Tatko_Vladi, в 27 February 2013 - 07:11 PM, написа:
Vesela_5, в 26 February 2013 - 06:45 PM, написа:
Tatko_Vladi, в 26 February 2013 - 03:37 PM, написа:
Искам да отбележа, че липсата на Орижен в момента в страната, е поради причината, че в една от кухните на Champion Petfoods имаше пожар и това намали капацитета на производство с 30%, естествено това забави всички поръчки в цял свят. Сега вече има изградена чисто нова модерна кухня и се наваксва с производството, това е причината за дупката от 1 месец на изчерпани количества храна.
Отделно г-н Влади, може би не знаете, но Орижен е храна с изключително кратък срок на годност - 12 месеца. И когато ние поръчаме храна, тя идва при нас след 2 месеца, остават 10 месеца срок на годност. И ако постои в склада на някой магазин няколко месеца, много често остават под 6 месеца до изтичане на срока на годност. Вие какво искате, срок на годност 3 години ли, за да сте спокоен? Това би означавало, че храната е натъпкана с консерванти и стабилизатори, които в Орижен за щастие ЛИПСВАТ.
А скоро на пазара ще бъдат пуснати новите подобрени формули Orijen Whole Pray, в които дори няма да има картофи и храната ще се издигне на още по-високо ниво, бутиково както казвате. Но, когато става въпрос за най-доброто, то има цена. Навярно ако отидете в магазина за BMW, и се оплачете защо не е на цената на Опел просто ще ви се изсмеят. Благодаря за вниманието и за доверието.
Цитат

Пич, кажи от кой взимаш храна, че и аз да взимам от там, егати далаверата, толкова е невероятно, че е възможно да не е истина. Навярно може би просто тролстваш в тази тема.
Много ми хареса това "Пич", въпреки че 99% вероятно мога да съм ти баща, ама Мерси :)
Не ми се сърди, но като върна историята назад, всеки три месеца из цялото интернет пространство и малкото останали магазини които продават храната, правят намаления- ще го отричеш ли? Защо ? Защото не се взима заради цената. Предното ти оправдание, за липсата и бе зимата и че камионите закъсват, по преди това имаше според теб наводнение. Сега има пожар. Чудя се след три месеца, какво ще се случи. Виж, не се коси, аз не съм дистрибутор и не агитирам за никаква храна. Отново потвърждавам, че храната си е ОК и добра - спор няма. По отношение, на ценовите ставки, ако станете дистрибутор на някоя Немска фирма излиза че спокойно можете да намалите цените с минимум 10 % съглано цифрите които си публикувала. Това си е чиста икономика и търговия. А сега отречи, че и това не можете да направите, та да се скъсам от смях. Или ще се измъкнеш, че клаузите по договора Ви, забраняват реекспорт.
Моля те, не търси оправдания в защита на високите комисионни, които се товарят горница. Чудно ми е как от толкова време не разбрахте, че с тези цени е трудно да пробиете на масовия пазар? Скоро, много скоро ще стане бутикова храна, от което и аз ще съжалявам.
По отношение на моето взимане. Бъди убедена - не тролствам (каквото и да значи това). Взимам я от един господин, които до колкото знам от години се занимава с храни и аксесоари. При него има поне 15 марки храна, от 20 до 140 лв/чувала. Орижена специално, съм убеден че го взима от Румъния по две причини - първо, той самият ми го каза още преди много време и второ-има освен заводските надписи, допълнителна лепенка на която си пише на чист румънски език. Интересното и най парадоксалното е вие когато обявихте вдигането на цените, се оплаших, че и той ще ги вдигне. На следващия ден бях при него. Ценовият му отговор на вашето вдигане бе минус 3% от старата му цена. А сега ти ми кажи, как се оправдавате с вдигането, а той сваля? Аз съм обикновен човек и това не мога да се сетя, как става?
ей аман от счетоводители бе !
ами дядка като те скъпо от едно место купуваи си го от там където ти е евтино бе, някой да те кара на сила !
а ,някой да прави разбор на начина по който ти си вадиш парите?