В памет на Макс - един прекрасен приятел, който ме обичаше повече от себе си!
Публикувано: 29 August 2008 - 09:54 PM
А иначе той винаги ще живее в сърцето ми и в спомените на моето семейство.
Публикувано: 29 August 2008 - 10:56 PM
http://dog.bg/forum/...pic,4410.0.html
Публикувано: 30 August 2008 - 03:07 PM
За щастие не ми се е случвало и се надявам да не ми се случи!
Всъщност имаме една случка. Водихме кучето ми за ренген и преглед на очите. Първо започнаха с ренгена. Докато чакахме отвън, до клиниката, аз по едно време влязох и отидох до стаята където бяха и гледам :o удрят кучето ми по главата за да си отвори очите /още беше под упойка/ за да ги прегледат :angry: Стана ми супер гадно! Нищо не направих де-излязох си отново, но просто този безчувствен начин по който се държат с животните... :(

Публикувано: 03 February 2009 - 09:57 PM
С мен се свързаха други пострадали собственици от професор Аминков, прочитайки тази тема в Internet. Подели са съвсем сериозна инициатива да съдят клиниката и професора със свидетели и доказателства, както и да организират отзвук в популярно телевизионно предаване (нещо, което аз не намерих сили да направя). Тяхната голяма молба към всички пострадали от работата на клининика Амивет и професор Аминков да ги подкрепят в този момент, както ще направя и аз.
Всеки, който желае повече информация - пишете ми на petar.marinov@gmail.com
Предварително Ви благодаря!
Публикувано: 11 February 2009 - 04:59 PM
Публикувано: 29 June 2009 - 09:34 PM
П.П. Мило кутре,прости ми,че не оспях да ти помогна когато имаше истинска нужда от мен......Обичам те и нещте те забравя Робчо.

"Забравила бях, че да не съм перфектна е част от това коя съм. И част от това да съм истинска, автентична, жива. И понеже забравям, все още лесно се разочаровам и трудно си прощавам."
Публикувано: 29 June 2009 - 10:02 PM

"Забравила бях, че да не съм перфектна е част от това коя съм. И част от това да съм истинска, автентична, жива. И понеже забравям, все още лесно се разочаровам и трудно си прощавам."
Публикувано: 29 June 2009 - 10:05 PM
Мисля , че ако си вземете ново куче ще ви бъде по-леко да живеете с мисълта за Макси.
Но не си взимайте същата порода , защото така винаги ще тъжите.Живота продължава колкото и да е лесно да го кажа........ :(

Публикувано: 29 June 2009 - 10:27 PM

Публикувано: 14 July 2009 - 01:17 AM
Това е България все пак-една гадна даржава

Публикувано: 03 September 2009 - 12:43 PM
България няма да се оправи. за нещастие има животни, които са тук и неможем да ги изселим другаде. Аз нямам смелост да си взема ново коте. Никога няма да замести моето.
Публикувано: 06 September 2009 - 04:55 PM
Първият каза-няма нищо.
Добре де, ама мен продължи да ме притеснява.
Вторият каза-"ооо, това е демодекоза."
Без изследвания? Демодекоза на 4 месечно куче?
"Ми ще ви дам адрес на ветеринар, който прави изследвания, за мен това е демодекоза, не се притеснявай, лесно се лекува."
Отидохме при трети, който само ме наплаши колко всъщност е опасна демодекозата за кучета с подобен косъм. Аз бях пред нервен срив. Направи изследванията, обади се вечерта и съобщи "Колежката не е права, на кучето нищо му няма. "
Та оттук вече си имам едно на ум-никога при нещо, което ме притеснява няма да се доверявам само на един ветеринар.
Публикувано: 22 September 2009 - 07:33 PM

Има хора толкова стиснати, сякаш се готвят да живеят вечно, и хора толкова разточителни, сякаш се готвят да умрат утре. -- Аристотел
Публикувано: 22 September 2009 - 10:49 PM
Публикувано: 19 October 2009 - 12:31 PM