Vesela_5, в 19 March 2013 - 04:05 PM, написа:
koniarska, в 19 March 2013 - 08:48 AM, написа:
мен ме "кефи" подаръка от педигри,

ако канадците знаят с кво им комбинират храната и как я промотират лошо ще им стане...
Казахме им,

смяха се с глас. Истината е, че този онлайн магазин от Полша е спечелил пари по някаква европейска програма за насърчаване на онлайн търговията. С други думи - подаръци за всички ще има от сърце. Tatko_Vladi, поръчвай докато имат, побързай!
Както ти казах вече, поръчал съм си. За да си спокойна, ще ти кажа, че 2 чувала са ми Акана която ми излиза на 102,60 лв. и колкото и невероятно да ти звучи 16 чувала Роял Канин на 75,24 лв. Макар, че разликата ми с Аканата е 4 лв. спрямо цената, която я взимам и сам на себеси се чудя, защо я поръчах, ама беше вече.
п.п. между другото, както казах и доста по рано честичко изкачат разни интересни моменти с цените при вас. първо беше невъзможно да се доставя на 106лв., след това беше невъзможно еди какво си, пък се оказа че екс Стефанов си продава, сега Полски сайт си продава публично, след това, охххх вече се обърках от паяжините в които ни оплете. Истината е, че думите ми една по една излизат на яве, че са истина. Пък който иска да вярва. Най ми е любопитно да разбера онези хорица, които скочиха в твоя защите и застъпничествона високите ви цени, как ли се чешат отзад по тила дето не ги сърби , като гледат цените на Полския сайт :)
А и до къде я докарахме Поляците да ни бият на цени на родна земя, е това ако вече не е срам, здраве му кажи !