Чехословашки вълчак
Публикувано: 30 July 2012 - 12:21 PM
Публикувано: 01 August 2012 - 11:22 PM
Публикувано: 02 August 2012 - 01:02 AM
и другите кучета, едно или едни две вълчачета. Защото моя Траян ми изяде главата за едно подобие на
Асланчо. Вика ми, абе Сибир не го искам че ме събори като си играхме с него - ама Аслан ми е приятел!

Публикувано: 02 August 2012 - 08:22 AM

Публикувано: 05 November 2012 - 11:17 PM
Съдия: Boris Spoljaric -
BOB
GORKEM DU DOMAINE DE LA COMBE NOIRE (Cresc. Stephane Bouchoux & Chrystel Costanzo Prop. Chrystel Costanzo Bouchoux, Fitilieu)
Мъжки CACIB
HAPPY VON KÖNIGS TERRY (Cresc. Rodica Fock, Romania Prop. Alexia Teodora Hota, Targu Mures)
Женски CACIB
CHEYNA DU DOMAINE DE LA COMBE NOIRE (Cresc. Prop. Aurelie Lefevre, Challans)
BOB JUNIOR
GORKEM DU DOMAINE DE LA COMBE NOIRE (Cresc. Stephane Bouchoux & Chrystel Costanzo Prop. Chrystel Costanzo Bouchoux, Fitilieu)
BOB BABY
MIA SADHANA OLIM PALUS (Cresc. Simona Coriddi, Cisterna Di Latina Prop. Eva Rotariu, Brasov)
Принципно Женския шампион циркулира като Саарлоос и ми е много чудно как стана европейски Вълчак? Явно има и техническа грешка за Мъжкия CACIB и ВОВ.
Публикувано: 06 November 2012 - 09:49 AM
EUROPEAN DOGSHOW le 7 OCTOBRE 2012 CACIB
Bucarest, championnat d'EUROPE
LE CHIEN LOUP TCHECOSLOVAQUE ( chiens d'inscrits)
Juge M BORIS SPOLJARIC (cr)
CLASSE INTERMEDIARE MALE
1° EXCELLENT CACS RCACIB
devient VICE champion d'Europe
FEANARO KIBA DU DOMAINE DE LA COMBE NOIRE
CLASSE OUVERTE FEMELLE
1° EXCELLENT CACS RCACIB
devient VICE championne d'Europe
ELFEN DU DOMAINE DE LA COMBE NOIRE
CLASSE JEUNE MALE
1° EXCELLENT CACJ BOB
MEILLEUR DE RACE
devient jeune champion d'Europe
GORKEM DU DOMAINE DE LA COMBE NOIRE
CLASSE CHAMPION FEMELLE
1° EXCELLENT CACL CACIB
CHAMPIONNE D'EUROPE
CHEYNA DU DOMAINE DE LA COMBE NOIRE
CLASSE JEUNE FEMELLE
1° EXCELLENT CACJ
devient jeune championne d'Europe
GOTICKA DU DOMAINE DE LA COMBE NOIRE
Публикувано: 14 November 2012 - 11:31 PM
P.S. От 230 снимки на този красавец

Публикувано: 15 November 2012 - 12:00 PM

Иначе по повод анулирането на италиянски и френски родословия се бях позачел и аз във специализирания форум към сайта с базата данни за породата. Там обаче, за италиянските се говори че са анулирани защото се съмняват че една венска е хибрид със саарлос или северен вълк и ушите на нейните приплоди и внуци напомняли много на саарлоси. За френските пък доколкото се сещам се говореше че унгарката от развъдник "Crying Wolf" ги била нещо и тя омешила и излизали по Франция вълчаци с червени носни гъби и такива чудесии. За анулиране щото се предполага омесване с вълци не съм чел, но може и това да има направено. Трябва значи да се зачета по-сериозно в интернета!

Tambury z Rosíkova - тоз червендалестия някогашен вълчак, допада ли ти поне?

Публикувано: 15 November 2012 - 10:58 PM

Панаирите там продължават.Сега са се навили да сместат и Тамаскан Дог с Вълчак. Абе всякакви възможни смески излизат и накрая ги пишат за Вълчаци там им е проблема на всички.
А там провери и за Iberian wolfdog hybrid или нешо от сорта беше да видиш снимките на испанския вълк и на някои Вълчаци произлезли от Испания

Публикувано: 16 November 2012 - 01:19 AM

Има едни, ама сега им забравих името. Черни или по-точно черно-сиви хибриди по Русия. Те
са от аляски маламут и черен вълк. Някаква рускиня ги развъжда и уж ги ползва да теглят шейни...

Публикувано: 16 November 2012 - 10:24 AM

Публикувано: 14 December 2012 - 09:52 AM
малко или много със вълчо излъчване като ги погледнеш във главите.
Тия дето са масивни и приличащи повече на старите кучета "вълча порода"
срещащи се някога у наща страна не ме кефят, ама никак даже. Имали сме такива...
Brest z Deštné hory
Публикувано: 14 December 2012 - 09:57 AM