Кучешка торта
Публикувано: 23 October 2007 - 03:13 PM
Много хубаво слайдче! Мише, ненадмината си по правенето на кучешките торти

Публикувано: 24 November 2007 - 11:16 AM
Ехааа, Мише, ненадмината си!!! То и аз правя торти, ама твоите са просто произведение на изкуство! Какво обаче е покритие? Като ги гледам, ми се струва че са сладки. ;)
Публикувано: 25 November 2007 - 12:33 PM
Е-хааа, много оригинални, браво! :yahoo: Горе-долу от какво се правят? И на мен ми изглеждат сладки, но сигурно не са, щом са кучешки. А как можем и ние да се сдобием с такава торта за рожденият ни ден?
Публикувано: 28 November 2007 - 12:21 PM
Честит рожден ден на Марги!!!! B)
insult, не съм сладкар, изобщо даже! Двамата ми родите ли са, но никога не са ми правили нещо сладичко в къщи, винаго разчитат аз да им направя, най-много обичат кекс! А пък аз съм шокохолик и ако няма шоколад в къщи мога да полудея!!! :o
Tортите са ми хоби, започнах от торта за Ада-Ашли за първия й рожден ден! Сега вече стават по-хубави защото гледам картинки, измислям си някакви, рисувам си картинки- гледам да са различни и интересни! ;)
Ето последните тортички-

Да видите, че наистина са кучешки! :kuchence:

Taзи замина за Добрич и стигна без никакви поражения!!! :yahoo:

Който иска такава може да пише на лични!
insult, не съм сладкар, изобщо даже! Двамата ми родите ли са, но никога не са ми правили нещо сладичко в къщи, винаго разчитат аз да им направя, най-много обичат кекс! А пък аз съм шокохолик и ако няма шоколад в къщи мога да полудея!!! :o
Tортите са ми хоби, започнах от торта за Ада-Ашли за първия й рожден ден! Сега вече стават по-хубави защото гледам картинки, измислям си някакви, рисувам си картинки- гледам да са различни и интересни! ;)
Ето последните тортички-

Да видите, че наистина са кучешки! :kuchence:

Taзи замина за Добрич и стигна без никакви поражения!!! :yahoo:

Който иска такава може да пише на лични!

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!

Публикувано: 28 November 2007 - 09:06 PM
Цитат
Eто моя е-mail:
dog_cake@abv.bg
dog_cake@abv.bg
Нпараво сайтче прави (с каталог) и запретвай ръкави

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 November 2007 - 09:57 PM
В процес на развитие е... :izcherven: Иначе слайдчето, което Иглика ми направи е много хубаво- http://www.youtube.c...h?v=7cvxosJM4xg

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!

Публикувано: 28 November 2007 - 10:04 PM
След 4 месеца ще те потърсиме задължително! :yahoo:
Публикувано: 29 November 2007 - 11:16 AM
mi6eto_i_ashley,
Би ли споделила какъв вид продукти и оцветители използваш, че ми стана адски интересно?! :blink:
Всичките ти торти са много оригинални, набелязала съм си идеи от някои от тях и нямам търпение кучонката ми да има РД... ама ще има чак догодина, август месец ;D
Имам позната, която прави невероятни "човешки" торти- мога да ви свържа да обмените опит ;)
Би ли споделила какъв вид продукти и оцветители използваш, че ми стана адски интересно?! :blink:
Всичките ти торти са много оригинални, набелязала съм си идеи от някои от тях и нямам търпение кучонката ми да има РД... ама ще има чак догодина, август месец ;D
Имам позната, която прави невероятни "човешки" торти- мога да ви свържа да обмените опит ;)