Chavo, в 27 February 2013 - 05:39 PM, написа:
Ох, слава богу, един човек, който първо се е интересувал и информирал, преди да пише, има надежда!
Цитат
Предното ти оправдание, за липсата и бе зимата и че камионите закъсват, по преди това имаше според теб наводнение.
Това пък кога съм го писала!? Това си е вече чисто заяждане, стига с тия глупости, голям човек уж, баща можел да ми бъде..
Цитат
че клаузите по договора Ви, забраняват реекспорт.
Добър ден.
Не искам да се оправдавам, аз също си купувам храна на "високите" цени. Фирмата ни работи на светло, плащаме си всички данъци, плащаме ДДС, правим каквото можем според възможостите си и сме инвестирали огромни суми само и само да я има тази храна на българския пазар. Ако наистина има човек от Пловдив, който продава Орижен по-евтино, купувай си от него, нямам никакви възражения, аз съм просто върл фен на тази храна, затова и работя в тази фирма, която я внася, от 2009та храня с тези храни, това са почти 3 години преди изобщо да започна работа във фирмата-вносител. Човека от Пловдив, който внася от Румъния навярно изобщо не й плаща ДДС-то на храната, много колеги в бранша "работят" така, което си е техен избор, много фирми фалираха, защото дължаха ДДС на държавата на стойност стотици хиляди левове. Не става така просто. Искам да ви споделя нещо, което е по принцип конфиденциална информация, но така и така сме стигнали до такъв разговор, ще споделя че препоръчителната цена на
Orijen Adult, за продажба на крайни клиенти, дадена от Champion Petfoods е 72 евро без ДДС. Това прави 167лв. А ние я продаваме на цената без ДДС, естествено ДДС-то си го плащаме ние. Само и само за да я има храната на българския пазар. Тя наистина е бутикова, само истинските ценители, които разбират смисъла на биологично съответстващото хранене, ще изберат да отделят тези пари и да ги инвестират в кучето/котката си, в здравето на домашния си любимец и в благополучието му в дългосрочен план. Да си призная честно и аз в момента не мога да си позволя да храня с Орижен, имам 3 големи кучета с общо тегло около 80кг и аз не мога да се справя с това предизвикателство, но не се оплаквам за цената, защото цената е висока, да така е, но не ми е приятно да обсъждаме в тази тема цени, цифри, оправдания и т.н. Искам да коментираме състава на продуктите, ползи, начин на хранене, дажби, проблеми и др. свързани с храните Орижен и Акана.
И в този дух искам да ви информирам, че скоро Champion Petfoods пуска новите си формули
Orijen Whole Pray, който са направо страхотни, много съм доволна от подобренията в състава, и съм обнадеждена, че зад производството на тази марка храни стои уникален екип от умни хора, които просто обожават кучетата и постоянно мислят как да подобрят живота и здравето им чрез правилно хранене, без да се интересуват от нищо друго. Да - скъпо е, и да - най-доброто е.