Немски дог
Публикувано: 31 July 2005 - 09:32 AM
Аууууу арлекинчееее w) w) w) w) Макс добермана и Макс дога..Ако успееш да се сдобиеш със снимки.
А за ушите, зависи стопаните на мъника как искат той да изглежда.
Аи как им за виждам на тези хора r) l) Да им е жив и здрав сладура и да ги радва дъъълги години. d) b)
А за ушите, зависи стопаните на мъника как искат той да изглежда.
Аи как им за виждам на тези хора r) l) Да им е жив и здрав сладура и да ги радва дъъълги години. d) b)
Публикувано: 05 August 2005 - 09:44 AM
Това ку4енце не е Арлекин,окраската му по-скоро бие на Пла6това,но дори и за такава не е правилна,явно ку4енцето на тези хора е без родословие.Пла6товата окраска е доста симетри4на като лапите имат бели 4орап4ета,6ията,гърдите и муцуната като бялата линия стига до 4елото между о4ите,краят на опа6ката както и целият корем при такива ку4ета са бели.
Публикувано: 05 August 2005 - 10:22 AM
За такова са им го продали. 150 лв. Ще ги оведомя и ще ги посъветвам да проверят родословието, тъй като казаха, че са им дали такова... Освен това забелязах вълчи нокти по задните лапички, което говори достатъчно за чистокръвието... n) Но най-много ме учуди факта, че са им дали родословие... a) n) Поздрави!
Публикувано: 06 August 2005 - 11:16 PM
Това кученце е далече от истинския немски дог.
Първо окраската е чера с бяло но тя не е толкова важна в случая .
Кученцето е кръстоска.
Немските догове са любимата ми порода,аз съм имал доста догове
последния почина миналата година на 12 г.
CARL BERLIZ LUS ПОБЕДИТЕЛ открит клас на клубната изложба 98г. и победител клас ветерани 2000г.
http://amstaf.hit.bg
Първо окраската е чера с бяло но тя не е толкова важна в случая .
Кученцето е кръстоска.
Немските догове са любимата ми порода,аз съм имал доста догове
последния почина миналата година на 12 г.
CARL BERLIZ LUS ПОБЕДИТЕЛ открит клас на клубната изложба 98г. и победител клас ветерани 2000г.
http://amstaf.hit.bg
Публикувано: 09 August 2005 - 11:25 AM
Не е нужно ку4енцето да не е 4истокравно,просто е нискока4ествен екземпляр,което оба4е не пре4и да си го оби4ат и то да ги дарява с оби4!
Публикувано: 09 August 2005 - 11:49 AM
Така е,но нищо няма да се промени до като хората имат толкова ограни4ена информация и действат спонтанно по отношение вземането на ку4ето или т.е. искат и вземат от първата попаднала им обява,което е ужасно грешно!
Смятам,4е най-добрият вариант е да го кастрират,а ако ку4енцето е зраво то смятам,4е за това 'ка4ество' парите са оправдани,защото все пак изглежда добре хранено,а това са средства.Единственната ми забележка е фалшивото родословие,понеже не смятам,4е за тази сума то може да е някакво друго.
Смятам,4е най-добрият вариант е да го кастрират,а ако ку4енцето е зраво то смятам,4е за това 'ка4ество' парите са оправдани,защото все пак изглежда добре хранено,а това са средства.Единственната ми забележка е фалшивото родословие,понеже не смятам,4е за тази сума то може да е някакво друго.
Публикувано: 09 August 2005 - 02:10 PM
Цитат
bl) Ужас! А на пинчерите поне слагат ли им наморници? Ако направим статистика ще се види че пинчерите са много по-многобройни агресивните представители от договете a)
Да не се обиди някой любител на малките сърчица, но наистина са по-"зли" n)
Да не се обиди някой любител на малките сърчица, но наистина са по-"зли" n)
така си е
Публикувано: 20 August 2005 - 01:19 PM
Ето го милия ми Цецко w) w) w) w) Жалко че не можа да остане с нас като се роди брат ми s)

Цецко където и да си много си те обичаааам w) w) d) s)

Цецко където и да си много си те обичаааам w) w) d) s)
Публикувано: 15 September 2005 - 11:53 PM
Фортиция w)
Прикачени файлове
-
DSC_0104.jpg (34.95K)
Брой сваляния: 370