Orijen ,ACANA
Публикувано: 03 March 2014 - 07:15 PM
по горе имаше въпрос за хранта и стойностите и ако заблежите проблем в акото на кучето по-добре сменете на храна с по малко протеин, разстройството е първия показател че хранта не е подходяща за кучето ,ако продължи довежда до други проблеми.имахме такъв роблем сега сме на acana pacifica и няма проблеми.
Публикувано: 04 March 2014 - 12:04 AM
Nerix, в 03 March 2014 - 05:15 PM, написа:
Най-много харесвам такива коментари. Хората изнемогвали, нямали пари, едвам свързвали двата края. Затова кафенетата, кръчмите и дискотеките се пукат по шевовете. И бензина е скъп, обаче задръстванията и свръх трафика на автомобили се увеличава.
Повечето хора в този форум имат 1-2 кучета + котки. А доста хора от форума имат клубни кучета, които са закупени за 1000+ евро, както и моите кучета също струват 1000+ евро. :) Темата е ORIJEN и ACANA, респективно едни от най-добрите храни в света. Хората, които "изнемогват" хранят с фураж от Кауфланд и Метро, а тези които съвсем "изнемогват" финансово по-добре е да не отглеждат месоядно животно тип куче. Ако си мислите, че печеля проценти от продажбата на Орижен и Акана и чупя пачките с адските надценки, жестоко се лъжете, като повечето хора в бранша аз съм на твърда заплата и моята работа е да консултирам.
Десетки хора ми пишат тук и във фейсбук да ги консултирам относно храните. Не повече от 1/5 от тях си закупуват храна директно от мен или ги препращам да си купят от наш склад или от магазин в някой град, който поддържа цялата гама. Предполагам, че все още има хора, които не са съвсем наясно с храненето на техните животни и имат нужда от консултация.
Аз не съм тук, за да ви продавам. Купувайте си храна от където си искате. Купувайте си, ако желаете Педигри от Била, защото някой "експерт" ви е консултирал, че това е адски яката и полезна храна. Моята работа тук е да обясня коя храна за какви кучета е най-подходяща, защо примерно не трябва да храниш чисто бяло или чисто черно куче с ORIJEN 6 Fish. Или кой вид Акана да избереш, ако искаш кучето да отслабне, както и кой вид Акана да избереш и с какво друго да комбинираш, ако искаш кучето да качи килограми. С какво да храниш куче с гастрит, с какво да храниш куче с панкреатит, с какво да храниш куче с кожни проблеми, с какво да храниш подрастващи кучета от различните породи, от кой Орижен ще се подрискат, кой ще им се отрази най-добре. Защо примерно не трябва да храниш подрастващо куче от едра порода с Acana Grasslands и хиляди други тънкости, които вие не знаете, защото не ви е това работата.
От Зоофаст ще спестите 5-10лв, и то само защото брата на собственика на Зоофаст си има куриерска фирма и си кара чувалчетата безплатно от Полша до тук. Но не разчитайте в този случай на моите съвети и консултации, защото аз от 2009та се занимавам с тази храна и съм била свидетел на всички промени и подобрения във формулите. Обадете се на "операторката" на Зоофаст да ви консултира. ;) Интересното е, че в момента като се опиташ да си поръчаш Орижен от Зоофаст те препращат да си купиш Taste of The Wild, което било напълно равнопоставен еквивалент. Да, ама друг път. Ако не ми вярвате, пробвайте лично.
Публикувано: 04 March 2014 - 09:05 AM
Цитат

Публикувано: 04 March 2014 - 10:27 AM
Много "обичам" да го чувам това!
Купувайте още от Кауфланд луканки на промоция и храни от Зоофаст, изнасяйте пари в чужбина и се чудете що изнемогвате!
Аман от експерти по икономика!
Публикувано: 04 March 2014 - 10:54 AM
Доста се отплесна темата. Всеки сам си избира, от къде и какво.

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net
Публикувано: 04 March 2014 - 11:16 AM
Vesela_5, в 04 March 2014 - 12:04 AM, написа:
Най-много харесвам такива коментари. Хората изнемогвали, нямали пари, едвам свързвали двата края. Затова кафенетата, кръчмите и дискотеките се пукат по шевовете. И бензина е скъп, обаче задръстванията и свръх трафика на автомобили се увеличава.
Повечето хора в този форум имат 1-2 кучета + котки. А доста хора от форума имат клубни кучета, които са закупени за 1000+ евро, както и моите кучета също струват 1000+ евро. :) Темата е ORIJEN и ACANA, респективно едни от най-добрите храни в света. Хората, които "изнемогват" хранят с фураж от Кауфланд и Метро, а тези които съвсем "изнемогват" финансово по-добре е да не отглеждат месоядно животно тип куче. Ако си мислите, че печеля проценти от продажбата на Орижен и Акана и чупя пачките с адските надценки, жестоко се лъжете, като повечето хора в бранша аз съм на твърда заплата и моята работа е да консултирам.
Десетки хора ми пишат тук и във фейсбук да ги консултирам относно храните. Не повече от 1/5 от тях си закупуват храна директно от мен или ги препращам да си купят от наш склад или от магазин в някой град, който поддържа цялата гама. Предполагам, че все още има хора, които не са съвсем наясно с храненето на техните животни и имат нужда от консултация.
Аз не съм тук, за да ви продавам. Купувайте си храна от където си искате. Купувайте си, ако желаете Педигри от Била, защото някой "експерт" ви е консултирал, че това е адски яката и полезна храна. Моята работа тук е да обясня коя храна за какви кучета е най-подходяща, защо примерно не трябва да храниш чисто бяло или чисто черно куче с ORIJEN 6 Fish. Или кой вид Акана да избереш, ако искаш кучето да отслабне, както и кой вид Акана да избереш и с какво друго да комбинираш, ако искаш кучето да качи килограми. С какво да храниш куче с гастрит, с какво да храниш куче с панкреатит, с какво да храниш куче с кожни проблеми, с какво да храниш подрастващи кучета от различните породи, от кой Орижен ще се подрискат, кой ще им се отрази най-добре. Защо примерно не трябва да храниш подрастващо куче от едра порода с Acana Grasslands и хиляди други тънкости, които вие не знаете, защото не ви е това работата.
От Зоофаст ще спестите 5-10лв, и то само защото брата на собственика на Зоофаст си има куриерска фирма и си кара чувалчетата безплатно от Полша до тук. Но не разчитайте в този случай на моите съвети и консултации, защото аз от 2009та се занимавам с тази храна и съм била свидетел на всички промени и подобрения във формулите. Обадете се на "операторката" на Зоофаст да ви консултира. ;) Интересното е, че в момента като се опиташ да си поръчаш Орижен от Зоофаст те препращат да си купиш Taste of The Wild, което било напълно равнопоставен еквивалент. Да, ама друг път. Ако не ми вярвате, пробвайте лично.
Повече от ясно е че тези знания и опит не "идват от въздуха" така че от мен имаш едно голямо БРАВО

Публикувано: 04 March 2014 - 11:48 AM
Vesela_5, в 04 March 2014 - 12:04 AM, написа:

Публикувано: 04 March 2014 - 12:18 PM
sandanski, в 04 March 2014 - 09:53 AM, написа:
Не ми се навлиза в тази полемика, но ще ти отговоря, че в България няма производители на качествени храни за кучета и котки и това е вариантът за сега, но поне 50% от цифрите остават тук. Само това да не се разбере, че от 140 лв. се печелят 70. Някой път ще направя сметката онлайн тук, да видите колко е смешно всичко.
Публикувано: 04 March 2014 - 01:05 PM

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 04 March 2014 - 08:26 PM
Публикувано: 04 March 2014 - 09:41 PM

Елинор Рузвелт
Публикувано: 05 March 2014 - 12:12 PM
desi79, в 04 March 2014 - 09:41 PM, написа:
Цитат
От Зоофаст ще спестите 5-10лв, и то само защото брата на собственика на Зоофаст си има куриерска фирма и си кара чувалчетата безплатно от Полша до тук. Но не разчитайте в този случай на моите съвети и консултации
Обадете се на "операторката" на Зоофаст да ви консултира. ;) Интересното е, че в момента като се опиташ да си поръчаш Орижен от Зоофаст те препращат да си купиш Taste of The Wild, което било напълно равнопоставен еквивалент. Да, ама друг път.
No comment
Публикувано: 05 March 2014 - 01:24 PM
Нали не очаквате да сте клиент на един ,а друг да ви отговаря на въпросите около храната.
Или и тук като при развъдниците- да си купим от пазара кученце пък глупавите развъдчици ще ни дадат съвети как да го гледаме...
Пак питам,някой да ви спира да пазарувате от зоофаст?

Елинор Рузвелт
Публикувано: 05 March 2014 - 05:04 PM
Публикувано: 05 March 2014 - 08:46 PM
asensi_85, в 04 March 2014 - 08:26 PM, написа:
Население на Полша - близо 40 млн. Население на България - няма и 7, като страната е в дъното на класациите по доходи на населението. Какви ли количества храни се продават в Полша и какви в България? Кога се получават по-големи отстъпки - когато правиш малка поръчка или когато купуваш повече?
Всеки път като видя такива приказки се чудя защо ли питащите не се пробват в съответния бранш - да си спретнат едно магазинче (може и онлайн ), да затворят едни пари в един контейнер стока, па после да избият конкуренцията с ниски цени тип "народен"?!?
Публикувано: 05 March 2014 - 09:23 PM
Иначе си е права,все бедни бедни за кучетата пък всеки втори с i phone,кръчмите пълни,кафетата пълни,дрехите маркови,колите от S класа на горе...:)
То стана спам де ама пак да питам,кой ви спира да пазарувате от зоофаст? И защо въобще това се обсъжда в темата на Ориджен и Акана ,а не в темата на зоофаст?

Елинор Рузвелт
Публикувано: 05 March 2014 - 10:33 PM
И айде да не се правите толкова на загрижени за "изтритите" лот номера и "непроследяването" на пратките, след като твоя шеф продава защитени от закона животни без документ, какъвто случай имах аз с него!
Публикувано: 05 March 2014 - 11:20 PM
Моля престанете с тази цена-всеки е свободен да купува там откъдето сметне за добре.
Задавате въпрос отговаря Ви се пък после не сте доволни от отговора.
Какво общо има Весела с нейния шеф и какво продава той?
Тези лични неща нямат място в тази тема.
Весела е помогнала на толкова потребители в лутаницата кое е най-подходящо за тяхната гадинка.
Хайде стига с тези драми за цената,който откъдето му е изгодно от там да купува.
В БГ може човек да си купи 18кг разфасовка пък ние тука в ЮК не можем да си купим ако нямаш регистриран развъдник и поне една лактираща кучка