Немски дог
Публикувано: 11 November 2006 - 12:42 AM
bravoS victoryVVV victoryVVV super best
Ибис ми и една от любимките w) w) - но ти го знаеш вече надявам се l)
Публикувано: 11 November 2006 - 10:25 AM
Up's oleeee.Да знаете че се пише "посреЩане" r) b) l)
МОД: За незабавна корекция на правописни или други грешки, можеш да използваш бутона "редактирай" в рамките на 1 час след написване на съобщението, за да не пишеш едно под друго.
wink
Публикувано: 11 November 2006 - 08:35 PM
d) d) d)
Публикувано: 12 November 2006 - 09:14 AM
Публикувано: 12 November 2006 - 02:00 PM
Цитат
според мен са Българските,Руските и Италиянските
@dman, оптимизмът е хубаво нещо, но в този случай не отговаря на истината.
За съжаление в България и Русия поголовието на немсите догове е много разнотипно, което е гаранция за недобро качество. За това, разбира се, има много обективни причини, а за България и субективни. a)
Най-добрите догове са във Франция, Италия, Испания, Чехия и Полша.
@devilin, благодаря за резултатите - радвам се за Улмина - тя ни е всеобща любимка l)
Ulmina des Terres de la Raire

Публикувано: 12 November 2006 - 03:43 PM
днес видях един дог-втория дог,който виждам през живото си(на живо),и то си е направо Първия,защото онзи дето ви казвах по рано-незнаех,че е немски дог-разбрах онзи ден!! cheers беше черен с бяло на гърдите,за пол незнам(видях го отдалече)и беше с клепнали ушички(не знам как се нарича този тип глава-като тези кафявите и белите на долните снимки)! super best
искам да ви попитам вие откаде сте? r)
поздрави на всички садури и сладурки и Ибис,чийто собственик е вече сред все по многобройното семейство на този сайт!!! cheers
Публикувано: 12 November 2006 - 06:04 PM
DJ vom Hollenstein ми е другия любимец в този развъдник.
Публикувано: 12 November 2006 - 09:18 PM
Страхотни хора - личи голямата им любов към животните w)
Напоследък ме радва фактът, че все повече немски развъдчици започнаха да се възползват от възможностите на свежата кръв от водещите страни....които...е...малко им бръкнаха надълбоко в тънката струна l) n)
Относно съдийството на Световното, ще огранича коментара си само със следното - не бих заминапа, ако знам, че ще ме съди съдия от Швеция l) l) l) n) n) n) n) n) и сигурно няма да съм единствената....michael, няма да напиша името на този тип догове, защото ще вкарам в дълбока заблуда хората, които нямат достатъчно опит с породата ни nono
Колкото за движенията на кучето - личи си, че са сравинително добри, дори само от снимка. Нямам никаква информация за другите участници при жълтите, а това прави коментара непълен.
И накрая едно лично мнение...за мене е доста смущаващ фактът, че световни шампиони стават кучета с толкова различен тип - такъв конкурс прилича малко на лотария - но това не е нищо ново под слънцето.
Публикувано: 12 November 2006 - 11:22 PM
Публикувано: 12 November 2006 - 11:46 PM
Нека почива в мир angelpik angelpik angelpik
Публикувано: 13 November 2006 - 12:22 AM
cherry_spa, съжалявам за кученцето s)
Много ми харесаха CACAO DE GARABA, HALLE DE AYALGA, SUN DELLA BAIA AZZURRA -тя е много добре замускулена ,а не просто голямо и "празно ",ако може да го нарека така , тяло
[/B]devilin[B] , благодаря за снимките от p-k " vom Hollenstein" dribble dribble dribble освен договете ,ГОЛЕМИТЕ котки открих и още една страст ,която ни обединява и ми е мечта - щъркелите w) w) w) . Е , те са стигнали и до увеличение на поколението ,а аз съм само до ниво яйца s) .
Аз пък утреотивам да си вземанаградатааааа victoryVVV victoryVVV victoryVVV
Публикувано: 13 November 2006 - 02:12 AM
Цитат
Толкова бързооооооооо???????? r) r) r) r)
Да им се не надяваш на пощите l)
Публикувано: 13 November 2006 - 02:18 AM
Цитат

Ivo vom Hollenstein ( geb.18.02.03 )
Vater: Quentin Tarantino Castell de la Roche
Mutter: Whoopie vom Hollenstein
slaviad, аз получих известието в събота ,но предположих ,че чак в понеделник ще стане да си получа подаръка и утре отивам b)
За варненското догче мога да се коригирам ,защото го видях пак ,макар и от далече ,но прилича на догчето от тази снимка.
Ще го снимам някой път като се засечем пак.