Кученце с често уриниране
Публикувано: 21 August 2008 - 02:57 PM
За тези които някога имат същия проблем...Имаме инфекция и понеже сме малки и не може да се раздели антибиотика за такава малка пациентка сега пием детски бисептол разбира се една трета от хапчето.Но добре че я заведохме веднага защото ако не се обърне внимание може инфекцията от пикочния мехур да отиде в бъбреците.
Публикувано: 21 August 2008 - 04:03 PM
Цитат
За тези които някога имат същия проблем...Имаме инфекция и понеже сме малки и не може да се раздели антибиотика за такава малка пациентка сега пием детски бисептол разбира се една трета от хапчето.Но добре че я заведохме веднага защото ако не се обърне внимание може инфекцията от пикочния мехур да отиде в бъбреците.
За тези, които имат същия проблем... Има доста ветеринарни продукти, които се прилагат инжективно и може да се дозират и за сто грамови кученца.

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.
Публикувано: 22 August 2008 - 04:12 PM
Групата на сулфонамидите и тази на антибиотиците са химитерапевтици.... ;)

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 25 August 2008 - 09:23 PM
Лекуващият доктор избира лекарствата и носи отговорността за избора си.
Не е редно да му се месите но нищо не пречи да попитате защо ви ги дава.
Относно прилагането на хуманитарни медикаменти във ветеринарната медицина в някои страни това е решено законово и има списъци с разрешени за целта медикаменти. Пуснете търсене в Google и ще откритете дозировки и схеми на прилагане на различни медикаменти при кучета и котки и ще се убедите.
Не е редно да му се месите но нищо не пречи да попитате защо ви ги дава.
Относно прилагането на хуманитарни медикаменти във ветеринарната медицина в някои страни това е решено законово и има списъци с разрешени за целта медикаменти. Пуснете търсене в Google и ще откритете дозировки и схеми на прилагане на различни медикаменти при кучета и котки и ще се убедите.

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 28 August 2008 - 06:49 AM
Естествено че не бих спорила с ветеринаря относно медикаментите които дава.Все пак какво разбирам аз...Но нали всички искаме най-доброто за любимците ни и винаги се съмняваме(поне аз)дали правим всичко необходимо за тях и дали то е на-доброто и т.нат.Затова търся повече мнения и то на хора които са се сблъсквали с подобни проблеми.А относно нашия проблем явно има ефект показателите в урината се подобряват но пак продължава да пишка много.Нормално ли е това?Знам че е малка но чак пък толкова?
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +