почистване на ушите
Публикувано: 22 August 2008 - 08:04 AM
Всички сте ми много полезни,искрено сам ви благодарна :blink:
Само искам да ви попитам дали ще семахне жълтичкото от зъбите като започна да и мия зъбите или трябва нещо друго да направя(като се има в предвид че тия зъбки много скоро пораснаха)молари май се казваха
И кога мога да и давам добавката на роял(като сега е на четири месеца)
Само искам да ви попитам дали ще семахне жълтичкото от зъбите като започна да и мия зъбите или трябва нещо друго да направя(като се има в предвид че тия зъбки много скоро пораснаха)молари май се казваха
И кога мога да и давам добавката на роял(като сега е на четири месеца)
Публикувано: 26 August 2008 - 08:39 PM
Спрея е гадничък на вкус,аз естествено го пробвах преди да го пръсна на Чоки,ама пък съм доволна,защото иначе не дава да му мия зъбките,а и не иска нищо вече за гризане само тези на роял канин не сме пробвали,ама като питах тук в магазина не ми казаха,че има пръчици,а само храната,никога не сме били на такава храна и не смятам да му я сменям сега.А колкота за епи отика,аз скоро взех голяма шише от магазина на пазар Ситняково,дано да не спрат да ги внасят защото съм страшно доволна,просто си решихме проблема с ушичките с тях.Тия другите не съм ги ползвала,но предполагам,че се слагат по същия начин-в канала и разтриваш малко ушето да не ги изтръска веднага.
Публикувано: 27 August 2008 - 08:29 AM
Тя моята дава да и бъркам в устата и да и пипам зъбите така,че мисля че няма да има проблеми с миенето,но ако все пак ако има ще се ориентирам към твоя спрей. Аз си поръчах капките от тук http://www.drstefanov.com/catalog/ и ми казаха ,че в момента няма внос в бг,а другите са същите като състав
Пръчиците на рк ги има на един магазин близо да славейков и аз не сам ги пробвала ама като порасне ще ги пробвам
Твоя кучо на каква възраст е?
Пръчиците на рк ги има на един магазин близо да славейков и аз не сам ги пробвала ама като порасне ще ги пробвам
Твоя кучо на каква възраст е?
Публикувано: 04 September 2008 - 09:33 AM
и аз ползвам за ушите

и почиствам с марличка - предупредиха ме никакви клечки за уши
а паста за зъби ползваме тази дето е показала Дури
понеже Анук много не долюбва четката за зъби и не си отваря устата
ме посъветваха с марля. Омотавам си едно парче марля на показалеца слагам от пастата и определно ми е по-удобно.
Веднъж седмично я търкам и с малко сода на марлята.

и почиствам с марличка - предупредиха ме никакви клечки за уши
а паста за зъби ползваме тази дето е показала Дури
понеже Анук много не долюбва четката за зъби и не си отваря устата
ме посъветваха с марля. Омотавам си едно парче марля на показалеца слагам от пастата и определно ми е по-удобно.
Веднъж седмично я търкам и с малко сода на марлята.
Публикувано: 10 September 2008 - 04:47 PM
http://www.bgmaps.co...e...ix=54&iy=39
Намира се на гърба на румънското посолство,там спират 313 и трамвай 20,имаше и други рейсове май,ама не ги помня да не объркам някой,опитах се да дам линк от мапс-а,дано излезе.
Намира се на гърба на румънското посолство,там спират 313 и трамвай 20,имаше и други рейсове май,ама не ги помня да не объркам някой,опитах се да дам линк от мапс-а,дано излезе.
Публикувано: 16 September 2008 - 03:13 PM
Цитат
Здравейте и от мен, според вас на колко време е хубаво да се чистят ушите? :blink:
хубав въпрос-аз се бях замогнала да ги чистя през ден, през два...при следващото ходене при ветеринар, го питах колко пъти и се оказа, че е достатъчно един-два пъти седмично да се почистват ушите.

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 17 September 2008 - 11:33 AM
Ох ужас а на нашичкия само веднъж сме ги чистили откакто сме го взели :( и не за друго ами защото не седи за две секунди мирен и ме е страх да не направя някоя беля, май ще се възползваме от капките. ;D
И все пак 2 в седмицата не е ли множко за почистване?
И все пак 2 в седмицата не е ли множко за почистване?
Публикувано: 17 September 2008 - 02:45 PM
Колко са големи,че им ги чистите толкова често?
Нашето е на 2,5месеца и ветеринаря ми каза че още не е необходимо да й ги почиствам и то със специални капки(тези които сте показали тук).При него имаше такива и аз исках да купя но ми каза че е малка още.
Нашето е на 2,5месеца и ветеринаря ми каза че още не е необходимо да й ги почиствам и то със специални капки(тези които сте показали тук).При него имаше такива и аз исках да купя но ми каза че е малка още.
Публикувано: 17 September 2008 - 02:52 PM
А пък аз ползвам котка ;D. Вечер като пощурее сяда на главата на кучето и почва да му чисти ушите.
А за по-сериозно почистване има капки веднъж на около 10 дни.
А за по-сериозно почистване има капки веднъж на около 10 дни.

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg