s)
somebody,пращай,знаеш,че Ибис на всички ни е любимка(и безпорна конкурентка на онея...айде да не кажа к`во ми е на устата a) )

ей,днес за пръв път гледах новата реклама на зърнени закуски*****(няма да споменавм името)и видях,че в ней участва един Немски Дог,арлекин,не видях мъжки или женски беше!!познавате ли го? w)

п.с.Laikata-извинявам се много,но не се ли пише оТговарям!?а не оДговарям!? 1super

Кои закуски.Пиши на ЛС че да гледам ракламата.
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#2087 Потребителят е офлайн   somebody Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 01:08 AM

Здравейте г-н Димитров, колкото и да чета и чета Вие май сте отсъствали в часовете по бьлгарски. Да Ви върнем в първи клас. Думата идва от ОТГОВОР, пише се ОТГОВАРЯМ, няма такова нещо като 'ОДГОВОРЯ' добре е да си проверите знанията по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.

#2088 Потребителят е офлайн   judge Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 09:06 AM

Хахаха,точно започнахме нормален диалог с хората от немския дог и се появи една новойзлюпена киноложка звезда да преподава граматика в нета(или да поддържа скандала,че иначе не е интересно) и започна да доказва, как Тто и Дто пречели на кинологията при догоподобните.За това сигурно и ника Ви е"НЯКОЙ",защото още не сте никой.Моля не ме занимавайте с вашите приумици ,ако не смятате да разговаряме за кучета.Има хора в този клуб ,които знаят за какво иде реч и аз със тях съм се разбрал.Внимавайте и с обидите ,не съм сигурен,че сте учили колкото мен,а се опитвате да обидите професори ,който са подписали дипломите ми.Хайде сега научете нещо и за кинологията.

#2089 Потребителят е офлайн   twoofo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 04 December 2006 - 10:06 AM

Без да искам да ви обидя, и аз искам да чета за кинология, но ми е малко трудно да взема на сериозно думите ви, когато те съдържат посочените правописни грешки. Мисля, че забележката би била от полза, ако и обърнете внимание. С правилен правопис и компетентността ви ще е по-достоверна. Аз не виждам нещо лошо в това някой да Ви обърне внимание на такава "подробност" - не са приумици, а едно от средствата да извлечете максималното от споменатите от Вас дипломи.

cheers
User's Signature

Качена снимка

"Money will buy you a pretty dog, but it won't buy the wag of his tail"

#2090 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 04 December 2006 - 10:42 AM

Цитат

Хахаха,точно започнахме нормален диалог с хората от немския дог и се появи една новойзлюпена киноложка звезда да преподава граматика в нета(или да поддържа скандала,че иначе не е интересно) и започна да доказва, как Тто и Дто пречели на кинологията при догоподобните.За това сигурно и ника Ви е"НЯКОЙ",защото още не сте никой.Моля не ме занимавайте с вашите приумици ,ако не смятате да разговаряме за кучета.Има хора в този клуб ,които знаят за какво иде реч и аз със тях съм се разбрал.Внимавайте и с обидите ,не съм сигурен,че сте учили колкото мен,а се опитвате да обидите професори ,който са подписали дипломите ми.Хайде сега научете нещо и за кинологията.

Аз пък си мислех ,че ще Ви стане неудобно като Ви кажа за правописа и го направи едно дете първо. В това няма нищо лошо ,защото децата са откровени ;)
В горните постове не беше коментирана кинологията ,а правописа....стана -"Гузен не гонен бяга"
А относно годините на учене.... техният брой с нищо не дава гаранция за знание. Знаете ,че лекар завършил с отличие и такъв с тройка пак го водят за лекар. Никой не им иска дипломите като влиза в кабинета ,нали?

#2091 Потребителят е офлайн   somebody Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 04:11 PM

Първо, не съм новоизлюпена и второ си обърнете внимание на правописа вместо да се заяждате, явно имате нужда от още малко часове по български. Разбирам доста повече от Вас и от тези съдии , които каните да съдят порода от, която явно нищо не разбират щом дават титли на догоподобни кучета, които са платили доста повече от 20 лева като нас. А за снимките от изложбата мога да Ви кажа ,че хора нищо не разбиращи от породата коментират ОЧЕБИЙНАТА РАЗЛИКА МЕЖДУ НЕМСКИ ДОГ И ДОГОПОДОБНОТО КУЧЕ СТАНАЛО ШАМПИОН НА БЪЛГАРИЯ САМО С ЕДИН 'САС' ОТ МИНАЛИЯ ДЕН . КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТОВА bl) bl) bl)

#2092 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 04:36 PM

Няма явно нужда да Ви отговарям,защото разбрах ,колко много разбирате .Щом съдите ,какво коментирал някой по снимки,това е най-голямата Ви грешка.Разговора с вас е излишен ,говорете си ,не ми пречите.
На Анчето само ще кажа , щом мисли за този форум,че е създаден за литература да си оправи изречението,което явно има някакъв смисъл за нея ,но не и за мен.Гледайте ,като пишете да не сбъркате някой бутон,че колям смях ще падне тогава. oleeee
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#2093 Потребителят е офлайн   somebody Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 04:47 PM

На 9-ти септември на изложбата ' София Гранд При' се случи нещо много интересно .... Куче от порода не призната от международната федерация по кинология, 'Българско овчарско куче' нямам нищо против нея разбира се или от, която и да било друга но когато дойде време да избират първенец на породна група разбиращите съдии казаха... 'Българско овчарско куче' не е признато от международната федерация по кинология, но ние си го признаваме и го слагаме във втора породна група и печели второ място, а унгарците с добермани печелят първо място, защото идват от далече и са били толкова път до тук само за изложбата bl) bl) bl) . Как бихте тълкували тези думи от организаторите от БРФК , с които бяха оценени кучетата г-н Димитров съвсем ясно казани по микрофона пред всички.Поне да не го казват пред всички, то и без това се знае , че всичко е нагласено. Как може да слагат куче не признато от международната федерация по кинология в група по свой bash избор и да измества друго признато bl) bl) bl) Нали разбирате от кинология, хайде да обясните , че ние сме невежи и не разбира ме l) l) l)

#2094 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 04:59 PM

Казах ,че със заядливковци няма да разговарям,но вие ме карате да се смея.Явно сте гледали от стадиона.По микрофона Пламен си говори ,както му падне ,а Вие ,ако сте били там щяхте да видите ,че лично аз казах на Попов,че кучето не е в този клас и не може да участва.Той каза на организатора ,че иска само хората да го видят ,а не да участва в класирането.И сте в пълна грешка ,че на САС, БОК НЕ МОЖЕ ДА УЧАСТВА ВЪВ ВТОРА ГРУПА.ПРЕДИ ДА КОМЕНТИРАТЕ СЕ ПОНАУЧЕТЕ МАЛКО.
User's Signature

#2095 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 05:01 PM

Допуснах грешка ,мислех ,че ми говорите за изложбата от 19 .11.Пардон.
User's Signature

#2096 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 05:03 PM

Допуснах грешка ,мислех ,че ми говорите за изложбата от 19 .11.Пардон.
User's Signature

#2097 Потребителят е офлайн   somebody Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 05:15 PM

Това са Ваши думи за снимките и не ми казвайте колко разбирам, защото Вие и на половина не знаете толкова за немски дог, щом не Ви прави впечатление ОЧЕБИЙНАТА РАЗЛИКА МЕЖДУ НЕМСКИ ДОГ И ДОГОПОДОБНО от снимки толкова ясни я да ги прегледате пак може пък и да видите разлики ясни като ден и нощ bl) bl) bl)

#2098 Потребителят е офлайн   devilin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 05:48 PM

аз бих искала да се застъпя за somebody. И аз съм дълбоко разочарована от изложбите в България , но нека да не превръщаме мястото ,където говорим за любимите ни кучета, в място на раздори i караници. Явно е ,че всеки има собствено мнение по въпроса и никой няма да отстъпи. cl) bl) cl)

#2099 Потребителят е офлайн   devilin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 05:57 PM

Качена снимка

Xim di Tor Lupara

#2100 Потребителят е офлайн   devilin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 06:01 PM