Dog.bg Форуми : Родословие-как да получа удостоверение

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Родословие-как да получа удостоверение Оцени темата: -----

#81 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 November 2013 - 06:20 PM

Показване на мнениетоq6aki, в 26 November 2013 - 04:26 PM, написа:

След като копуваш куче ,задължително го взимаш с паспорт и от там искаш родословието на кучето , извинявам се за оф топика ама цвети "ч" се намира до единицата а "ш" се намира до P

Е тъй де кУпува се .......на всеки KBD.

#82 Потребителят е офлайн   Marinka7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2014 - 02:43 PM

Здравейте! Моето куче е от развъдник но момичето което развъжда кучетата не си е регистрирала развъдника нито е водила кучетата по изложби но и аз смятам ,че моето куче има нужните характеристики за породата си :rc_036: Но и аз нямам документ за родословие :wb_052:

#83 Потребителят е офлайн   marin4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2014 - 03:32 PM

Показване на мнениетоMarinka7, в 16 March 2014 - 02:43 PM, написа:

Здравейте! Моето куче е от развъдник но момичето което развъжда кучетата не си е регистрирала развъдника нито е водила кучетата по изложби но и аз смятам ,че моето куче има нужните характеристики за породата си :rc_036: Но и аз нямам документ за родословие :wb_052:

Не е от особено значение какво смятате Вие. След като момичето няма регистриран развъдник, не е спазила правилата за развъдна дейност, то кучетата, които произвежда не са родословни. Неслучайно си има изисквания, които всяко куче от развъдник трябва да покрие, за да бъде допуснато до разплод. Прочетете някои от темите във форума и се информирайте :ae_085:

#84 Потребителят е офлайн   peternm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2014 - 05:04 PM

:fa_067: това тя ли го казва, че има развъдник, ама не го е регистрирала. и че за нея изложбите не са важни и за това няма и родословия. гледате си куче и толкова. дано само не сте набили повече от 200-300лв., че ще е грехота. иначе мнението си има релевантна стойност само за вас. :rc_036:

#85 Потребителят е офлайн   Marinka7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2014 - 05:13 PM

Показване на мнениетоpeternm, в 16 March 2014 - 05:04 PM, написа:

:fa_067: това тя ли го казва, че има развъдник, ама не го е регистрирала. и че за нея изложбите не са важни и за това няма и родословия. гледате си куче и толкова. дано само не сте набили повече от 200-300лв., че ще е грехота. иначе мнението си има релевантна стойност само за вас. :rc_036:

Не бъдете писимисти, аз мислех да ида на изложба за да си каже думата садията .. И забравих да отбележа ,че майката (Мия) и бащата (Амор) на моята са померански шпицове :ae_085:

#86 Потребителят е офлайн   Marinka7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2014 - 05:14 PM

Показване на мнениетоmarin4eto, в 16 March 2014 - 03:32 PM, написа:

Не е от особено значение какво смятате Вие. След като момичето няма регистриран развъдник, не е спазила правилата за развъдна дейност, то кучетата, които произвежда не са родословни. Неслучайно си има изисквания, които всяко куче от развъдник трябва да покрие, за да бъде допуснато до разплод. Прочетете някои от темите във форума и се информирайте :ae_085:

Да,адашке това е ясно , знам но.. :wb_052:

#87 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 16 March 2014 - 05:17 PM

Показване на мнениетоMarinka7, в 16 March 2014 - 03:13 PM, написа:

Показване на мнениетоpeternm, в 16 March 2014 - 05:04 PM, написа:

Не бъдете писимисти, аз мислех да ида на изложба за да си каже думата садията .. И забравих да отбележа ,че майката (Мия) и бащата (Амор) на моята са померански шпицове :ae_085:

Дете, твоето куче ти е подарък от майка ти за имения ти ден, в Плевен. До тук добре, малко след което си заминала да в София да учиш от 8 месеца го гледат кучето баба ти и дядо ти. Какви родословия те гонят? Какви възпитания?
Извинявайте, съфорумци, но нима 21-годишни студентки са толкова...мммм... елементарни в изложенията на мислите си?
Може ли някой от модератори да провери по айпи адреса даден индивид? Аз подобно инфантилно държание дори при третокласници не съм срещала. Какво става тук?
Дали наистина го има това куче или имаме втора Стоянка от Русе?(в подфорума ни на чау-чау има една девойка, търсеща внимание, присвояваща снимки и родословия на чужди кучета, назначаваща срещи на които не се явява и молеща за вет-помощ на несъществуващи кучета, вдигала в 3 през нощта хората на крак за да чете на сутринта отзиви)
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#88 Потребителят е офлайн   Marinka7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2014 - 05:29 PM

1.Много не сте в кондиция изобщо не сте наясно
2.Мога да ви кажа ,че живея в София от 5 месеца
И ако може да ви помоля да си обмените информацията и да не ме нападате ако е възможно !!!

Не цитирайте излишно големи постове!
мод

#89 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 16 March 2014 - 05:42 PM

Марина, а, вече не било от 8 месеца, били са пет. Интересно. Е как сте от 5 месеца без куче като сте в общежитие, за което се кандидаства още преди септември месец? Какви са тези болни фантазии? Плащала сте общежитието, но не сте го ползвала?
Спрете с вашите свободни съчинения, и къде следвате в София, апропо?

Цялата ви фантазия смърди на желание за да поприказвате. Има нещо гнило в цялата история, която ни развивате тук: ту сте студентка, ту сте на общежитие в София, ту от пет месеца не сте заедно с кучето, (при условие че настаняването на студенти в СФ става през септември, като регистрация най-късно), сега сме март месец, и ако не сте от 5 месеца с кучето си - значи сте видяла кучето си ноември най-късно.
Ако сте студентка в Сф, значи живеете най-малко от септември в този град,настаняването в общежития най-късно тогава стават.

Моля модераторите да проверят ай-пито на Маринка дали не съвпада с инфантилния трол от Русе Танито, Стоянка Мирчева с многото й никове.

ПС: Искрено се надявам да има прилика. Защото ако имаме в този форум две подобни кукувици, ще е жалко.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#90 Потребителят е офлайн   Marinka7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2014 - 06:28 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 16 March 2014 - 05:42 PM, написа:

Марина, а, вече не било от 8 месеца, били са пет. Интересно. Е как сте от 5 месеца без куче като сте в общежитие, за което се кандидаства още преди септември месец? Какви са тези болни фантазии? Плащала сте общежитието, но не сте го ползвала?
Спрете с вашите свободни съчинения, и къде следвате в София, апропо?

Цялата ви фантазия смърди на желание за да поприказвате. Има нещо гнило в цялата история, която ни развивате тук: ту сте студентка, ту сте на общежитие в София, ту от пет месеца не сте заедно с кучето, (при условие че настаняването на студенти в СФ става през септември, като регистрация най-късно), сега сме март месец, и ако не сте от 5 месеца с кучето си - значи сте видяла кучето си ноември най-късно.
Ако сте студентка в Сф, значи живеете най-малко от септември в този град,настаняването в общежития най-късно тогава стават.

Моля модераторите да проверят ай-пито на Маринка дали не съвпада с инфантилния трол от Русе Танито, Стоянка Мирчева с многото й никове.

ПС: Искрено се надявам да има прилика. Защото ако имаме в този форум две подобни кукувици, ще е жалко.

Моля ?!?!?! Не веднъж споменах .че ви е грешна информацията ! Не може да коментирате нещо и да обвинявате без аргументи !!! И понеже лично аз не желая да влизам в пререкания с който и да било от този форум ще прекратя комуникацията си с " Фурия"

#91 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 16 March 2014 - 07:53 PM

Леко с тия аргУменти/ само да не се окаже,че следвате българска филология,че съвсем го закъсахме/ :ab_041:
П.П. До колкото си спомням още ,докато кучето беше бебе,Ви хапеше,не знаехте какво да правите и търсехте съвет,после лаеше истерично,на края стана асоциално и нападаше,това по ваши думи,в крайно сметка никъде не написахте какъв е резултата след това.Каквито и съвети да Ви се даваха Вие нищо не направихте,сега скачате от тема на тема,спамите,пишете с червено,зелено,розАво и тем подобни,търсите внимание,то е очеиЗвадно.Куче имате ли изобщо или? :tb_195:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#92 Потребителят е офлайн   Marinka7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2014 - 08:13 PM

Показване на мнениетоkoniarska, в 16 March 2014 - 07:53 PM, написа:

Леко с тия аргУменти/ само да не се окаже,че следвате българска филология,че съвсем го закъсахме/ :ab_041:
П.П. До колкото си спомням още ,докато кучето беше бебе,Ви хапеше,не знаехте какво да правите и търсехте съвет,после лаеше истерично,на края стана асоциално и нападаше,това по ваши думи,в крайно сметка никъде не написахте какъв е резултата след това.Каквито и съвети да Ви се даваха Вие нищо не направихте,сега скачате от тема на тема,спамите,пишете с червено,зелено,розАво и тем подобни,търсите внимание,то е очеиЗвадно.Куче имате ли изобщо или? :tb_195:

Предполага се ,че беше от зъбките..Лае истерично и е нападало ? :wb_052: А резултата е ,че като порасна се оправи но и с това ще се справя дори и сама обещавам :ae_085: Да търся внимание ли?! Вие да не би да сте се наговорили хах

#93 Потребителят е офлайн   peternm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2014 - 08:23 PM

Показване на мнениетоMarinka7, в 16 March 2014 - 08:13 PM, написа:

Показване на мнениетоkoniarska, в 16 March 2014 - 07:53 PM, написа:

Предполага се ,че беше от зъбките..Лае истерично и е нападало ? :wb_052: А резултата е ,че като порасна се оправи но и с това ще се справя дори и сама обещавам :ae_085: Да търся внимание ли?! Вие да не би да сте се наговорили хах

Щом то те лае, лай го и ти!! Ще помогне.

#94 Потребителят е офлайн   Jesika FU Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 16 March 2014 - 08:43 PM

Моля ако може някой да ми обясни, когато си купи човек куче на 2-3 месеца от страна различна от България с родословие как да го вкара в нашата странакато няма ваксина за бяс? Как да го отпише от съответната държава и да го запише в клуб в нашата. Моля ако някой знае за регистриран клуб за Пекинез да пише?

#95 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 16 March 2014 - 09:13 PM

Без проблеми можете да го вкарате в Бг., независимо дали по въздушен или сухоземен маршрут. Трудното е да си намерите добър развъдчик на породата, който да ви даде куче от своя развъдник. Често разговорите, "ухажването", изчакването да се родят кутрета, отнема много време, но ако всичко е легитимно, чакането си струва. С развъдниците на пекинези не съм запозната, но за да го регистрирате в Бг. ви трябва експортно педигри.
Успех с намирането на приятел за близките 10-15 години и търпение в правилния избор!
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#96 Потребителят е офлайн   Jesika FU Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 16 March 2014 - 09:32 PM

Показване на мнениетоdmm, в 16 March 2014 - 09:13 PM, написа:

Без проблеми можете да го вкарате в Бг., независимо дали по въздушен или сухоземен маршрут. Трудното е да си намерите добър развъдчик на породата, който да ви даде куче от своя развъдник. Често разговорите, "ухажването", изчакването да се родят кутрета, отнема много време, но ако всичко е легитимно, чакането си струва. С развъдниците на пекинези не съм запозната, но за да го регистрирате в Бг. ви трябва експортно педигри.
Успех с намирането на приятел за близките 10-15 години и търпение в правилния избор!

На Kалотина дежурният ветеринар казва, че без васина против бяс не може да влезе куче. Той не би пуснал. Следователно на 2 месеца как да му се направи тази ваксина и да влезе легално.
Ние си намерихме куче и сам доволен и е на сниката ми.

#97 Потребителят е офлайн   peternm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2014 - 09:42 PM

Te ще ви го пуснат като стане на 3-4м и ще има необходимите ваксини за тази възраст. Има ли ги в паспорта и документите, няма как да спрат вноса.

#98 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 March 2014 - 09:51 PM

Извинете,кучето от снимката бяло ли е на цвят ? Ако е да ,това е цвят извън стандарта.От кой развъдник вземате кучето?
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#99 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 16 March 2014 - 10:03 PM

Показване на мнениетоJesika FU, в 16 March 2014 - 09:32 PM, написа:

На Kалотина дежурният ветеринар казва, че без васина против бяс не може да влезе куче. Той не би пуснал. Следователно на 2 месеца как да му се направи тази ваксина и да влезе легално.
Ние си намерихме куче и сам доволен и е на сниката ми.

Най-добре звъннете в БАБХ утре, за да получите най-точна информация.
Малко ми е смешно, когато някой се изживява като собственик на институция - той не би пуснал. Ако каже забранено е, такива и такива са изискванията, ок, приемам го, но да каже "не би пуснал" звучи малко как да го кажа .... муфтаджийски.
Не съм чула досега толкова малко пале да влезе в страната само при това условие, но може да са променени нещата, затова най-добре звънете директно в агенцията

User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#100 Потребителят е офлайн   Jesika FU Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 16 March 2014 - 10:06 PM

Кучето е взето от Сърбия. За момента е 98 % бяло като порасне ще видим къде може да избие петно.

Това е майката и бащата

http://law.dir.bg/re....php?f=n19zg-03
Член 16 регламентира вноса

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

• (6 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6