Dog.bg Форуми : Немски дог

Към съдържанието

БНК Немски дог

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (128 Страници) +
  • « Първа
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Немски дог

#2181 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Секретар на Български национален клуб Немски дог & Модератор на Клубния форум за породата немски дог.

Публикувано: 12 December 2006 - 01:17 AM

Цитат

Тя и Vaiana de Terre de la rairie ми харесаха най-много в главите просто са мой тип wink . Дали ми приличат на кобилки? Ако ги видя на живо и ще си загубя паметта за известно време bl) dribble dribble bl)

Мога само да те поздравя за "твоя тип" super best ....всъщност това е типа глава, който всички догаджии по света наричат "Запазена марка мадам Лабрус", а както всички може би вече научиха Des terre de la rarie e един от трите най-добри развъдници за всички времена.

А аз си изгубих ума дори само по снимките - сега ще ида да се полея с малко студена вода... oo ouu

#2182 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip
  • Interests:Секретар на Български национален клуб Немски дог & Модератор на Клубния форум за породата немски дог.

Публикувано: 12 December 2006 - 01:21 AM

@michael, дано същия този фотограф да снима някога и Sun Della Baia Azzurra worthy

Дами, я да допълня нещо, докато phoenix няма интернет n) l) ...Собствениците на тези 3 развъдника са ЖЕНИ ...Алида Коста - Indios dell'Armida, Вероник Мондер- de la Benjamine и мадам Лабрус - des Terre de la rairie

super best victoryVVV drink

#2183 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip

Публикувано: 12 December 2006 - 02:47 AM

Ууупс!! @devilin, току що открих по-нови снимки на нашата любимка Anemone pulsatille Des terres de la rairie - може би от ноември super best

Качена снимка

Качена снимка

#2184 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 December 2006 - 05:40 PM

Привет на всички догероси!От дете си мечтая за куче дог -арлекин(женска) и име бях измислила(НЕНА- на една немска певица).Остана ми само мечтата..Често разглеждам снимките тук с безкрайно възхищение към породата.Желая ви крепко здраве ,много успехи,нестихваща любов към породата и все така да ни радвате със снимки и инфо за тези ОГРОМНИ,ВЕЛИЧЕСТВЕНИ КУЧЕТА!С възхищение:Виктория(Дури)

#2185 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2006 - 06:03 PM

Цитат

Привет на всички догероси!От дете си мечтая за куче дог -арлекин(женска) и име бях измислила(НЕНА- на една немска певица).Остана ми само мечтата..Често разглеждам снимките тук с безкрайно възхищение към породата.Желая ви крепко здраве ,много успехи,нестихваща любов към породата и все така да ни радвате със снимки и инфо за тези ОГРОМНИ,ВЕЛИЧЕСТВЕНИ КУЧЕТА!С възхищение:Виктория(Дури)

Dury, благодаря за искрените пожелания !! Да ти се връщат !! super best
Никога не е късно човек да осъществи мечтите си 1super cheers

#2186 Потребителят е офлайн   phoenix Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2006 - 06:04 PM

Цитат

Привет и добре дошла,радваме се ,че темата предизвиква интерес.Желая Ви успехи и сбъдване на мечтите Ви!

Прикачени файлове

#2187 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 December 2006 - 06:08 PM

cheers И в най-смелите си мечти ,уви,не мога си се представя с куче дог.Прекалено силно,мощно куче е за мен..То сегашния ми И.Е.О.ме разнася като пръскачка из лозе на разходките,а камо ли такова величествено и едро куче като дога.Дога..КРАЛЯ НА ПОРОДИТЕ! В сърцето си винаги ще тая безкрайна любов,интерес и преклонение към тази порода кучета.Ваш фен:Виктория

#2188 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 December 2006 - 06:14 PM

BEER Благодаря за топлото посрещане!Да си призная честно ..притеснявах се да не досадя ако се включа в темата тук.Почти на пръсти, пристъпвайки плахо, дръзнах да споделя своето възхищение от КРАЛЯ на Породите и какво удоволствие бе вместо студено или заядливо отношение -да получа радушен прием! w) Дерзайте!Ваш фен:Виктория

#2189 Потребителят е офлайн   devilin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2006 - 06:15 PM

Zdravei Dury i az nai-iskrenno ti pojelavam sbadvane na me4tite!

Privet i na phoenix ! Mnogo se radvam 4e otnovo e na liniq!

Na men li4no mnogo mi dopadna Calamity Jane della Rupe del Basso i ITTO HOGAMI Dei Monti Del Keraton
w) w) w) w) w) w)

A za snimkite na francuzite prosto nqmam dumi w) w)

#2190 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2006 - 06:17 PM

Цитат

cheers И в най-смелите си мечти ,уви,не мога си се представя с куче дог.Прекалено силно,мощно куче е за мен..То сегашния ми И.Е.О.ме разнася като пръскачка из лозе на разходките,а камо ли такова величествено и едро куче като дога.Дога..КРАЛЯ НА ПОРОДИТЕ! В сърцето си винаги ще тая безкрайна любов,интерес и преклонение към тази порода кучета.Ваш фен:Виктория

Виктория, разбирам много добре какво имаш предвид l)
Не мене ми се е случвала такава ситуация - Ахил влачи трупа на Хектор ( в ролята на трупа на Хектор...аз!! n) ) nono

И това при добре обучен дог l)
Но при по-упорити упражнения за послушание, този проблем може да се избегне.
А покрай живота ми с договете придобих и доста силно физически тяло - така че има си и добрата страна nono

Можеш спокойно да пишеш в нашата тема - ние догаджиите сме сърдечни и широко скроени хора - има какво да научим от кучетата си w)

#2191 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 December 2006 - 06:23 PM

bravoS А аз пък си върнах формата след като си взех и.е.о-то!Исках да отслабна и какво ли не опитвах(бях напълняла след спиране на цигарите и яко плюскане на сладки неща,донъти и гофрети поляти със сметана и шоколад).Бях се видяла в ЧУДО как да си върна предишния вид(винаги съм била слаба жена).И благодарение на моето малко магаренце (Алекс)си върнах предишния вид..Знаете ли ,като ученичка в средното у-ще в нашия клас имах съученичка,която имаше черен като ноща ,мъжки дог -Бък.От тогава някъде започна и тази моя мечта-да си имам НЕМСКИ ДОГ.Но покрай него ще ми трябва и ..Висок и силен мъж и къща с двор(малко да се пошегувам и аз).На мен дога ми напомня на другото ми най-любимо ч-ного животно..КОНЯ.Такава красота,елегантност,мъдрост,величественост само един истински дог може да излъчва.Дано не Ви досаждам с тези мои писания..Поздрави! cheers

#2192 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 14 December 2006 - 06:34 PM

Честит празник phoenix желая ти много здраве, щастие и усмивки. Да се радваш на много и големи успехи в работата , хобито и семейният живот. BEER

Dury b) , изобщо не си единствената ,която си прави асоциация между дога и коня , и аз съм в този клас l) Пък и като си помисля ,че в очите на едно малко дете дога ...ми той си е цял кон l) l)

#2193 Потребителят е офлайн   michael Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2006 - 07:03 PM

Dury,
добре дошла при нас! Благодарим за сърдечните думи и ти пожелавам един ден до теб гордо да крачи твоята прекрасна мечта - Нена. "Висок и силен мъж и къща с двор" също не е мечта за пренебрегване wink. Просто не забравяй да мечтаеш и.... BEER

#2194 Потребителят е офлайн   phoenix Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2006 - 07:04 PM

Цитат

Честит празник phoenix желая ти много здраве, щастие и усмивки. Да се радваш на много и големи успехи в работата , хобито и семейният живот. BEER

Dury b) , изобщо не си единствената ,която си прави асоциация между дога и коня , и аз съм в този клас l) Пък и като си помисля ,че в очите на едно малко дете дога ...ми той си е цял кон l) l)

Благодаря за поздрава и пожеланията.Радвам се,когато намирам истински оценяващи нещата хора.

#2195 Потребителят е офлайн   michael Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2006 - 07:06 PM

l) да поздравя и phoenix със завръщането във форума и с професионалния празник! BEER

#2196 Потребителят е офлайн   michael Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2006 - 07:11 PM

Цитат

Calamity Jane della Rupe del Basso също е участвала и на френската специалка. Не знам как се е класирала, но французите са й направили няколко хубави снимки- ето ги...

ами добре се е класирала... CAMPIONE DI CLUB FRANCESE (едва ли се нуждае от превод). Ето и някои други нейни успехи в ринга:
1° ECC. in classe giovani all' expo naz. di Biella
1° ECC. in classe giovani alla speciale di Montichiari
1° ECC. CAC BOB in classe libera all'expo naz. di Legnano
1° ECC. CAC. in classe libera all'expo Internaz. di Roma
1° ECC PLUS alla National d' Elevage 2006
1° ECC. CAC CACIB BOB in classe libera all' expo Int. di Cremona
1° ECC. CAC CACIB BOB in classe libera all' expo Speciale Alani di Varese

w) Мнооого хубаво животно. И с доста добър произход:
б. Ch. Ulken des Brumes de la Vallee du Cher (син на Rairie des Terres de la Rairie)
м. Ch. Bette Davis Eyes de Vinazas (дъщеря на Ch mond. Amigo De Garaba и с инбридинг на Ch. Jefe Indio De Garaba)

А това са нейни сестра и брат:

CALY della Rupe del Basso и CAPITAN HARLOCK della Rupe del Basso

Прикачени файлове

• Прикачен файл  1111.JPG (35.97K)
    Брой сваляния: 50

#2197 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2006 - 07:12 PM

Честит рожден ден на michael !! cheers cheers

Бъди щастлива, усещай винаги тези моменти l) ...и традиционното си го знаеш...желая ти още мнооооооого...ама много колита да отгледаш !!! w)

d) d) d) d) d)

#2198 Потребителят е офлайн   phoenix Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2006 - 07:18 PM

Цитат

l) да поздравя и phoenix със завръщането във форума и с професионалния празник! BEER

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, michael, желая ти от сърце щастие,радост и сбъдване на всички твои мечти и ...........много,много.........??????? .........КОЛИТА!

#2199 Потребителят е офлайн   michael Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2006 - 07:44 PM

cheers Благодаря ви за пожеланията!
Черпя по едно, макар и виртуално BEER (и отлитам към няколко не толкова виртуални b) )

#2200 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 December 2006 - 07:50 PM

BEER Честит празник на всички,които имат повод за това!Желая ви крепко здраве и нестихваща любов към породата!Вики cheers Това е роза целуната три пъти от слънцето..алена като кръвта,която тече във вените ,даваща сила на тялото да бъде живо за да не спира да тупти сърцето преливащо от любов към КРАЛЯ на Породите!Наздраве на всички празнуващи!

Прикачени файлове

• Прикачен файл  flw437.jpg (18.93K)
    Брой сваляния: 50

• (128 Страници) +
  • « Първа
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема