Orijen ,ACANA
Публикувано: 06 March 2014 - 07:47 AM
Поне ще съм сигурен, че те знаят за какво става дума.
@ShiBumi_GirL
Аз ще пиша тук каквото си искам, вие сте свободни да не четете моите постове или да докладвате за тех на модовете.
Публикувано: 06 March 2014 - 08:03 AM

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 06 March 2014 - 08:39 AM
asensi_85, в 05 March 2014 - 10:33 PM, написа:
E, щом на собственик на магазин трябва да се обяснява, че по-голямо население значи по-голям пазар, по-голям пазар значи по-големи обеми, а по-големите обеми водят до възможност за постигане на по-изгодни цени ...

#565 Guest_wolves_*
Публикувано: 06 March 2014 - 02:12 PM
Съвсем нормално е да се обсъжда, кой, откъде и на каква цена взема храната.
Целта не е да помагаме на Весела като верен битер и слуга на гейчетата, които внасят ориджен и дадени видове акана,
да правят повече пари.
На мен ми е през кура за тях, да мрат в лайна!
Весела се опитва да внуши, видиш ли, кой, колко е лош, ако не подкрепя въпросните шушляци като не купува от тях.
Щото от поляците храната нямала лот номер и дата на годност - мухаххахаа
Къде го видя тва ма, пача?!
И само за инфо на CPF им е през малките ескимоски пишки, кой откъде си купува храната.
И разликата е доста над 10 лв. на чувал, особено за храните акана от класик серията, на които бургаско-габровския гей отряд, "благородно позволи"
на папура стефанов да се води оф. вносител.
Това че 5 бота тук - shit girl, govnqrska, dypesi_79, mila-debila и варненския докер-клошар стенли я подкрепят не изменя основния извод,
който е КУР ЗА тия шушляци, имат много хуй да ядат докато се научат.
Явно обаче им се услажда.
Публикувано: 06 March 2014 - 02:37 PM
wolves, в 06 March 2014 - 02:12 PM, написа:
Целта не е да помагаме на Весела като верен битер и слуга на гейчетата, които внасят ориджен и дадени видове акана,
да правят повече пари.
На мен ми е през кура за тях, да мрат в лайна!
Весела се опитва да внуши, видиш ли, кой, колко е лош, ако не подкрепя въпросните шушляци като не купува от тях.
Щото от поляците храната нямала лот номер и дата на годност - мухаххахаа
Къде го видя тва ма, пача?!
И само за инфо на CPF им е през малките ескимоски пишки, кой откъде си купува храната.
И разликата е доста над 10 лв. на чувал, особено за храните акана от класик серията, на които бургаско-габровския гей отряд, "благородно позволи"
на папура стефанов да се води оф. вносител.
Това че 5 бота тук - shit girl, govnqrska, dypesi_79, mila-debila и варненския докер-клошар стенли я подкрепят не изменя основния извод,
който е КУР ЗА тия шушляци, имат много хуй да ядат докато се научат.
Явно обаче им се услажда.
Не ти е лесно приятелю...
Публикувано: 06 March 2014 - 04:43 PM
asensi_85, в 05 March 2014 - 08:33 PM, написа:
Нещо май бъркаш "шефовете". Не продаваме никакви животни, от 2 години съм във фирмата и не съм чувала за такова нещо, ако става въпрос за нещо от преди 5-10 години, мислиш ли че ме засяга? Супер много анонимници се навъдихте, мен поне ме познават доста хора в този форум, лично, знаят ме, че съм Весела от Бургас със стафордширите и са ме виждали лично. Зад всяко нещо, което съм написала, заставам с името и лицето си. И ми омръзна някакви си анонимници с никове Шаро и Маро да ми теглят локуми. Осрахте темата, всички сте много велики на думи, а се оказва че сте някакви клошари, които мрънкат за 5 лева, като ощетени, недо**** госпожици.
Цитат
Поне ще съм сигурен, че те знаят за какво става дума.
Смях в залата. Ще ти обърнат внимание само по един начин, ще ти препратят е-мейла на мен, за да ми губиш моето време. По-добре пиши на зоофаст, попитай операторката им защо процента влакнини в Орижен е променен.
wolves
Ти си за бан, човече, в този форум четат и деца!!! Ела да ми ги кажеш в очите тия неща, сопол такъв. Кой знае какъв клошар си и съм сто процента сигурна, че не храниш нито с Орижен, нито с Акана, ами сме се изпокарали в някоя друга тема и сега тука избиваш напрежението.
.................................................................
П.С.: Сега попаднах на твое мнение от друга тема:
wolves, в 06 March 2014 - 11:54 AM, написа:
....................................
Явно си олигофрен по природа, не смятам изобщо да обръщам внимание на простащината и умствената ти изостаналост.
#568 Guest_wolves_*
Публикувано: 06 March 2014 - 05:16 PM
С ориджен почнах да храня края на 2007 г.
Бяло куче хранено близо година с 6 скумрии - КУР пожълтяване.
Ти тогава не бе чувала за тях,
Малко по-късно си завря копача в ануса на поппуткова
и обясняваше за мерадог колко е качествена и как ориджена/акана не ставала.
После взе да плюеш и нея, ся пак им смучеш хемероидите май, а травестит зле поддържан?!
Щи еба майката грозна, мършо лъжлива, въртиш се като фурнаджийска лопата.
Типичен крепостен спермояд.
Травестит, направи си услуга отиди и се удави в морето!
Публикувано: 06 March 2014 - 08:06 PM
Чудесно е това, че имаш квалификация и знания за храната и тъй като не те познавам не го поставям под въпрос.
"се оказва че сте някакви клошари, които мрънкат за 5 лева" - това не бих желал да го коментирам, особено във форум, в който се предполага, че би трябвало да споделяме едно общо хоби.
Публикувано: 06 March 2014 - 09:26 PM
Ти си тази които се оплаква многократно , че пишем тук за цените вместо да се вслушваме в съвети на Весела.
Аз никога не съм казал на теб какво да пишеш в тази тема нали?
Я помисли малко или твой отговор има смисъл.
Публикувано: 06 March 2014 - 09:51 PM
Надявам се Мод да се намеси и да почисти темата ,за да си остане каквато си беше ,а именно съвети при храненето с тези две марки храни.

Елинор Рузвелт
Публикувано: 06 March 2014 - 10:29 PM
sandanski, в 06 March 2014 - 07:26 PM, написа:
Ти си тази които се оплаква многократно , че пишем тук за цените вместо да се вслушваме в съвети на Весела.
Аз никога не съм казал на теб какво да пишеш в тази тема нали?
Я помисли малко или твой отговор има смисъл.
Никога не съм се обърнала към теб персонално нали

В съветите на Весела може да се вслуша човек,който е помолил за такъв.
Отново мнението ми се припокрива с това на Деси.
Със здраве

Публикувано: 07 March 2014 - 06:03 AM
desi79, в 06 March 2014 - 09:51 PM, написа:
Apso, в 05 August 2008 - 05:39 PM, написа:
Търся вносител(продавач) на кучешка храна ACANA, в магазин в обикновено пазарувах вече няма да внасят. Знам че някой внася тези храни, но не мога да намеря този "вносител"- не оставя нито телефони, нито реклами, нито сайт ....
wolves, в 06 March 2014 - 02:12 PM, написа:
Публикувано: 07 March 2014 - 09:26 AM
Сега сериозно,наистина ли сте чел темата или отгоре- отгоре сте я прехвърлил? Аз,както и много други хора до преди пет страници като имахме въпроси относно храната пишехме тук в тази тема. Сега явно трябва да си правим нова тема ,защото видиш ли 2008 г Апсо е попитала от къде може да купи Акана.
Виждам ,че на всичко ми отговаряте,само пропускате въпроса ми - Кой ви кара да купувате от официалният вносител в България ? И вдигате ли скандали в един магазин ,защо продават по- скъпо от друг?

Елинор Рузвелт
Публикувано: 07 March 2014 - 04:00 PM
....
Публикувано: 07 March 2014 - 11:16 PM
sandanski, в 07 March 2014 - 10:03 AM, написа:
Не отговаряй на безумния според безумието му,
Да не би да станеш и ти подобен нему.
То човек като не може или не иска да отговори на конкретен въпрос на помощ идват умни фрази...;)
Иначе ще го приема като съвет.Не винаги в спора се ражда истината явно

Елинор Рузвелт