Кучешка торта
Публикувано: 08 April 2008 - 07:45 PM
А кучето може ли да яде картофено пюре от готовите ( прави се с мляко и сухият материал ) ? Преди малко и дадох и много го хареса. Имам идея с пюрето, хем е вкусно, хем е идеален заместите на вънжен вид на сметаната :), кучешка консерва - микс с много меса и е като пастетче и дори се виждат нарязаните меса :) , това ще е пълнежа и кучешки бисквитки за украса с още някое лакомство :) Какво ще кажете ?
Публикувано: 08 April 2008 - 09:14 PM
Привет mi6eto_i_ashley ще ми се да те питам някои неща за поръчка на торта.
Първото, което ми иде наум е колко време преди датата трябва да дам поръчката, доставя ли се на адрес в София?
Другия месец си имам кучешки рожденик, жив и здрав, на 20 май едното ми куче прави 2 години и искам специална торта.
До сега купувах от сладкарница"Неделя", но тази година бих искала да е специална поръчка.
Поздрав!
Първото, което ми иде наум е колко време преди датата трябва да дам поръчката, доставя ли се на адрес в София?
Другия месец си имам кучешки рожденик, жив и здрав, на 20 май едното ми куче прави 2 години и искам специална торта.
До сега купувах от сладкарница"Неделя", но тази година бих искала да е специална поръчка.
Поздрав!
Публикувано: 08 April 2008 - 09:30 PM
Здрасти Дури :blink:
Аз само първо да кажа няколко неща...
Ако някой иска торта- аз не правя професионални торти! Понякога ми пада пръста в тях докато рисувам например... :izcherven: Мога да ти направя, ако ми кажеш няколко дена по-рано, но по никакъв начин не мога да ти я доставя- no car! И моите са КУЧЕШКИ (ориз, гранули, пача...), в Неделя са човешки :Танц:
И мойта кучка е около вашия рожден ден, тя милата все без торта остава... :izcherven: :sviruka:
Ако искаш тортичка ми има телефоните в сайта- звънкай! ;)
Аз само първо да кажа няколко неща...
Ако някой иска торта- аз не правя професионални торти! Понякога ми пада пръста в тях докато рисувам например... :izcherven: Мога да ти направя, ако ми кажеш няколко дена по-рано, но по никакъв начин не мога да ти я доставя- no car! И моите са КУЧЕШКИ (ориз, гранули, пача...), в Неделя са човешки :Танц:
И мойта кучка е около вашия рожден ден, тя милата все без торта остава... :izcherven: :sviruka:
Ако искаш тортичка ми има телефоните в сайта- звънкай! ;)

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!

Публикувано: 08 April 2008 - 10:49 PM
Е, в "НЕДЕЛЯ" не правят "кучешки торти" макар, че май предлагат солени торти(кашкавал, филе или бекон и нещо друго)..
Но не съм сигурна дали бяха те или друга сладкарница(за солена тортичка).
Поръчкови "бутикови" сладки торти на солени цени се изпълняваха в "Двете фукли".
Преди години за мой рожден ден бях поръчвала огромна торта с маските на театъра нарисувани върху идеално гладка повърхност в бледо зелен цвят, струваше тогава 120 лв. и не предлагаха транспорт.
Един път в годината на рождените им дни, разрешавам на кучетата си захарни прасювщини.
Но не мисля да става традиция..
За торта с гранули, ориз и пача имам известно подозрение дали моите лигльовци ще я намерят за "специална изненада" на вкус.
Ще премисля и ако се спра на тортичка твое производство ще ти пиша, Мише!
;)
Но не съм сигурна дали бяха те или друга сладкарница(за солена тортичка).
Поръчкови "бутикови" сладки торти на солени цени се изпълняваха в "Двете фукли".
Преди години за мой рожден ден бях поръчвала огромна торта с маските на театъра нарисувани върху идеално гладка повърхност в бледо зелен цвят, струваше тогава 120 лв. и не предлагаха транспорт.
Един път в годината на рождените им дни, разрешавам на кучетата си захарни прасювщини.
Но не мисля да става традиция..
За торта с гранули, ориз и пача имам известно подозрение дали моите лигльовци ще я намерят за "специална изненада" на вкус.
Ще премисля и ако се спра на тортичка твое производство ще ти пиша, Мише!
;)
Публикувано: 11 April 2008 - 07:34 AM
Не стана, както го бях замислил, защото Тара не ме оставяше на спокойствие и направих направо в купичката й :)
http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=898.0;attach=127556;image
Важен е вкусът все пак, ето го вкуса й :
http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=898.0;attach=127580;image
http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=898.0;attach=127556;image
Важен е вкусът все пак, ето го вкуса й :
http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=898.0;attach=127580;image
Публикувано: 12 April 2008 - 09:25 PM
Цитат
Цитат
A какво му е на пюрето? Картофите съм чувала, че са вредни но NUTRA GOLD имат храна точно с картови и сьомга!
Напротив, суровите не са. Не че са за предпочитане де. ;)

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 06 June 2008 - 10:41 AM
Здравейте. През април поръчах кучешка торта за един стаф, който ми е слабост, но чак сега успях да проявя и сканирам снимките. Прилагам доказателството за мнооооооооого вкусната торта, която беше награбена веднага и още от кутията ;D.
Благодаря на mi6eto_i_ashley за прекрасната торта. :->)
Едит: нещо не ми излизат снимките :( Има ги в моята галерия - Рожден ден на Рей
Благодаря на mi6eto_i_ashley за прекрасната торта. :->)
Едит: нещо не ми излизат снимките :( Има ги в моята галерия - Рожден ден на Рей
Публикувано: 29 June 2008 - 01:39 PM
Здравейте! Утре моята гордост Нерон става на 2 годинки :yahoo: ! Бих искала да ми кажете някаква рецепта за кучешка торта ;D за отпразнуване на рожденния ден ;D . Ако се включи и Мишето ще съм много благодарна :izcherven: .
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!