- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Вълчето Дейвид благодари на човечеството (Осиновен)
Публикувано: 06 August 2008 - 09:22 PM
Кучето е толкова мършаво, че не знам как е още живо. Не знам дали е стар или млад - на снимките ще му видите зъбите - за първи път в живота си виждам такова нещо. Активен е, жив е, с блясък в очите, но като го гледаш просто ти се доревава - измъчен, гладен и все пак много доверчив.
Дейвид има болна кожа - утре ще установим какво му е. Засега е изкъпан и обезпаразитен вътрешно. Има кърлежи и вълчи апетит. Не ми е много ясно още как да го захранваме, трябва да помисля. Едва ли се е скитал много дълго - твърде дружелюбен е. Това е по-скоро работата на някой грижлив стопанин...
И така, директно от концлагера, представям ви Дейвид:
Публикувано: 06 August 2008 - 09:32 PM
Веднага се сетих за една рецепта, която ти самата беше давала - кюфтенцата !
От сърце желая успех на Дейви!!!
Публикувано: 06 August 2008 - 09:38 PM
И все пак кучо наистина изглежда много мил,вижда се също и окаяното му състояние,ако е бил в тази област за която аз си мисля се чудя как е извадил късмет да не го гръмнат при външния му вид.
Дано има добри новини наистина за него :( и кожата и козинката да му подкара и да няма проблем.
Също така си мисля,че след като е попаднал в твоите ръце няма начин да не си намери подходящ осиновител след като му мине възстановителния период.
Късмет пожелавам и ще следя темата на вълчо Дейвид с интерес :wub:

Публикувано: 06 August 2008 - 09:39 PM
Зъбите му са много зле. И не се изненадвам, като го гледам какъв скелет е.
И за козината му ...., и как няма да е зле с тия "пришълци" по него и мръсотията, в която е живял.
Горкото животно. Само то си знае как е оцеляло досега.
insult, ти си "стара" кучкарка и ще се справиш със захранването. Единствената идея, която ми идва е да се храни на малки порции и по-често. Но честно казано незнам дали и това е правилно и дали не е добре първо да е на мека храна.
Дано Вълчо се възстанови бързо и да поеме по щастливата пътека.
Успех!
Ако има нужда от някаква помощ, насреща съм.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 06 August 2008 - 09:40 PM
Цитат
Ако това вълче яде гранулирана храна бих му изпратила един 15 кг чувал от най-силната храна която ми се намира ... само кажи и ми дай адрес и утре ще го метна с Еконт към Вълчо :o
Публикувано: 06 August 2008 - 09:47 PM
dmm, позволявам си най-нахално да запомня предложението за помощ, може да се окаже, че ще ни потрябва за следващата седмица. Има опасност 2 дни да няма кой да се погрижи за създанието ако не успеем да се реорганизираме и ще сме в отчаяна нужда от свестен човек да дойде да го нахрани...
БИЖУ, Гладно Поле е на пътя за Вакарел...
Ники, и на мен точно това ми се върти в главата. С добавки от рибено масло и пресен зехтин може би... Или направо Мегадерм за по-лесно.
Публикувано: 06 August 2008 - 09:51 PM
Относно Мегадерма,аз с моя скромен опит бих го препоръчала направо него пред зехтина,но както си решите.Добавката е силна и със сигурнаост за седмица две ще заглади косъма.

Публикувано: 06 August 2008 - 10:00 PM
Цитат
Не е нахално. :blink: Пиши при нужда и ще измислим вариант. ;)
П.п. Благодаря за топлите думи.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 06 August 2008 - 10:14 PM
Публикувано: 06 August 2008 - 10:20 PM
Цитат
Ако все пак решиш нещо ми пиши на лични не се притеснявай,мога да изпратя и чувал с храна за малки кученца от мини,средни или големи породи според това какво прецениш че е необходимо на Вълчо!Предложението остава в сила!
Публикувано: 06 August 2008 - 10:31 PM
Мисля, че не е много възрастен- можеби 5-6 годишен, но доста изхабен!
Ако мога да помогна- насреща съм!
Публикувано: 07 August 2008 - 12:32 AM
Тогава използвахме съветите на д-р Радоев от клиника Д-р Дулитъл (под х-л "Принцес"), който и досега ни е опериращ лекар специално за Бък - ако се интересуваш, ще ти дам координати.
Стискам ви силно палци, и едно голямо браво на сестра ти, защото колко хора биха помогнали на такова голямо и плашещо куче, това не е като да прибереш сладка болонка от улицата! Дано не се появят допълнителни усложнения!
Кучето, не зная защо, по снимките много ми прилича на сляпото хъски Алба отначалото, преди да заживее втори живот и да започне да изглежда по-добре.
Публикувано: 07 August 2008 - 08:18 AM
Публикувано: 07 August 2008 - 08:58 AM
- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »