Кавказка овчарка
Публикувано: 26 August 2009 - 05:48 PM
Здравейте,
може би въпроса ми не е за тук ,но вече незнам какво да правя ....
имам голям проблем ...
имам бебе кавказче което взех на 3 дни ... за първи път гледам куче от тази порода и то толкова малко без майка ...
незнам как да го гледам .. и изобщо какво му е неодходимо ..
моля помогнете ми ... дайте ми някой съвети как да се справя ...
ето и скайп за връзка .. killed_me1
може би въпроса ми не е за тук ,но вече незнам какво да правя ....
имам голям проблем ...
имам бебе кавказче което взех на 3 дни ... за първи път гледам куче от тази порода и то толкова малко без майка ...
незнам как да го гледам .. и изобщо какво му е неодходимо ..
моля помогнете ми ... дайте ми някой съвети как да се справя ...
ето и скайп за връзка .. killed_me1
Публикувано: 27 August 2009 - 09:38 AM
Има мляко за новородени кученца, трябва да му давате от него. Хранене 5 пъти на ден, ако не иска да лочи, а то няма да иска, поне в началото - шишенце с биберона, млякото загрято до 37 - 38 градуса, да не е студено извадено от хладилника. Да бъде на топло и проветриво място, с чист въздух, но не на течение.
Стискам му палци да го отгледате и да стане голямо и хубаво куче и да ви носи радост !
Стискам му палци да го отгледате и да стане голямо и хубаво куче и да ви носи радост !

Публикувано: 01 September 2009 - 05:47 PM
Цитат(pack @ Sep 1 2009, 09:46 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Тези снимки не са ли от един Сръпски развъдник не се сещтам в момента името ?
Публикувано: 14 September 2009 - 08:31 AM
Цитат(copacabana @ Sep 14 2009, 03:21 AM) <{POST_SNAPBACK}>
преди и сега това модерно тунингованото ми изглежда нелепо 

Я виж какво е биче. Като танк е

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 22 October 2009 - 11:08 AM
ЗДРАВЕЙТЕ, ИМАМ МЪЖКА КАВКАЗКА - КИМ НА 2 ГОДИНИ И СЕГА СИ Е РЕДНО ДА МУ НАМЕРЯ ДАМА! КУЧЕТО Е С РОДОСЛОВИЕ И Е ОТ РАЗВЪДНИК ШОЛИН ВИКРИС! АКО ИМА ЖЕЛАЕЩИ ДАМИ МОЛЯ ЗАПОВЯДАЙТЕ
НИЕ СМЕ ОТ СОФИЯ. ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ МЕЧОЦИ!

Прикачени снимки
Публикувано: 22 October 2009 - 02:35 PM
Цитат(dgindeva @ Oct 22 2009, 09:08 AM) <{POST_SNAPBACK}>
ЗДРАВЕЙТЕ, ИМАМ МЪЖКА КАВКАЗКА - КИМ НА 2 ГОДИНИ И СЕГА СИ Е РЕДНО ДА МУ НАМЕРЯ ДАМА! КУЧЕТО Е С РОДОСЛОВИЕ И Е ОТ РАЗВЪДНИК ШОЛИН ВИКРИС! АКО ИМА ЖЕЛАЕЩИ ДАМИ МОЛЯ ЗАПОВЯДАЙТЕ
НИЕ СМЕ ОТ СОФИЯ. ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ МЕЧОЦИ!

А защо да е редно? Задължително ли е? Освен това щом е с родословие не е ли редно дадена връзка след като се планира да се одобри от ОРД или някой си там? Що не се свържеш с ОРД на клуба и да планирате някоя връзка щом смяташ че е редно? А кучето ти годно ли е за разплод? Покрило ли е изискванията на развъдната програма на клуба?

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн