Кучешка торта
Публикувано: 22 January 2009 - 08:23 PM

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!

Публикувано: 22 January 2009 - 08:54 PM
Цитат
Потребителят е ограничил достъпа до своя албум с парола. За да разгледате снимките в албума въведете парола за достъп до албума. Ако не знате паролата за достъп свържете се със собственика на албума. :o :o :o
Публикувано: 23 January 2009 - 12:28 AM
Райа на 5-ти прави годинка :yahoo:
Мисля да опитам да и направя като на Nickey тортата...
Тя обожава плодове иии, убедена съм, че ще и хареса! Мисля да добавя и портокалче или мандаринка и киви (въпреки, че е кисело) освен банана, но тя така или иначе хапва и по малко лимонче от време на време; кивито едва ли ще го усети ;D
Само незнам със забъркването на блатовете как ще се справя, че ще ми е за пръв път ;D
А нали няма проблеми, ако тортата е повече плодова? То са витамини, едва ли има нещо лошо, но да си питам?
И мисля отгоре да е с кис. мляко и малко какао, а?
Мисля да опитам да и направя като на Nickey тортата...
Тя обожава плодове иии, убедена съм, че ще и хареса! Мисля да добавя и портокалче или мандаринка и киви (въпреки, че е кисело) освен банана, но тя така или иначе хапва и по малко лимонче от време на време; кивито едва ли ще го усети ;D
Само незнам със забъркването на блатовете как ще се справя, че ще ми е за пръв път ;D
А нали няма проблеми, ако тортата е повече плодова? То са витамини, едва ли има нещо лошо, но да си питам?
И мисля отгоре да е с кис. мляко и малко какао, а?
Публикувано: 23 January 2009 - 08:03 PM
Потребителят е ограничил достъпа до своя албум с парола. За да разгледате снимките в албума въведете парола за достъп до албума. Ако не знате паролата за достъп свържете се със собственика на албума. :o :o :o[/quote]
Сега вече е ок B)
За Хадес ще е специална, защото е част от голдъно-лабрадорската ни групичка! ;) Целувки и на вас!!! :wub:
Сега вече е ок B)
Цитат
Леле какви торти!Много яко,имаш 6- месеца да помислиш модел торта за моето Хадешче ,но имаи предвит лабрадорската компаня да се хареса и на тях.Целувки от Диди и Хадес.
За Хадес ще е специална, защото е част от голдъно-лабрадорската ни групичка! ;) Целувки и на вас!!! :wub:

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!

Публикувано: 23 January 2009 - 11:49 PM
Супер изобретателно и със страхотен резултат!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 January 2009 - 11:30 AM
Цитат
Вчера нашето момче стана на 2 години :yahoo: миналия път и ние бяхме с човешка,но вчера му направихме кучешка :yahoo: ето я:картофи и кучешка консерва,а отгоре надписана с картофено пюре
А тези на Мишето са си съвсем кучешки, не са "човешки" ;), само вида им е като за хора.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com