Клубни кучила
Публикувано: 16 May 2009 - 09:41 AM
Моля ви видях тук страхотни снимки виждам, че сте невероятни ентусиасти, грижовни и отговорни, моля ви някой да ми помогне с предложение от къде да си взема - може и на лични да пише аз ще отговарям веднага и ще обърна внимание на всички оферти.
За любовта и грижата към малкият мъник няма съмнение ще е едно от най обгрижваните и обичани същества на света - благодаря ви гледам ви невероятните снимки и завиждам благородно че имате такива прекрасни мъници и нямам търпение и аз да гушна моето
Публикувано: 16 May 2009 - 12:41 PM
баща-Tsvetushiy Anturium Kevin,
майка:Andgelina Md fon Baskervil
www.mops-baskervil.com
Публикувано: 16 May 2009 - 07:27 PM
Валкирия и Вагабонт остават при собственичката на женската мопска от връзката а Валънтайн бе взет чрез високопоставен посредник от тайнствени стопани-които обаче силно се надявам в най скоро време да се появят в този форум!
Ето малко снимчици на малкия Вайпър който за сега ми се побира в шепата
Публикувано: 16 May 2009 - 09:49 PM
md_baskervil, в May 16 2009, 11:41 AM, написа:
баща-Tsvetushiy Anturium Kevin,
майка:Andgelina Md fon Baskervil
www.mops-baskervil.com
С нетърпение чакаме снимки на нашите братчета и сестричета. Сигурна сам, че са много хубави.
hubavajena6, в May 16 2009, 06:27 PM, написа:
Валкирия и Вагабонт остават при собственичката на женската мопска от връзката а Валънтайн бе взет чрез високопоставен посредник от тайнствени стопани-които обаче силно се надявам в най скоро време да се появят в този форум!
Честито на тати Грег. Големи сладури са бебоците! Да са Ви живи и здрави, много да ви радват.
Публикувано: 16 May 2009 - 10:42 PM
hubavajena6, в May 16 2009, 06:36 PM, написа:

Публикувано: 18 May 2009 - 11:15 AM
dilqn, в May 17 2009, 01:48 PM, написа:
Мммм мерси Диляне

Мамата на това сладинко щураво бебче е Туся-има една снимчица с Грег и Туся хванати на "в крачка"-в галерията ми!
Публикувано: 18 May 2009 - 08:19 PM
hubavajena6, в May 16 2009, 06:27 PM, написа:
Честито!Голямо сладурче е.Като порасне дано да стане същия като баща си-красив,игрив и да стане шампион

Публикувано: 21 May 2009 - 08:02 AM
Благодаря dilqn