Къде спи вешето кокерче?
Публикувано: 12 December 2008 - 01:05 PM
А моята Дари си изяде къщичката и сига и при мен или по точнто аз при нея. ;D ;D ;DКато легне на възглавницата ме избутва в края,а една нощ за палк да не пазна но на нея не и пука но когато я збутам тя ми се разсурди и отиде на брат ми на леглото.Зощото е по малък и има място за нея.Лежи като сами на втората снимка но моета легло не е спалня и аз няма каде да спя. :rolleyes:
Публикувано: 01 January 2009 - 10:39 PM
на възглавницата ми,завита и естествено като всяка принцеса заема 2/3 от леглото и има навика да копае чатшафа преди да легнее ;D ;D

Хамстеско семейство:
-мама и тати-Бълхичка и Бебо
-дъщерята и зетя-Чочка и Точко
Кучешко дите:Джина (кокерче)
Следва и член на морско-прасешкото семейство за жалост и скръб на мама .. : D
Публикувано: 02 January 2009 - 04:02 PM
И Рита спи на леглото ;D Ако не я качиш ще ти опищи живота B) Ама аз нямам против, даже предпочитам да е при мен :wub:
Публикувано: 21 March 2009 - 11:47 AM
Лейди като бебе си спинкаше в кошче,малко по късно осъзна че ние спим в друга стая и започна да идва да скимти на вратата на терасата (понеже на терасата се излиза от всички стаи)към 4 часа сутрин.Толкова жално скимти че сърцето да ти скъса.Няколко дни ставах,водех я обратно в кошчето,приспивах я и тя след 10 мин пак е на вратата.Започнахме да я прибираме при нас ,а тя така сладко се гушеше,точно под брадичката ми на топло...Така си и остана.Забрави за кошче и т.н. иначе ние купихме и най голямото,че да не й умалее първото :):):)Сега лятото спи под спалнята на хладно,а зимата под юргана в краката ни :) или по нагоре между двамата и се лепва плътно че да те е стах да мръднеш.Много са ни сладки кученцата на всички :)
Публикувано: 28 March 2009 - 01:41 AM
Ирка през деня спи където и хареса.. :)
Обикновено е така:

Понякога така:

или така:
тук е много подредена

А вечер спи в леглото при мен :) (снимките са от сутринта де..)
една от обичайните и пози за спане.. в началото ми беше много странна като я заваря да хърка така

П.С.
Много се извинявам, че май прекалих със снимките
, но се надявам, че нямате нищо против...
Обикновено е така:

Понякога така:

или така:

А вечер спи в леглото при мен :) (снимките са от сутринта де..)

П.С.
Много се извинявам, че май прекалих със снимките