Dog.bg Форуми : Перо де Преса Канарио/Дого Канарио

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (13 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Перо де Преса Канарио/Дого Канарио

#161 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 January 2012 - 11:56 PM

Само не разбирам к'ви са тия мераци на хората да навредят на уж любимата порода..

Agita de Targoviste

Прикачена снимка

Баба по майчина линия на представената по-горе Арка - Бата.
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#162 Потребителят е офлайн   sluncety28 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 January 2012 - 12:52 PM

Показване на мнениетоgalleto, в 12 November 2010 - 07:22 PM, написа:

Взехме го от Сливен, таткото се казва Зевс, а майката е от Асеновград. Подарък ми е от приятел. Не е от развъдник. Вече е на 1 година и 9 месеца и си търсим женска. Тамаран е домашно куче, много е дружелюбен с хора и животни. С една дума е пълен лигльо.

Здравейте ,така тук значи едни могат да пишат че си търсят женски а други не ?

#163 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• PipPipPip

Публикувано: 09 January 2012 - 04:19 PM

Здравейте и на Вас!
Както виждате,по-надолу беше обяснено защо това не се толерира...надявам се въпросният потребител е разбрал.
А и какво от това,че не е изтрито? Ако наистина обичате породата,не трябва и да си помисляте да създавате нещо,приличащо на преса...да приличащо! И не защото Вашето не е родословно (всъщност никъде не казвате,че имате родословие),а защото изключително много вероятно е "дамата" да не е! И защо трябва да се бълват клетници с неясна съдба? Не знам защо хората не искат да разберат,че това "развъждане" на кучета с недоказан произход вреди на породата,която отглеждате.
Сам/а знаете,че пресата е с труден характер и трябва доста твърд и отговорен човек. Да не говорим,че животните,носещи кръв от ИК имат и по-различен характер,запазил се през годините,и трябва наистина мноооого отговорен човек.

Показвайте го сладура,радвайте ни с новини за него,но не му търсете ей така "любима" от нищото,дори и да има педигри Вашият куч.Обърнете се към БРФК или някой киноложки съюз,ако желаете да създадете поколение..надали ще Ви бъде приятно,да видите,прочетете или научите,че дете на Вашето "дете" е изоставено,изхвърлено или е в нужда...

Замислете се за любимата порода и върху това,което Ви написах преди да "развъждате"! :excl:

:re_037:
User's Signature

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

#164 Потребителят е офлайн   sluncety28 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 January 2012 - 11:51 PM

Показване на мнениетоLilTed, в 09 January 2012 - 04:19 PM, написа:

Здравейте и на Вас!
Както виждате,по-надолу беше обяснено защо това не се толерира...надявам се въпросният потребител е разбрал.
А и какво от това,че не е изтрито? Ако наистина обичате породата,не трябва и да си помисляте да създавате нещо,приличащо на преса...да приличащо! И не защото Вашето не е родословно (всъщност никъде не казвате,че имате родословие),а защото изключително много вероятно е "дамата" да не е! И защо трябва да се бълват клетници с неясна съдба? Не знам защо хората не искат да разберат,че това "развъждане" на кучета с недоказан произход вреди на породата,която отглеждате.
Сам/а знаете,че пресата е с труден характер и трябва доста твърд и отговорен човек. Да не говорим,че животните,носещи кръв от ИК имат и по-различен характер,запазил се през годините,и трябва наистина мноооого отговорен човек.

Показвайте го сладура,радвайте ни с новини за него,но не му търсете ей така "любима" от нищото,дори и да има педигри Вашият куч.Обърнете се към БРФК или някой киноложки съюз,ако желаете да създадете поколение..надали ще Ви бъде приятно,да видите,прочетете или научите,че дете на Вашето "дете" е изоставено,изхвърлено или е в нужда...

Замислете се за любимата порода и върху това,което Ви написах преди да "развъждате"! :excl:

Здравейте , и на вас пак кучето ми е с радословие от рода на IREMA CURTO
и не търся някакъв помияр а куче с радословие защото помияри имаме и пред блока и погледни малко преди да пишеш някакви глупости .............................

#165 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 January 2012 - 12:15 AM

Извинете,но мислите ли че тук е мястото да търсите ?Може би Вие е трябвало да се поинтересувате преди да пишете.
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#166 Потребителят е офлайн   zi72 Икона

Публикувано: 10 January 2012 - 08:52 AM

мисля че, тук е мястото за запознанства на кучетата и все пак е и такъв фором а дали ще се размножажат това е право на собственика да реши . а и ако не знаете тук в българия няма клуб на преса канарио

#167 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 January 2012 - 09:16 AM

Нямам големи познания за развитието на породата в България.Практика в страните в които е развита породата е директен контакт с развъдник или напоследък профил във ФБ в групи на развъдници и любители на породата и обявяване на кучето със снимки,изследвания,родословие.При интерес ,собствениците на женско куче сами ще се свържат.
Колкото и добра кръв да има даден екземпляр,обяви от типът " мойто момче търси мома" са несериозни!
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#168 Потребителят е офлайн   sluncety28 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 January 2012 - 11:30 AM

Аз просто попитах къде е удобно да пиша по този въпрос не съм си предлагала кучето ей така. Прочетете малко първо и тогава се заяждайте .Просто ми беше интересно къде мога да потърся женска с РОДОСЛОВИЕ ! Не искам да си развъждам кучето с пумяри или да правя някакви мешани породи! Достатъчно отговорен човек съм и мога да контролирам куче от рода IC ! :ea_103:

#169 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• PipPipPip

Публикувано: 10 January 2012 - 03:16 PM

Опитах се да обесня по най - човешкия начин,че трябва първо да се поинтересувате от състоянието на породата в България. Опитах се да го напиша по най - прост начин,явно не съм успяла.
В интерес на истината Вие никъде в поста за "момата" не написахте,че държите да е с родословие,а също че и Йеро има такова,просто казахте,че има кръв на ИК. Не съм писала глупости,а написах мнение върху посочения от Вас пример и информацията за Йеро,която Вие сама дадохте...опитах се.Опитах се да обясня и,че шансът да се намери родословна бъдеща майка е минимален...
За другия човек - тук не е форум запознанства с цел брак,пише го в правилата,които трябва да сте прочели преди да се регистрирате.
Да, няма клуб на пресата,но може да се свържите с БРФК или най- близкия Ви киноложки клуб и да попитате как може да се създаде поколение в тези условия.

Искрено се надявам,че все някога в България ще се създаде и такъв клуб и ще имаме и първото клубно кучило и развъдник.

От сега нататък единствено ще следя с интерес информацията и снимките,които публикувате! Явно е,че без каране,дърпане,плюене,а с добро намерение няма да станат нещата.
Живи и здрави,и дано Вашите любимци Ви носят само радостни мигове!

Качена снимка

User's Signature

#170 Потребителят е офлайн   velizaar Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 January 2012 - 04:52 PM

Подкрепям мнението на LilTed абсолютно...:):).....Незнам защо държите да развъждате кучета?!Улиците и приютите са пълни с неродословни мелези чакащи някой да ги вземе и обича,кому са нужни още такива ?!,...Защото куче без родословие и изказваня ,от сорта "моя сладур си търси приятелка,но няма родословие,но е много красив и съм го купил от Драган или Иван от еди кое си село",когато си намери друго подобно се създават точно такива кучета,които след това завършват трагично....дали изоставени,дали пробвани за "селски борби"(особено ако се има претенцията че породата е бойна както е в случая)....има достатъчно развъдници за кучета с родословие,който иска ще си купи от там...вече друг е въпроса ако искате да изкарате няколко стотин лева:)))....но тогава пишете в раздел обяви,а не за конкретна порода,защото това все пак предполага елементарна киноложка култура,която явно липсва в случая....

#171 Потребителят е офлайн   sluncety28 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 January 2012 - 05:59 PM

Не съм писала с някакви лоши намерения или с цел да си предлагам кучето или да изкарвам пари както някой хора коментират ! Още когато писах за кучето си казах, че има родословие в предните страници ! Знам какво е състоянието на породата в България и знам че няма развъдници и клуб ,още когато ми го донесаха го знаех предварително и съм достатъчно запозната с породата и родословията ! :) Ако знаех ,че така ще реагирате нямаше въобще да пиша , незнаех къде да пиша и затова попитах тук :) Няма значение , както казахте живи и здрави :)

#172 Потребителят е офлайн   sluncety28 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 January 2012 - 06:03 PM

Показване на мнениетоvelizaar, в 10 January 2012 - 04:52 PM, написа:

Подкрепям мнението на LilTed абсолютно...:):).....Незнам защо държите да развъждате кучета?!Улиците и приютите са пълни с неродословни мелези чакащи някой да ги вземе и обича,кому са нужни още такива ?!,...Защото куче без родословие и изказваня ,от сорта "моя сладур си търси приятелка,но няма родословие,но е много красив и съм го купил от Драган или Иван от еди кое си село",когато си намери друго подобно се създават точно такива кучета,които след това завършват трагично....дали изоставени,дали пробвани за "селски борби"(особено ако се има претенцията че породата е бойна както е в случая)....има достатъчно развъдници за кучета с родословие,който иска ще си купи от там...вече друг е въпроса ако искате да изкарате няколко стотин лева:)))....но тогава пишете в раздел обяви,а не за конкретна порода,защото това все пак предполага елементарна киноложка култура,която явно липсва в случая....

Ако исках пумяр щях да си взема от улицата има ги в изобилие нямам нищо против животинчетата но това е въпрос на лично мнение :)

#173 Потребителят е офлайн   velizaar Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 January 2012 - 06:14 PM

Колежке ,"пумяр" е по скоро определение за човешко поведение ,а не за куче:)))).......
До колкото съм запознат има добър развъдник в Румъния,разглеждал съм страницата им във Фейсбук,ако имаш интерес ще я потърся и ще ти я пратя
Колкото до това ,че не би писала повече тук,моля не се обиждай,все пак се изказват различни мнения и не виждам някой да те обидил с нещо лично...поздрави

#174 Потребителят е офлайн   sluncety28 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 January 2012 - 06:43 PM

Не съм казала че някой ме е обидил , но някой си мислят че съм ги обидила.Добре съм запозната къде има развъдници ,аз просто се интересувах от женски преса канарио защото не съм попадала на такива :)

#175 Потребителят е офлайн   zi72 Икона

Публикувано: 10 January 2012 - 07:03 PM

Показване на мнениетоLilTed, в 10 January 2012 - 03:16 PM, написа:

Опитах се да обесня по най - човешкия начин,че трябва първо да се поинтересувате от състоянието на породата в България. Опитах се да го напиша по най - прост начин,явно не съм успяла.
В интерес на истината Вие никъде в поста за "момата" не написахте,че държите да е с родословие,а също че и Йеро има такова,просто казахте,че има кръв на ИК. Не съм писала глупости,а написах мнение върху посочения от Вас пример и информацията за Йеро,която Вие сама дадохте...опитах се.Опитах се да обясня и,че шансът да се намери родословна бъдеща майка е минимален...
За другия човек - тук не е форум запознанства с цел брак,пише го в правилата,които трябва да сте прочели преди да се регистрирате.
Да, няма клуб на пресата,но може да се свържите с БРФК или най- близкия Ви киноложки клуб и да попитате как може да се създаде поколение в тези условия.

Искрено се надявам,че все някога в България ще се създаде и такъв клуб и ще имаме и първото клубно кучило и развъдник.

От сега нататък единствено ще следя с интерес информацията и снимките,които публикувате! Явно е,че без каране,дърпане,плюене,а с добро намерение няма да станат нещата.
Живи и здрави,и дано Вашите любимци Ви носят само радостни мигове!

Качена снимка

Аз съм на ясно къде има такива развъдници и съм доста добре запозната с тази порода на явно някой не са разбрали за какво момичето търси тъй наречената ''мома''
Момичето търси приятелка на своето куче не с цел брак както вие казвате.Ами просто да се запознаят хората, който притежават такива кучета в България и един ден може би ще може да се създате такъв клуб на Преса Канарио.
А ако някой иска да си осинови куче от прют (тъй наречените пумияри) без родословие нека не се заяжда със другите.
Никой не съм искала да обидя просто изказах мнение в подкрепа на sluncety28 понеже всички я нападнахте :)

#176 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• PipPipPip

Публикувано: 21 May 2012 - 12:12 PM

World Dog Show 2012

D&J's JB Tauro - CACIB
Качена снимка
Качена снимка

Gitana - CACIB; BOB
* Gitana de Cielo de Canarias
Качена снимка
* Gitana
Качена снимка

Двете са майка и дъщеря,с еднакви имена,на един и същи собственик.

Varibopi Presa di Grecia Aias - Junior WW

Ana Presa de Goxy - Junior WW
Прикачена снимка

Гледам хората с мераците за клуба правят нещо за популяризирането на породата. :cd_045:
:rc_036:
User's Signature

#177 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• PipPipPip

Публикувано: 26 May 2012 - 02:40 PM

WW'12 ; BOB Gitana

Прикачена снимка
User's Signature

#178 Потребителят е офлайн   Danidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:лов риболов и ловни кучета

Публикувано: 30 May 2012 - 09:16 PM

търся мъжки в София за заплождане ,има разгонена женска
за инфо може и на лс
User's Signature

Качена снимка
Дани 0888-514135 .0878-514136
http://www.wix.com/buldog69/buldogfood

#179 Потребителят е офлайн   MyDuality Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 20 June 2012 - 06:40 PM

Данди с родословие ли е кучето ? Ако е може и да взема едно ако се наредят нещата
User's Signature

Качена снимка

#180 Потребителят е офлайн   American pitbull terrier Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2012 - 02:05 AM

Здравейте
Породата е страхотна и аз се запалих да си купя Presa Canario от развъдник в Испания

• (13 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни