Тук мисля става въпрос не за това да храним с най-скъпото,а с възможно по качествено.
Няма да коментирам цени,но защо да давам да речем същата сума за храна,в която се влагат отпадъци и вещества като в Мак Донълдс да привличат кучето да я яде,като мога да дам същите пари за нещо,което е по качествено.
Не може и с лека ръка да се отхвърлят храни,като''тази е лоша,не е хубава'' само ,защото на нашето куче не се отразява добре.
Никой никъде не кара насила някой да купува тази храна или,която и да било,мисля Орижен и Акана имат най-малко реклама в сравнение с Роял Канин или Педигри(произволно избирам тези марки)-влагащи в рекламни материали,контейнери,чашки,играчки,хавлийки и др.
Който може и иска защо да не закупи такава храна?
Аз също не взимам милиони,с ясната мисъл съм,че това,което ям аз не е най-доброто,но се старая на кучетата да осигуря възможно най-доброто,което ми е по възможности.
Всеки родител се старае да задоволи детето си доколкото му стигат възможностите.
Не,че кучето е дете,но то е също толкова зависимо от нас и ние сме длъжни,носейки отговорност за него да му осигуряваме до колкото това е възможно необходимото за доброто му развитие.