deneva, в 20 January 2012 - 03:50 PM, написа:
....
Горката ми Танана още има проблема с екземата, сърби я, пие антибиотици, мисля, че не се лекуваме правилно.
Моята майка беше си измайсторила уред за правене на сребърна вода, не знам дали го ползва :) Разбира се, беше се разчела по въпроса, заради кучешки проблеми с Ата и Дарк.
Да не излезе, че се правя на вет. лекар, но, ако е мокра екзема имам много опит. Години наред Ата и Дак периодично си страдаха, за жалост. Последните пъти използвахме спрей, с който мястото се пръска веднъж на 24 часа и проблемът отшумява за броени дни. Без антибиотици, без мазане, без пазене от близане. Няма да му споменвам тук името, че да не призовавам към самолечение.
arina, в 20 January 2012 - 05:06 PM, написа:
Вкъщи имам две легла, правени по поръчка, но калъфките им бяха от много тънък плат и се скъсаха бързо. За Ата и Дарк мама беше правила легла от олекотени завивки, на които може да попадне човек в магазините втора употреба и беше им направила калъфки от чаршафи (пак от същите магазини). За Добрин ще правим легло от дунапрен и ще му поръчаме калъфка с цип, която лесно се маха, за да се пере. Дунапренът ми се вижда подходящ, защото е лек, а не сляга много като си легне кучето и му е меко.