Вълчето Дейвид благодари на човечеството (Осиновен)
Публикувано: 21 August 2008 - 11:51 AM
За сметка на това вкъщи като се си лежи спокойно, не тича, не безчинства..
Много съм доволна от него - спокоен е (а в момента имаме ремонт в нас - яко стъргане, шумене и хора ходят, а Дейвид не се шашка), държи се много добре, на повод ходи хубаво, идва като го викнеш (беше проблем в началото ама с добри количества кашкавал всичко се оправя ;D )...
С кучета не знам как е, защото заради микроспорията с моите още не се познават. Като гледам на разходки как е, май не се вълнува особено от тях, като го лаят си ги отминава. Котките ги гони, не знам дали в домашни условия им реагира по същия начин...
Единственият проблем на Дейвид е, че се превъзбужда като му се обърне внимание, но това е просто от липсата на всякакво общуване преди да го взема. Тъй че и това ще влезе в релси.
Въобще, съвсем скоро започва търсене на стопани, защото лятото приключва и нашите песове и котка се прибират от село и вкъщи ще стане лудница с 4ри кучета :rolleyes:
ето малко снимки на дейвид след снощната ни разходка:
прогресът с дебелеенето:
дейвид бди:
с доволен вълчи вид след голямо количество манджа:
дейвид е обичливо куче, което чака своите мили хора...
Публикувано: 21 August 2008 - 12:00 PM
Публикувано: 21 August 2008 - 12:09 PM
баш загладен не е, но с тия количества витамини, мегадерм и т.н., които поглъща би трябвало козината и кожата да са в добро състояние скоро. иначе снощи минаха покрай него някакви хора и викат "брей, какво симпатично хъски" ;D. то беше тъмно де, а и те явно нямат много представа от хъскита, но много се зарадвах :)
забравих да кажа, че с къпането е лудница малко - за добро изкъпване трябва един човек да го държи.
онзи ден ми се наложи да го къпя сама, защото в южния парк падна в някакво ужасно блато и беше целият черен :rolleyes:
на същата разходка, за да докаже вълчата си бдителност и изострено внимание успя да обиколи 5 пъти един таралеж, без да го забележи и в крайна сметка да го настъпи ;D ... възмущението му беше огромно, особено след като оставих на таралежа малко кашкавал. излая го и потегли нататък :blink:
Публикувано: 21 August 2008 - 12:43 PM
Цитат
;D ;D Типичен вълк :P
Публикувано: 21 August 2008 - 01:37 PM
Още веднъж едно голямо БРАВО!
Публикувано: 21 August 2008 - 02:03 PM

Много хора казват, че обичат кучето си, а само му се любуват отстрани. Да обичаш е отговорност, която не тежи. Да обичаш кучето си значи да му осигуриш нормален живот, достатъчно любов и време и да си готов да поемеш цялата любов, с която ще ти отвърне, а тя е безкрайна. Аз обичам моето куче, а вие?

Публикувано: 21 August 2008 - 09:15 PM
Направо ме споходи щастие да прочета новинки и да видя снимките. Особено последната ... размазваща е! :wub:
Успех с възстановяването и осиновяването!
Дано попадне на също толкова добри хора!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 28 August 2008 - 12:30 PM
започва търсенето на стопани за Дейвид. има нужда от опитни стопани, защото все още има на какво да се учи относно поведението си... или евентуално да бъде куче, гледано в двор.
днес или утре ще пусна обяви.
ако случайно познавате някой, който да си търси такова куче моля ви казвайте :)
Публикувано: 18 September 2008 - 03:56 PM
Дейви е много добре.
Сгъстил е козината и има прогрес с напълняването, микроспорията е на една инжекция от пълното си изчезване (вече въобще нищо не го сърби и подозирам, че може и от 3тата инженкция да му е минала, но все пак...). Тъй като влезе във форма стана ясно, че всъщност не е на 5-6, ами на 4 години. Съвсем младо диване.
За съжаление от една седмица живее сам, защото вкъщи се върнаха моите песове и няма как да са заедно. За сметка на това всяка сутрин и вечер тича по час и нещо в парка.
Много добрата новина е, че тези дни ще го заведа при неговата нова стопанка :yahoo:
Хубави негови снимки нямам, защото фотоапаратът ми е отчайващ и въобще не си личи колко е напреднал по тях. Имам малко от уеб-камерата, на които само тиквата му се вижда, но става ясно какъв е голям :->) (само на тези не е мърдал беше голяма борба и игра докато станат :) ):
Публикувано: 18 September 2008 - 04:30 PM
ми това направо е друг куч :wub: :yahoo: :kuchence:
http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=17914.0;attach=168841;image http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=17914.0;attach=181810;image
иха много се радвам за него
какви мухче е станал
една голяма-огромна гушканка от мен за него
и още по-голяма за mitoxond
:wub: