Orijen ,ACANA
Публикувано: 08 March 2009 - 10:18 AM
ceasar, в Mar 8 2009, 08:48 AM, написа:
Пробвала съм много храни,но при никоя не се е получавало така.Затова реших,че е от храната
Публикувано: 13 March 2009 - 02:42 PM
Лола, в Mar 8 2009, 07:36 AM, написа:
Изолзвам собствения ми пост за да напиша,че в моите очи репутацията на Orijen е спасена.Оказа се,че проблемите които имахме не са от тази храна.Злощастно съвпадение...Това за мен е много радостно,защото това е единствената храна,която кученка яде без никаква добавка.Така че надявам се чувала все пак няма да стои неизползван.
Но така или иначе си оставам на позицията,че трябва да има от всички видове разфасовки,а не само от най-големите.Сигурна съм,че ще има купувачи и за тях...
Публикувано: 15 December 2009 - 07:47 PM

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 15 December 2009 - 09:20 PM
Да, всяка храна се отразява различно на всяко куче. Има нещастни животини, които прекарват дните си затворени и получават по час-два помотваща-се разходка в кварталната градинка като физическо натоварване за деня. Има кучета, които търчат напред-назад с хората си или из дворовете си по цял ден. Има хърбавелници с добър апетит и дебелаци, които вечно са на диета... Да не разводняваме темата на марката - доводите защо това е добра храна са отдавна написани, и съответно защитени.
Хранила съм с Ориджин 10-тина месеца, прекрасни резултати при пуделите. При голдънчо и баба-самоед трябваше да им намалим храненето до невъзможни количества, за да не пълнеят. Спрях да купувам Ориджин, когато спрях да имам $ за това. Сега ще опитам пак, ако мога.
Публикувано: 15 December 2009 - 11:13 PM
А какви трябва да ги държи?
Публикувано: 15 December 2009 - 11:24 PM
А какви трябва да ги държи?
Понеже виждам в подписа ви логото на храната,
няма смисъл и няма как да ви убеждавам в обратното
- то ще е смешно и пределно ясно,че ще се получи спор
без развръзка.

Казах,че е мое мнение и не ангажирам никого с него.
Смешно е едно куче от масивна и мощна порода,
да изглежда прегладняло,въпреки,че получава
дневната дажба като грамаж и дори увеличена.
/ не за 1 случай говоря/.Има къде къде по-добри
алтернативи на Канадски гранули - Нут. Голд,
Н.Нъгетс профи серия.
Лично мое мнение.Извинявам се за офф/топик.
Публикувано: 15 December 2009 - 11:58 PM
#115 Guest_Mataka_*
Публикувано: 16 December 2009 - 01:05 PM
На 11 месеца двигателната активност долу горе толкова а в събота и неделя малко повечко(катерим Карандила) след хранене 4 месеца с Еукануба тежеше 42 кг. и наистина ребрата му се виждаха лекичко... но аз и не съм искал да е обратното по скоро не бях доволен от състоянието на космената покривка ... и акото. Ся акото е тип топ остава и козинката да лъсне след някои друга седмица

Публикувано: 25 December 2009 - 08:14 PM
Явно отзивите и за Orijen и за Acana са доста добри.И все пак за младо активно куче ,едра порода коя от двете е по подходяща?
За подрастващо- храна с малко протеини, Ориджен е с 42%, което е много за едро, растящо куче.
#120 Guest_Mataka_*
Публикувано: 25 December 2009 - 09:09 PM
A пък аз си мислех че кучетата са месоядни