Подарявам средно пуделче на отговорни стопани (Осиновено)
Публикувано: 05 August 2008 - 03:02 PM
Публикувано: 05 August 2008 - 03:03 PM
Би ли ми казала дали да го окъпя като го взема тази вечер при нас?
Със сигурност е пълно с бълхи..
Или да купя тапилан да го напудря?
За съвет моля!
Да не се опаразитят 3 те кучета край мен това ми е "тънката мисъл".
Нелвит това е двора на една нова кооперация( всъщност те са две малки, нови блокчета едно зад друго, заградени с метална, нова ограда построени на една ръка разстояние от старите блокове)където живее Топчо..
Преди време разхождайки се с куче навън, минавайки оттам видях вътре 2 паленца едри, нещо от типа на каракачански кученца..
Тогава доста се скарахме с иначе животнолюбивия чичко Симо.
След известно време отново минавайки оттам поглеждам отвън да ги зърна там ли са и като видях, че ги няма питах де са.
Откраднали ги били наркоманчетата, които нощем се сбирали на детската площадка(точно отпред има такава с пързалка, люлки и пейки).
:-
Както си седяхме огласяйки следобедната юлска, квартална тишина с гласовете си чичо Симо в един момент ме изненада с думите :"Ама аз имам други 2 топчета.Ей ги вътре".
Тогава имаше в ъгъла върху вратата нещо като шперплатов "навес".
Взрях се аз и какво да видят очичките ми!
Топчо и ко!
..
Нелвит питаш с какво е хранен.
С хляб залят с вода и кокали.
С други думи с неподходяща храна за паленце.
Като го вземете освен грижата за здравето му(обезпаразитяване вътр.&външно) ще си започнете да си го храните с каквото трябва.
Съквартиранта на Топчо от първия миг, в който го донесох и сложих пред гранула - се нахвърли върху й яко вук.
Тоест няма значение с какво е хранен - в смисъл не бива да следваш това като меню за бъдещи хранения- вземате го и почвате с гранула за подрастващи кученца.;)
Публикувано: 05 August 2008 - 03:06 PM
Цитат
Упех на Топчо!
Това е форум, ако не се лъжа, и всеки има право да изразява мнение, ако не се лъжа? Лъжа ли се?
Няма да отговарям на следващия ти агресивен пост, който със сигурност ще напишеш.
Ако някой приеме намесата ми за спам, нека изтрие постовете ми.
Поздрави към всички!

Много хора казват, че обичат кучето си, а само му се любуват отстрани. Да обичаш е отговорност, която не тежи. Да обичаш кучето си значи да му осигуриш нормален живот, достатъчно любов и време и да си готов да поемеш цялата любов, с която ще ти отвърне, а тя е безкрайна. Аз обичам моето куче, а вие?

Смело къпи - те повечето бълхи ще изпадат при къпането. От вратата - в банята. Най-хубаво с противопаразитен шампоан, но може и с обикновен. Ако можеш го изсуши със сешоар. После яко Тапилан и въпросът е решен.
Фи-ре, пардон, Цветелина: бля-бля, бля-бля ;D
Публикувано: 05 August 2008 - 03:13 PM
Така ще сторя.
Много съм смотана..Та нали така направих с другарчето на Топчо по квартира..
Като го взех веднага го окъпах с противопаразитен, изсуших го със сешоар и го напръсках с "Болфо".
Така ще направя и с кучето Топче.
Още веднъж благодаря Инсулт!
Главата ми пуши и мисля на "баавни обороти" и току зацикля..
Това е щот съм полу - руса и..така.
Шегичка, дее!
:P
Публикувано: 05 August 2008 - 03:40 PM
Публикувано: 05 August 2008 - 03:45 PM
Все едно имаш бебе.
Най - често ползваната дума в този интересен и предизвикателен период е думичката"Нее".
След малко ще изляза да потърся чичо Симо и да го отнеса прасковения юнак.
И ще пиша отново.
;)
Публикувано: 05 August 2008 - 03:54 PM
Публикувано: 05 August 2008 - 04:34 PM
А какво е станало все пак със съквартиранта на Топчо( пак да си попитам)
Публикувано: 05 August 2008 - 06:38 PM
Пищя и скимтя като че ли го колят.
После ръмжахме сешоара..
Опитах да му направя няколко снимки ще видя излязло ли е нещо на фокус и ще ви го покажа малкия скимуц Топчелин.
Много е жизнен, истински малък скокльо!
Че и лае, ръмжи по кучетата край него.
Изцедих се днес доста и не ми е до фризьорски експерименти с чуждо кученце ;)
Както си решат Нелвит - ако искат - да го оформят. :kuchence:
Публикувано: 05 August 2008 - 07:15 PM
Имало още няколко палячета от кучилото, за които женицата се грижела, но не смогвала.
Майката била приютена от нея май бременна.
Има някаква вероятност да бъде донесено в София още някое пале от същото кучило..
Та така.
**
Сега докато ви пиша това Топчо вършее из апартамента.
В момента е на терасата и лае малкото ми куче. ;D
Тая нощ май няма да се миг-не!
**
Нелвит не зная дали в момента четете това, но задължително когато му дойде времето трябва да кастрирате Топчето!
Силно доминантен е.
Имайте предвид, че ръмжи, дори хапе човешката ръка ако нещо, което му се иска да направи не му се позволи!
Вече ме ухапа доста злобно по ръката на два пъти.
Прекалено енергичен е, почти постоянно подлайва, джавка, като се заиграе с играчка я ръмжи докато я бори.
Сигурни ли сте, че ще се справите!
Според мен от кратките ми лични наблюдения над Топчо нужна му е "здрава ръка".
Опитен кучкар.
Пак помислете!