Немски дог
Публикувано: 16 September 2006 - 06:32 PM
Цитат
slaviad, дааам, в миналия сайт бях сложил логото на Милиони Приятели, но в този просто ми е убягнало докато съм го оправял!!! oleeee
просто напиши откъде е информацията...
Публикувано: 16 September 2006 - 06:37 PM
Цитат
Цитат
slaviad, дааам, в миналия сайт бях сложил логото на Милиони Приятели, но в този просто ми е убягнало докато съм го оправял!!! oleeee
просто напиши откъде е информацията...
ще сложа и логото като направя другия, нали тва ти викам, че бях сложил логото в миналия, но тук съм го пропуснал bl)
Публикувано: 17 September 2006 - 12:41 PM
Привет на всички.
Ние си имаме почти шестмесечно бебе догиня. И търсейки инфо за правилното й отглеждане попаднах на вас.
Първо малко предистория. Половинката ми имаше догиня, която загубихме на 9 април тази година. Почина от рак на млечните жлези на 12 години.
Преживяхме загубага й изключително тежко и около 10-ина дни след това решихме, че празнотата в къщи е непоносима и ще си намерим ново куче. Така започна ходенето по мъките. Оказа се почти невъзможно да намерим.
Всички ни обясняваха, че това е голямо куче, със скъпа поддръжка. И малко желаещи да ги отглеждат хора.
Започнах да ровя в интернет, писах до ТВ предавания за животни. Навсякъде удрях на камък. Накрая свекър ми намери по обява в в-к 24 часа един сладур, за който казаха, че е донесен от Словения.
Не ни дадоха никакъв документ. Но ние бяхме в ситуац
ия, в която бяхме склонни на доста компромиси.
Та по-долу ви поствам няколко снимки, като бих желала да чуя мнението ви за нашето съкровище.
Тара, родена на 21.03.2006г.
на 40 дни

на 52 дни

на 2 месеца

а това са снимки от вчера

тука се сърдим на един кон

очаквам коментари.
слънчев ден.
Ние си имаме почти шестмесечно бебе догиня. И търсейки инфо за правилното й отглеждане попаднах на вас.
Първо малко предистория. Половинката ми имаше догиня, която загубихме на 9 април тази година. Почина от рак на млечните жлези на 12 години.
Преживяхме загубага й изключително тежко и около 10-ина дни след това решихме, че празнотата в къщи е непоносима и ще си намерим ново куче. Така започна ходенето по мъките. Оказа се почти невъзможно да намерим.
Всички ни обясняваха, че това е голямо куче, със скъпа поддръжка. И малко желаещи да ги отглеждат хора.
Започнах да ровя в интернет, писах до ТВ предавания за животни. Навсякъде удрях на камък. Накрая свекър ми намери по обява в в-к 24 часа един сладур, за който казаха, че е донесен от Словения.
Не ни дадоха никакъв документ. Но ние бяхме в ситуац
ия, в която бяхме склонни на доста компромиси.
Та по-долу ви поствам няколко снимки, като бих желала да чуя мнението ви за нашето съкровище.
Тара, родена на 21.03.2006г.
на 40 дни

на 52 дни

на 2 месеца

а това са снимки от вчера

тука се сърдим на един кон

очаквам коментари.
слънчев ден.
Публикувано: 17 September 2006 - 07:40 PM
Здравейте, semeistvoto !!
Винаги ми е много трудно да правя преценка на догове, когато си личи колко много стопаните ги обичат w) . По-долу ви давам снимка как трябва да изглежда черен женски дог на 6-7 месеца - вие ще направите изводите сами.
След като е нямало начин да изчакате, сте взели, каквото сте намерили. Вземането на кученце без документ е доста рисковано - слава богу поне, че вашето е здраво. Обичайте си го и му се радвайте - това мога да ви пожелая.
Поздрави!!
Винаги ми е много трудно да правя преценка на догове, когато си личи колко много стопаните ги обичат w) . По-долу ви давам снимка как трябва да изглежда черен женски дог на 6-7 месеца - вие ще направите изводите сами.
След като е нямало начин да изчакате, сте взели, каквото сте намерили. Вземането на кученце без документ е доста рисковано - слава богу поне, че вашето е здраво. Обичайте си го и му се радвайте - това мога да ви пожелая.
Поздрави!!

Публикувано: 17 September 2006 - 09:25 PM
Цитат
ТОВА ВЯРНО ЛИ Е?
НЕМСКИА ДОГ Е ДОСТИГАЛ 1М ДО ХОЛКИТЕ
А колко кг става
НЕМСКИА ДОГ Е ДОСТИГАЛ 1М ДО ХОЛКИТЕ
А колко кг става
dman, и сега ако кажеш ,че искаш и немски дог bl) ...малиии nono
semeistvoto, много щастливи мигове Ви пожелавам . Дълги години да сте заедно живи и здрави с Вашата догиня w)
Публикувано: 17 September 2006 - 09:43 PM
оффф ancheto сложиси о4илатаа и млакни само питах
или е това немога!
дасам написал некаде дали продава некои или колко пари струва
а пак и да си купувам тва не е твоя работта-нито си ми дала пари,нито нищо
ако искам мога да имам и 1000 ку4ета но щом им предлагам нужните ословия тогава немисе мешай
Егати заради некво мнение за питбулите аиде секи запо4ва да сарди!!!
аиде наздраве за вси4ки Левскари cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
или е това немога!
ако искам мога да имам и 1000 ку4ета но щом им предлагам нужните ословия тогава немисе мешай
аиде наздраве за вси4ки Левскари cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
Публикувано: 17 September 2006 - 09:48 PM
Цитат
или е това немога!
или е това немога!
Лелееееееееее.... l) l) l)
ЕЗИК МОЙ, ВРАГ МОЙ... l) l) l) l) bash Ти ходил ли си някога на училище?
Между другото написа - "дали продава некои или колко пари струва"....но явно не помниш l)
Публикувано: 17 September 2006 - 09:55 PM
Цитат
или е това немога!
или е това немога!
Опаа, де го чукаш -де,се пука b) ......пък и ти си го каза сам ,де l)
След 2007г му мисли за броя на кучетата ти.
П.П. За питбулите изобщо не знам какво си писал bl)