Немски дог
Публикувано: 03 September 2006 - 01:27 PM
@Miro_BSL от колко години се занимаваш с догове? Питам, защото phoenix, devilin и аз го правим от много години, учредители сме на Български Нацонален Клуб "Немски дог", член на БРФК, и бихме могли да ти бъдем полезни с много информация, а не да ползваш "гепена от тук от там". ;)
dogo_man, ако все още не си ориентиран какво куче искаш, по-добре изчакай с немския дог - това не е порода за всеки - трудни са за отглеждане искат много внимание, специални грижи и мнооооого средства. Това е порода само за хора, които мрат за нея. Такова куче не може да се изхвърли, не бива да сменя стопаните, и ако постъпиш така с него ставаш просто престъпник. Искаш ли да си такъв?? (love)
dogo_man, ако все още не си ориентиран какво куче искаш, по-добре изчакай с немския дог - това не е порода за всеки - трудни са за отглеждане искат много внимание, специални грижи и мнооооого средства. Това е порода само за хора, които мрат за нея. Такова куче не може да се изхвърли, не бива да сменя стопаните, и ако постъпиш така с него ставаш просто престъпник. Искаш ли да си такъв?? (love)
Публикувано: 03 September 2006 - 01:30 PM
ok
no dokolko sam 4ul sa edni ot nai spokoini ku4e
no qdosat li nemojesh da gi spresh
a na drugo mqsto 4etoh 4e nemskia dog e na parvo mqsto sred nai agresivnite ku4eta
I oshte edin vapros!na neko harka li mo ku4eto?
no dokolko sam 4ul sa edni ot nai spokoini ku4e
no qdosat li nemojesh da gi spresh
a na drugo mqsto 4etoh 4e nemskia dog e na parvo mqsto sred nai agresivnite ku4eta
I oshte edin vapros!na neko harka li mo ku4eto?
Публикувано: 03 September 2006 - 01:31 PM
Цитат
@Miro_BSL от колко години се занимаваш с догове? Питам, защото phoenix, devilin и аз го правим от много години, учредители сме на Български Нацонален Клуб "Немски дог", член на БРФК, и бихме могли да ти бъдем полезни с много информация, а не да ползваш "гепена от тук от там". ;)
:))))))))
Когато направих сайта, пуснах обяви за помощна информация - никой не ми помогна! Имах два дога - женски,сестри! Едната почина тази година на 28 Януари на 10 години! ОСтана ми само сивата на аватара, която по начало не беше наша а я взехме в последствие. Сега търся мъжки дог да си закупя, или просто за разплод - но нямам възможност да дам на клуба ВИ 300 лв и едно кученце.
Публикувано: 03 September 2006 - 01:47 PM
Цитат
Цитат
:))))))))
Когато направих сайта, пуснах обяви за помощна информация - никой не ми помогна! Имах два дога - женски,сестри! Едната почина тази година на 28 Януари на 10 години! ОСтана ми само сивата на аватара, която по начало не беше наша а я взехме в последствие. Сега търся мъжки дог да си закупя, или просто за разплод - но нямам възможност да дам на клуба ВИ 300 лв и едно кученце.
Ами аз тук не съм виждала твоите обяви, може би не си ги пуснал на правилното място. Защо непременно искаш да пуснеш женската? Имаш ли стабилни хора, които да се грижат за кученцата? Какво ще правиш с тях, ако няма на кого да ги дадеш?? Това става всеки път - хората искат кученца от тебе, но когато те наистина се родят....е, те някак си се отмятат...а малките догове ядат страшно много...наясно ли си това? Как ще ги изхраниш, докато им намериш стопани - ще ти изядат и ушите, да знаеш l)
Публикувано: 03 September 2006 - 01:52 PM
Апропо, знаеш ли, че сивите догове на петна, не се използват за разплод?? Те са само домашни любимци.
Публикувано: 03 September 2006 - 02:05 PM
Ами, виждам на твоя сайт цветовете например - това е правилна информация - има ли там при сивите или петнистите сив на петна? Не, нали?? Просто при развъждането се ползват стандартните цветове - черен, син, пясъчен, тигров и петнист, което е бял на черни петна. Ако се родят сиви петнисти кученца, те просто не се развъждат, а се ползват като домашни любмци само.
Апропо - правилният термин е "син", а не "сив" - поправи го на сайта...
Апропо - правилният термин е "син", а не "сив" - поправи го на сайта...
Публикувано: 03 September 2006 - 02:25 PM
Миро, ако НАИСТИНА ОБИЧАШ ДОГОВЕТЕ....ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАШ...независимо дали си развъдник или не...помисли върху това, моля те...
Публикувано: 03 September 2006 - 02:27 PM
Цитат
Миро, ако НАИСТИНА ОБИЧАШ ДОГОВЕТЕ....ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАШ...независимо дали си развъдник или не...помисли върху това, моля те...
АХахАаха ти май не ме разбираш, аз няма да правя мелези, но защо пренебрегваш този цвят, след като е спуснат от природата им???