Вълчето Дейвид благодари на човечеството (Осиновен)
Публикувано: 18 September 2008 - 05:10 PM
мисля, че жената ще му е добра стопанка. важно е да е търпелива с него, аз лично не винаги успявам.
единственият му кусур в момента е, че има нужда от социализация, но понеже не е някой старец, а и бързо се адаптира съм сигурна, че бързо ще се окопити. иначе с кучетата в парка се разбира чудесно - хем се интересува от тях като го заиграят, хем не е досадник и не търчи от единия до другия край ако види куче.
дълго време си мислих, че има проблеми с очите или нещо друго, защото често му се случва да се блъска в разни неща. в крайна сметка стана ясно, че просто дейвид е едно завеяно куче, което не обръща внимание на подробности като дървета, шкафове или стени, когато се е загледал в нещо или смята да достигне до нещо ;D
Публикувано: 18 September 2008 - 05:47 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 September 2008 - 06:49 PM
Стискам палци да се развият положително нещата със задомяването и социализацията. :palec:
П.п. mitoxond, не ни досаждаш. Хубавите събития не трябва да се спестяват на аудиторията. ;)
Поздравления за грижите около вълчо. :wub:

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 18 September 2008 - 07:00 PM
mitoxond, поздравления за положените усилия за Вълчо!
Публикувано: 18 September 2008 - 10:11 PM
Наистина сте невероятни! :->)

Публикувано: 20 September 2008 - 09:19 PM
страшно го хареса, много е готина, разбира от кучета и съм сигурна, че съвсем скоро Дейвид ще е много щастлив пес. :yahoo: :yahoo:
не го мислете повече, в добри ръце попадна ;)
и така, тази история завърши много по-добре отколкото съм си представяла. B) :->)
Публикувано: 21 September 2008 - 09:12 AM
Много радост и весели моменти му пожелавам.
Цитат
.... благодарение на теб mitoxond и задочно insult.
Живи и здрави да сте! :->)

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 21 September 2008 - 09:41 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 November 2008 - 04:15 PM
много са добре и двамата.
станал е страхотен слон, отказва да яде гранули, съгласен е само на месо с макарони. козината му се е оправила - сгъстила се е и не пада.
държи се добре, слуша стига да не е решил да върши някакви свои дела ;D вечер се разхождат поне по час, като за изтощаването му помагат 2 хъскита, с които са сприятелили (иначе батериите му държат мнооого и не подлежи на измаряне :))
деси му е постлала да си има някакво местенце у тях, той хванал и си преместил одеалото под масата и е напълно несъгласен с опитите то да бъде преместено на друго място ;D
има си ваксини, паспорт...
абе, накратко, живее си повече от добре и е извадил голям късмет с такава добра стопанка!
най-важното радват му се, обичат го и той също ги радва. :->)
скоро ще пусна и негови снимки да го видим бившия страдалец... :)
Публикувано: 17 November 2008 - 04:28 PM
Публикувано: 17 November 2008 - 04:57 PM
Публикувано: 19 November 2008 - 08:33 AM