Вълчето Дейвид благодари на човечеството (Осиновен)
Публикувано: 29 December 2008 - 06:21 PM
абе не съвсем на нас - много сериозно се занимава с него Деси и е свършила прекрасно нещо като гледам... :)))
преди да отиде при нея Дейви не беше съвсем социализиран, имаше още много да пълнее и да оправя козината, а сега погледнете го какъв е :yahoo:
нов човек ;D
преди да отиде при нея Дейви не беше съвсем социализиран, имаше още много да пълнее и да оправя козината, а сега погледнете го какъв е :yahoo:
нов човек ;D
Публикувано: 29 December 2008 - 06:41 PM
хаха :)
абе и така да е, всъщност това няма особено значение, някакво куцо ми се струва такова трупане на кредити ...
май изводът е, че колкото и безнадежден да изглежда случаят, ако човек вложи ентусиазъм и усилие нещата се получават добре. ;)
абе и така да е, всъщност това няма особено значение, някакво куцо ми се струва такова трупане на кредити ...
май изводът е, че колкото и безнадежден да изглежда случаят, ако човек вложи ентусиазъм и усилие нещата се получават добре. ;)
Публикувано: 30 December 2008 - 08:29 AM
Оф, точно това си говорих с майка ми за Френ - прибрани и гледани с обич, по нищо, ама по нищо не им личи, че са безпородни "пумияри". Просто са си страхотни, истински кучета. :wub: на Дейви!

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 31 December 2008 - 12:19 PM
Много ме радват снимките на Дейвид! Браво на осиновителите му!
А маската на лицето му е страхотна :wub:
А маската на лицето му е страхотна :wub:
Публикувано: 31 December 2008 - 01:02 PM
Това ли е онова безнадеждно слабо куче? Колко може да се промени едно животно, гледано с любов! Благодаря ви за снимките, нека бъдат един хубав финал на тази година и да дадат успешно начало на новата 2009 :)

Много хора казват, че обичат кучето си, а само му се любуват отстрани. Да обичаш е отговорност, която не тежи. Да обичаш кучето си значи да му осигуриш нормален живот, достатъчно любов и време и да си готов да поемеш цялата любов, с която ще ти отвърне, а тя е безкрайна. Аз обичам моето куче, а вие?

Публикувано: 01 January 2009 - 11:29 PM
Незнам кой е по-щастлив?! Дейви или неговите хора? :->)
Но .... намерили са се и са щастливци. :wub:
Много радват снимките. Страхотни са! :blink:
Пожелавам им да са живи и здрави .. и много положителни емоции през новата 2009!
Но .... намерили са се и са щастливци. :wub:
Много радват снимките. Страхотни са! :blink:
Пожелавам им да са живи и здрави .. и много положителни емоции през новата 2009!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 12 March 2010 - 01:19 PM
моля някой да ми даде рецептата за кюфтенцата,защото си имам куче в подобно състояние...

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 12 March 2010 - 02:00 PM
Това ли е търсената рецепта?
Цитат:
Рецепта за eнергийни бомбички - кюфтета
Много удобна на път, или когато има слабо куче за захранване. Дават се допълнително към храната или само те.
5кг кайма
1 голям пакет корн флейкс
1 голям пакет пшеничен зародиш
1,5 чаша зехтин
1,5 чаша меласа или мед
10 сурови яйца със смлените черупки ако може
10 пакетчета желатин без аромат
правиш на гнусна каша и лепиш кюфтенца според размера на устището
това са 10 порции
Даваш таквоз нещо 10-тина дена и после откриваш 10-те разлики ;D
Много е подходящо, когато имаш преболедувало или работещо животно. Подходящо и за злояда гад.
Цитат:
Рецепта за eнергийни бомбички - кюфтета
Много удобна на път, или когато има слабо куче за захранване. Дават се допълнително към храната или само те.
5кг кайма
1 голям пакет корн флейкс
1 голям пакет пшеничен зародиш
1,5 чаша зехтин
1,5 чаша меласа или мед
10 сурови яйца със смлените черупки ако може
10 пакетчета желатин без аромат
правиш на гнусна каша и лепиш кюфтенца според размера на устището
това са 10 порции

Много е подходящо, когато имаш преболедувало или работещо животно. Подходящо и за злояда гад.