Tatko_Vladi, в 20 March 2013 - 10:29 AM, написа:
Vesela_5, в 05 March 2013 - 09:54 PM, написа:
Весела, тотално се оплетохте с конярска в лъжи. Казвате, че съм бил трол, т.е. това е човек които говори различни неща, но излиза, че не аз, а ти си такава.
До края на Февруари, отричаше цените. В началото на Март, казваш че сте дали дистрибуцията ексклузивно на Стефанов. Днес, казваш, че е един обикновен дистрибутор. В рамките на 15 дни си сменяте вижданията по три пъти на всеки 5 дни. Не виждам смисъл, вече в нито една ваша дума. Май по-добре ще е да прекратим дискусията, защото ще се изложите още повече, а все пак хратана си е добра. Да го кажа отново, за да го запомните - добра е, но до там.
пп. не очаквам отговор, но какво означава: Даваме ЕКСКЛУЗИВНОСТ на дистрибутор Х ? Как се нарича дистрибутор с ексклузивитет ?
Изразила съм се повече от правилно.: за която и да е Акана от класическата серия, защото сме дали на него дистрибуцията
Или да ти обясня, че явно по-бавно загряваш. Д-р Стефанов дистрибутира класическата серия Акана. - http://acana.bg/bg/kontakti
Не мога да разбера аз ли неправилно обяснявам, или някои хора се правят на ударени. Ексклузивност означава, че д-р Стефанов я внася класическата Акана.
Айде няма да си губя повече времето с глупости, имам по-важна работа да отговарям на хора с по-важни въпроси и проблеми относно храненето и здравето на домашните им любимци. Хора, които като влязат в магазина не се цупят и не питат защото сиренето от мляко струва 8лв килото, а "сиренето" от растителни мазнини струва 3.90лв килото.
Дайте наистина да открием една дарителска сметка в помощ на Tatko_Vladi, за да му помогнем да си изхрани кучетата, че явно не е доволен от "пуканките" с които храни, обаче не го кефи цената на Орижена, то гроздето винаги е кисело в такива случаи.
Tatko_Vladi, ако наистина си пич, вземи ми се обади на служебния телефон, аз никого не съм върнала, дори не знам кой си и какви кучета гледаш, не ми харесва да общувам с анонимни хора. Повече от ясно е, че няма да ти дойда на гости, но мисля че и онлайн общуването по форуми е доста неползотворно и е единствено източник на заяждане и нападки.